Diablo 3 - pointa celej hry

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
CADAVER
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: Diablo 3 - pointa celej hry

Příspěvek od CADAVER » 07.08.2012, 15:42 hod.

Xkryspin píše:Sem s D3 spokojený, hrál sem D1, hrál sem D2 ... takže sem ta kategorie malé dítě. Nedávno sem po pohledu na vlastní dítě upadl do hluboké deprese, jak sem starej ... ale tys mě zázračně vyléčil. ooo děkuji veliký Orle Červený....
:D :D :D Dokonalý.

Jinak samozřejmě, že každého baví něco jiného. Někdo je trochu náročnější (rozuměj, když mi nedáte řídit Queen Mary II tak kapitánský zkoušky dělat nechci) a někdo se prostě baví ;) Osobně se řadím do té druhé kategorie.
...a stejně všichni umřem... :)

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 07.08.2012, 15:52 hod.

Alfajk píše:
Tib3rian píše: Xkryspin: Isiel som na tento topic, lebo som dufal, ze tu ludia budu pisat, v com je pre nich pointa celej hry po dohrani Inferna. Ale zase su to len haterske sracky.
a vis proc to sem lidi nepisou? protoze diablo po zabiti Diabla uz zadnou pointu nema,jestli nekoho uspokojuje nekonecny hledani equipu,tak at,ale me to k tomu,abych hru hral dal a dal,rozhodne nestaci
tak to je endgame potom celkem jednoduchej, zabít diabla je něco jak maturita nebo-li fraška :D
Obrázek

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 07.08.2012, 15:58 hod.

TrackThor píše: tak to je endgame potom celkem jednoduchej, zabít diabla je něco jak maturita nebo-li fraška :D
ano,ted...

ale kolik z vas zabilo diabla pred nerfem inferna ? pred 1.03 ? to bylo jinaci kafe :)

Red Eagle
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Red Eagle » 07.08.2012, 16:52 hod.

odkaz pre Tiberian . Ak ta smiem poprosit nechaj si tie vulgarizmy a pomenovania typu ,,primitiv atd. pre niekoho ineho. Nie som zvyknuty aby sa tak niekto so mnou bavil.Ty si pre mna tiez len primitivny debil ale nepisem ti to(teda az na tuto jednu vynimku) . Ak sa ti tento topic nepaci nuti ta niekto ho citat ? D3 je blbost a epic fail ale respektujem to ze ta ta hra bavi a do ostatnych asi 50 topicov kde sa fanboyi bavia o tej hre nepisem. Pisem len do topikov kde ludia maju vyhrady ku hre a pod. Tak ty tiez respektuj druhych ludi ze ich to nebavi a ak sa ti tento topic nepaci tak kludne bez do pr*ele bude tu o jedneho 10 rocneho fanboya menej.:))
Ano Half Life tiez nema replayabilitu presiel som ho cely aj datadisk opposing Force lenze to je uplne iny typ hry 3D first person shooter a D3 je uplne iny druh hier.
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 07.08.2012, 17:00 hod.

Alfajk píše:
TrackThor píše: tak to je endgame potom celkem jednoduchej, zabít diabla je něco jak maturita nebo-li fraška :D
ano,ted...

ale kolik z vas zabilo diabla pred nerfem inferna ? pred 1.03 ? to bylo jinaci kafe :)
však to byl stejně jednoduchej ne? ještě to tam barb dával třeba líp s větší as, tam jde o to se k němu akorát dostat :D
Obrázek

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 07.08.2012, 17:10 hod.

TrackThor píše: však to byl stejně jednoduchej ne? ještě to tam barb dával třeba líp s větší as, tam jde o to se k němu akorát dostat :D
ne kazdej je barbar a hlavne daval tak o 30-40% vetsi rany :)
Naposledy upravil(a) Alfajk dne 07.08.2012, 19:26 hod., celkem upraveno 1 x.

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 07.08.2012, 18:55 hod.

Když mě to sakra nebaví, tak to nehraju a nekazím to těm co to pořád baví, ukázka ignorance a sebestřednosti jak bič. Taky nelozím na Duke Nukem Forever fóra a nepostuju tam s*ač.

lukas1135
Wraith
BattleTag:LukasSVK#1365

Příspěvek od lukas1135 » 07.08.2012, 18:59 hod.

Drakkari píše:Když mě to sakra nebaví, tak to nehraju a nekazím to těm co to pořád baví, ukázka ignorance a sebestřednosti jak bič. Taky nelozím na Duke Nukem Forever fóra a nepostuju tam s*ač.
+1

Papagaj
Gorebelly
BattleTag:Papagaj#2656

Příspěvek od Papagaj » 07.08.2012, 20:08 hod.

