Majk zminuje že za 4M si koupiš gear na MP4- to je zajimavý kontrast proti tomu, že se tak moc nadává na špatný drop, si představte, kdyby byl drop jen o něco lepší. to by za první hromadku zlata na infernu byste zkoupili cely AH asi
Javurek píše:Hloupá je leda hra když to umožňuje. Většina chce být přirozené nejlepší nehledě na to jak toho dosáhne,
V D2 si mohl na single player vytvořit lvl 99 za pár kliků v editoru, tam sis do 2-3minut vytvořil všecky předměty ve hře co sis mohl přát. Na battle netu drtivá většina hráčů používala aspon některé podvodné programy, nejmín maphack, loader, pick up hack, chicken hack (odpojeni pred smrti), a mnoho dalších podvodů, jejichž ména ani neznám, bo sem jim nikdy neholdoval. Podle tvé logiky, když toto hra umožnovala, šlo tedy o velmi stupidní hru........což si samozřejmě nemyslím
Já se přikloním celkem názorově k Drsmovi, má pravdu s tím zcela otřepaným : Jaký si to uděláš, takový to máš. POkud si rozhodneš koupit za první nasbíraný milion mempo (nevim kolik stojí už na sc), tak ano, mužeš hrát stovky hodin, ale lepší helmu už prostě nanajdeš

že stojí 1M? No prtože rok tuto hru hrálo miliony lidí (a bohužel i botů) Na D2 sem po třech měsících od resetu kupoval Maras kaleidoskope (nej amulet v D2) za 5FG na jistém obchodním foru- 5FG mělo hodnotu asi tak10- 20perfect gemu nebo 5 perfect skulls....

nebo 2M in game goldu-co v D2 neměly prakticky žadnou cenu a vubec jako měna nefungovaly, jak tu správně někdo psal.
ekonomiku D2 drželo jenom resetování a to, že drop, ač se stále snažíš řikat něco jiného, byl uplně stejně strašnej, jako zde v D3

Padaly hromady trashu co nikdo nesbíral, kdo mel maphack tak jej rovnou filtroval. Na popud této diskuze sem se dokonce odhodlal a včera sem dohral D2 na normal. Během mé cesty mi padly 4 setovky- WOW "4 sloupy", to budou pecky tady v D2...... byl to totalní crap co na sebe NELZE oblíct už na tom normálu

A co víc, jelikož nehraju D2 překvapivě poprvé, vím že tyhle největší crapy padají mnohonásobně více, než to vše dobré

a jestě padají i na nejvyšší obtížnosti- furt ty samé z normal. Kolik nářků bylo napsano zde o D3, jak je možné, že mi na infernu padne 58lvl item ! taková nepředloženost !

D2 je fajn hra, některý mechaniky z ní v D3 chybí, ale já vidím mnohonásobně více věcí, co chybí D2 oproti D3, a do D2 už je nikdo nikdy nedá, D3 má před sebou datadisky a jak se zdá, vyvojaři si začinaj plně uvědomovat právě ty nedostatky a budou se držet osvědčených věcí, prostě proto, že nemusí nic nového vymyslet a my pak budem navíc ještě spokojení