Diablo důchodci.
34.
Manzelka brbla jen kdyz chodim do postele ve 4 rano.
Manzelka brbla jen kdyz chodim do postele ve 4 rano.
Re: Diablo důchodci.
Tehle topic musím ukázat svojí manželce
30
30
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tatotakto#2253
40. A vobec nie som v partii co hravame spolu najstarsi. Je tam 5 starsich, cim sa radim do mladsej polovice
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tato ... hero/67321Thulle píše: Řekni nám kolik ti je. Protože takhle hodnotit titul může opravdu jen člověk, kterému je pod 15. My se tu snažíme ty tituly racionálně zhodnotit.
29
a uz ozaj cakam iba na cislo ako 65 ci tak neako
a uz ozaj cakam iba na cislo ako 65 ci tak neako
3bitka píše:Ráda bych věděla, jaký je věk nejstaršího hrače (hráčky), který (která) dokončil (dokončila) inferno na sólo.
Najde se někdo kdo se přizná?
jedu už od Diablo 1
47, jsem ti v patách :-)
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Omyl, to si zaslouží hráč, co to projde na HC. Na SC to musí zákonitě projít dřív, či pozdějc každej. Natom není vůbec nic hardcoreReptileSVK píše:32 rokov. Inferno som pokoril sam s witch doctorom. vzdy som progresoval sam, vsetko som si vydobil sam. Iba ten co prejde inferno solo si zasluzi titul hardcore hrac.
21..... a to mi babička vždycky říkávala, že jsem na ty blbý hry už dost starej :-D
- Vinz Clortho
- Fallen Shaman
- BattleTag:Morgion#2326
- Kontaktovat uživatele:
Nonvm ci sa zaradujem medzi diablo dochodcu kedze mam 24 podla mna to hraju aj starsi
32. Vyslovený ucho Bylo by zajímavý udělat anketku na webu. Jdu to navrhnout
...a stejně všichni umřem...
Já myslím že to zašlo trochu daleko a stalo se z toho spamovací téma, takže pište pouze vy staršího věku .)
- Černý vlk
- Wraith
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
hraje taky (od doby, kdy si může přivydělat na RMAH )Relic píše:By ma zaujimalo ako na to reaguju vase polovicky... ako sa hrate s postavickov po mapke
Hm Inferno som nepresiel a ani neprejdem, ale moj vek je kojeneckych 24.
Celkom by ma zaujimalo ako ste sa vy starsi dostali k hraniu. Najma ti nad 50 plus :p Rad by som totiz o vela radsej videl tatka hravat neake taketo veci ako pozerat magoriacu tv a neviem ako ho k tomu naviest
Sice mal jeden pokus niekedy pred 15 rokmi s Dune 2, ale to bolo len velmi kratkodobeho charakteru...
Celkom by ma zaujimalo ako ste sa vy starsi dostali k hraniu. Najma ti nad 50 plus :p Rad by som totiz o vela radsej videl tatka hravat neake taketo veci ako pozerat magoriacu tv a neviem ako ho k tomu naviest
Sice mal jeden pokus niekedy pred 15 rokmi s Dune 2, ale to bolo len velmi kratkodobeho charakteru...
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
přidána anketa, hyň sa hukáže
30+ zatim vedeme )
Rofl, se svými 23 lety jsem se už viděl pomalu za zenitem. Asi budu muset tu zenovou hranici přehodnotit.
Zrovna jsem dojel 4 akt na inferno, takze uz mam taky hlasovaci pravo
- muj prvni pocitac byl ZX Spectrum, prezidentem byl tehdy Gustav Husak a 12° pivo stalo 2,80Kcs. Pak prisla i skoncila era Amigy (dve mam doted ve sklepe), a pamatuji si jako dnes ze prave kvuli Diablovi 1 jsem se dokopal k instalaci Win95....
...43
- muj prvni pocitac byl ZX Spectrum, prezidentem byl tehdy Gustav Husak a 12° pivo stalo 2,80Kcs. Pak prisla i skoncila era Amigy (dve mam doted ve sklepe), a pamatuji si jako dnes ze prave kvuli Diablovi 1 jsem se dokopal k instalaci Win95....
...43
To jsem tady opravdu nejmladší?
17
17