kolik udelate expu za hodinu?

Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:43 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: kolik udelate expu za hodinu?
tak sem to tak cca meril a udelam cca 45m xp za hodku...pocitam cisty zabijeni...nepocitam zdlouhavou a trapnou identifikaci jednoho itemu po druhym 

31% v hlavě, hellfire i na folowerovi + leoric - tuším tak 25M/h, ale sbírám všechno zlaté, identifikuju, uvařím kávičku...
Mám na to wize 155k dmg (195k na bosáky), chodím A3 na MP3 - dobrý poměr zábavy a dropu (MF), až koupím Lacuni, půjde to trochu rychlejc páč archon déle vydrží

Mám na to wize 155k dmg (195k na bosáky), chodím A3 na MP3 - dobrý poměr zábavy a dropu (MF), až koupím Lacuni, půjde to trochu rychlejc páč archon déle vydrží

WD
kolem 65-70 mil xp / hodinu zameruju se hlavne na farm legendarek. Slo by to vytahnout jeste na vic, ale nechci si kupovat leoric
kolem 65-70 mil xp / hodinu zameruju se hlavne na farm legendarek. Slo by to vytahnout jeste na vic, ale nechci si kupovat leoric
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Wizard 140.000dmg počítal jsem to několikrát a vychází mi 25-27M expů za hodinu na actu 3,MP2, 31% v helmě, 35% ring, follover má taky ring což mi dá ještě 7%
Marfi - Wizard 60 (75)