Jak vám to padá?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Pantadeas
Fallen Shaman
Re: Jak vám to padá?

Příspěvek od Pantadeas » 25.02.2013, 14:36 hod.

Punky píše:no skycrown battlements je vzdy u mna prva lokacia ktorou zacinam (ale je teda fakt ze nikdy som to nehrotil a neratam kazdu sekundu a kazdy wp aby som bol co najefektivnejsi a podobne blbosti)... je tam slusna hostota mobov a hlavne 3-5 elit a clovek to prebehne rychlo lebo to ma "linearny" tvar ta mapa, nie je sa kde stratit... a dalsia velmi dobra lokacia, podla niektorych dokonca jedna z naj ci uz na expi alebo drop, je rakkis crossing... to len ides rovno a mrvis vsetko po ceste, mobov je tam dost, 2-3 elity (moze byt aj viac, zalezi ci je elita v strednom "dungu" a potom ci je na konci "dung" kde je elita vzdy)
Rakkis je vynikající na xp, na loot trošku v pozadí. Já momentálně na xp chodím prodloužený Raoha run = Arreat crater 2 - Keep depths 2 - Rakkis - Fields of slaugter - leave a repete
Obrázek

Abbottaker1
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Abbott#2937
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abbottaker1 » 25.02.2013, 14:45 hod.

ja ty alkeizery a variace zkousel asi tyden a presel jsem na delsi hrani, je to za mene xp, ale vyhovuje mi to, koneckoncu za tyden jsem stejne 100.
Holt to asi neni pro kazdeho, repeat, repeat, repeat...

tomisco
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:tomisco#2845

Příspěvek od tomisco » 25.02.2013, 16:55 hod.

Také jsem to nehrotil. Většinou Core of Arreat, Skycrown, Arreat Crater 1 -> Tower of Cursed 2, Rakkis -> Fields, Keep 3 -> 2 (1), a podle nálady a MP sem tam ještě Stonefort. Prostě pohodový projetí většiny třetího aktu, většinou okořeněný 1-2 legendárkami. Klasický Alkaizer mě bavil jen chvilku.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“