Herní gaypad nostromo a používáte jiné herní klávesnice?
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Já už to zkoušel čistit všelijak atd a nic.
Za klavesnici , mys atd nedam nikdy víc jak 2k. Možná nejakej razer by na tom byl lip, ale já si dycky zvykl no.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Za klavesnici , mys atd nedam nikdy víc jak 2k. Možná nejakej razer by na tom byl lip, ale já si dycky zvykl no.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Re: Herní gaypad nostromo a používáte jiné herní klávesnice?
Ja hrám na notebooku a Diablo 3 steel series myske, a klavesnicu vobec nepotrebujem. A s myškou spokojnosť akurat ta červena farba trochu irituje.
Manželovi sme pořidili klavesnicu razer deathstalker a je absolutne spokojny (na vianoce dostane k tomu myšku razer deathadder tak uvidime).
Hold Diablo nie je Ultima online ale obyč clickfest
Manželovi sme pořidili klavesnicu razer deathstalker a je absolutne spokojny (na vianoce dostane k tomu myšku razer deathadder tak uvidime).
Hold Diablo nie je Ultima online ale obyč clickfest
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
asi jsem divnej ale... Klávesnice genius těžko říct jaká :-) myš za 99kč bezdrát... Mimochodem on je nějakej rozdíl mezi těmahle věcma kromě ceny ?
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Asi jako mezi automobily různý ceny a značky... Mnohdy takové rozdíly až bys plakal;-)
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Mno, já obvykkle nemívám nějaký echt herní klávesky (myši nejobyčejnější a No Problemo)
Ale rozdíl je hlavně v kliku klávesky. Buď to šlape jak po másle, nebo "nedoklikává" nebo "jsou moc vysoký tlačítka" nebo "dlouhý chody kláves" nebo je hlučná, musíš moc tlačit, šprajcuje se mezerník atd atd,..
Ta moje má všechno super, jen mám dojem, že mi při lehčím stisku zkrátka někdy nezabere
Ale rozdíl je hlavně v kliku klávesky. Buď to šlape jak po másle, nebo "nedoklikává" nebo "jsou moc vysoký tlačítka" nebo "dlouhý chody kláves" nebo je hlučná, musíš moc tlačit, šprajcuje se mezerník atd atd,..
Ta moje má všechno super, jen mám dojem, že mi při lehčím stisku zkrátka někdy nezabere
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Oni jsou vlastně tuším dva způsoby fungování kláves, ale ted z hlavy nevím ty známy.
Ta lepší tam jakoby zacvakne, takže vis, ze to stiskne dycky, ho jak bych to řekl.:-D
Ta lepší tam jakoby zacvakne, takže vis, ze to stiskne dycky, ho jak bych to řekl.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
No, tak tu já určitě nemám. Mám klasa pružinkovou gumovou,...Možná by stálo za to navštívit PC krám a požádat prodavačku, jestli bych si mohl prohmatat (ale celkem mě to prudí, bo mám za poslední dva roky dvě klávesky a třetí fakt kupovat nepotřebuju )
Fíha. Asi jsem v tom špatným klikání byl opravdu nevinně.
Kláveska šla dneska na reklamaci, bo přestala jít úplně...Teď mi vzhledem k počtu kliků v D3 odpověděj, že hraní D3 je vědomé poškozování výrobku, který není na D3 konstruován a proto se nejedná o chybu na straně výrobce
Kláveska šla dneska na reklamaci, bo přestala jít úplně...Teď mi vzhledem k počtu kliků v D3 odpověděj, že hraní D3 je vědomé poškozování výrobku, který není na D3 konstruován a proto se nejedná o chybu na straně výrobce
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Zato hraní ZOO Tycoonu životnost klávesky prodlužuje...
V zmysle Občianskeho zákonníku (Slovenského, ale v ČR to bude obdobné) U záruky za akosť platí, že ak treba, aby sa pri užívaní veci zachovali osobitné pravidlá, je predávajúci povinný kupujúceho s nimi oboznámiť. Ak ťa výslovne neupozornili, že hranie diabla 3 je takýmto pravidlom, je jeho hranie bežným užívaním veci . Navyše ako spotrebiteľ (ak bola kupovaná na fyzickú osobu) máš vždy silnejšie postavenie (aspoň dačo pozitívne na tej EÚ).DrSma píše:Fíha. Asi jsem v tom špatným klikání byl opravdu nevinně.
eithel:
Hned jsem klidnější - schválně pak písnu, jak jsem dopadnul
Hned jsem klidnější - schválně pak písnu, jak jsem dopadnul