Ja jsem ti rikal ze ti to odemcou ale s obcankou je to nejrychlejsi.
Timhle se zabejvam uz nejakou dobu.
Edit: i kdyz v tvem pripade by jim obcanka nepomohla.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Locked ucet - asi jsem dohral kaslou na me
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Re: Locked ucet - asi jsem dohral kaslou na me
Však sova je znamením moudrosti
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
No jak jinak.
Jeste zpracovavam clanek ohledne problemu s uctem atd, mohl bych te poprosit a kopii dopisovani s blizzardem?
Samozrejme bez citlivych udaju, jde mi jen oto, jak reaguji a co pozaduji v jakych situacich.
Jeste zpracovavam clanek ohledne problemu s uctem atd, mohl bych te poprosit a kopii dopisovani s blizzardem?
Samozrejme bez citlivych udaju, jde mi jen oto, jak reaguji a co pozaduji v jakych situacich.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Tady nejde o to, ze vy vase jmeno, telefonni cislo, email, pripadne cislo kreditni karty pouzil Blizzard, ale o to, ze jim nekdo muze vykrast databazi s temito udajema a pak je zneuzit. Nejlepsi je vsude, kde muzete, zadavat falsene udaje a platit pres paypal (pak ten, kteremu platite vidi jen vasi emailovou adresu spjatou s paypalem). Samozrejme, ze nekdo muze vykrast paypal, ale je to lepsi, nez kdyz kazdemu, kde si neco koupite vyklopite veskere udaje o sobe.
Hm chtěli po tobě pass jo ?? To je zajímavé, někde jsem četl že to Blizz nikdy po lidech chtít nebude... . Divný
podivam se doma, mam totiz locknutej i ten fiktivni ucet z ktery jsem tvoril ticket ale doma to asi z cokies pojede i pres lock jako vcera (coz je taky zajimavy...), chteli kopii statem vydavaneho dokladu typu obcanka ci passport
to je sice pravda,ostatne to plati u vsech sluzeb,jako steam a dalsi (blizz to ma napsany treba v loading tips),ale jednou jsem se ke svymu uctu taky dostal diky "historii hesel",kdy jsem jim vyjmenoval,jaky vsechny predchozi hesla jsem mel,oni me tuhle moznost sami nenavrhli(tudiz je bod cislo 1 splnenej)falen píše:Hm chtěli po tobě pass jo ?? To je zajímavé, někde jsem četl že to Blizz nikdy po lidech chtít nebude... . Divný
Jo Alfajku to jo to chápu.
To lulinak: já myslel že tím myslíš heslo a né občanku ;-) A už vůbec bych nečekal že napíšou pass nebo passport - kdyby mi napsali ID tak to chápu ... . no nic já se lekl že po tobě chtěli heslo - toť vše.
To lulinak: já myslel že tím myslíš heslo a né občanku ;-) A už vůbec bych nečekal že napíšou pass nebo passport - kdyby mi napsali ID tak to chápu ... . no nic já se lekl že po tobě chtěli heslo - toť vše.