Drakkari píše:Když mě to sakra nebaví, tak to nehraju a nekazím to těm co to pořád baví, ukázka ignorance a sebestřednosti jak bič. Taky nelozím na Duke Nukem Forever fóra a nepostuju tam s*ač.
+2

Presne tak. Za posldne roky som kupil X hier z toho bolo par odpad. Naposledy ma vytocil Dirt 3 co s povodnym Dirtom nema uz spolocne absolutne nic a nemal som potrebu sa ist ventilovat a robit zo seba primitivneho adolescenta na codemasters forach.

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 07.08.2012, 20:10 hod.

Papagaj píše: Presne tak. Za posldne roky som kupil X hier z toho bolo par odpad. Naposledy ma vytocil Dirt 3 co s povodnym Dirtom nema uz spolocne absolutne nic a nemal som potrebu sa ist ventilovat a robit zo seba primitivneho adolescenta na codemasters forach.
a to byla prave chyba,ted se pro codemasters jevis jako dalsi spokojenej zakaznik kterej "drzi buhu a krok" a dalsi hry podle toho budou vypadat :wave:

Baglik
Gorebelly
BattleTag:baglik#2817

Příspěvek od Baglik » 07.08.2012, 20:12 hod.

Naprostý souhlas koho to nebaví ať hraje něco jinýho, her je spousta, ale nevnucujte to ostatním.

Papagaj
Gorebelly

Příspěvek od Papagaj » 07.08.2012, 20:22 hod.

Alfajk píše:
Papagaj píše: Presne tak. Za posldne roky som kupil X hier z toho bolo par odpad. Naposledy ma vytocil Dirt 3 co s povodnym Dirtom nema uz spolocne absolutne nic a nemal som potrebu sa ist ventilovat a robit zo seba primitivneho adolescenta na codemasters forach.
a to byla prave chyba,ted se pro codemasters jevis jako dalsi spokojenej zakaznik kterej "drzi buhu a krok" a dalsi hry podle toho budou vypadat :wave:

Tak ono konzoly kompletne zabili cely trh s PC hrami. Vsetko su to uz len konverzie pre masy a potom to tak vypada.
Doteraz neviem pochopit a asi ani nikdy nepochopim, ako je mozne, ze Dirt II bol oproti Gridu taky obrovsky skok spat vo vsetkom, ci uz hratelnost, fyzika aut atd. Auta sa chovaju jak keby boli z gumy.... tie paradne buracky z Gridu su kompletne prec. No a Dirt III to zabil uz uplne a pokial ma pamat neklame, nedavno vysiel jakysi Showtime ci ako sa to vola....hral som demo..... a to je uz konecna pre Codemasters ... to nema ani cenu logovat na ich fora.

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 07.08.2012, 20:38 hod.

Pan továrník Red Eagle je rozhořčen, když se s ním někdo baví neslušným tónem... Ale pokud to dělá sám, je to absolutně v pořádku (měl by si někdy svoje posty po sobě přešíst). No jelikož se tu prezentuje jako majitel firmy, tipuju ho spíš na 10letého spratka (jakože se tu tím nějvíc ohání). Chňo chňo :-)

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 07.08.2012, 22:03 hod.

Tib3rian píše:Alfajk: Mohol by som rozoberat po bodoch tvoje pripomienky, ale zhrniem to dvoma vetami. Meles absolutne nezmysli a nemas ani ponatia o com je Diablo 3. Nic z toho co pises nie je pravda.
Napisal tiposko co este nema ani postavu na inferne :p
Tib3rian píše:Znovuhratelnost je u kazdej hry zaklad" - u akej hry? Napriklad u Half-Life, ze.
A toto si si dufam robil srandu ze? Hra sama o sebe sa hrala 5 rokov minimalne pretoze bola brutalna;p Multak sa hra este dnes a mody ktore mal half life? Stale nic? Panko counter strike sa hra tiez este dnes. Ake mody d3 sa budu hrat za 15 rokov?
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 07.08.2012, 22:32 hod.

sklb píše:Ake mody d3 sa budu hrat za 15 rokov?
treba by se hraly...ale oni zadny nebudou :cry:

x-factor
Quill Rat

Příspěvek od x-factor » 07.08.2012, 23:09 hod.

cukriko farmári sa mi tu nejak rozrapotávate. Tesi ma vas zaujem o moje komentare, a moju osobu. Prichadza mi vela sprav kde mi dakujete za to ze som zalozil tuto temu a napisal tam pravdivy scenar hry. Tesi ma vas zaujem.

POZOR
bohuzial mam aj smutnu spravu. Vcera mi volala maminka chlapcov lukas1135 a papagaj ze maju zubky v hroznom stave. Ze ona im korunky na cukricky nedava ale zevraj oni si cukricky nakupuju sami.

Psal som aj blizzardu o tejto cukrikomanii a pokazenych zuboch, hned co mi odpisu vam to tu zverejnim.

Zdravim vsetkych svojich fanuskov.

:lol:

lukas1135
Wraith
BattleTag:LukasSVK#1365

Příspěvek od lukas1135 » 07.08.2012, 23:24 hod.

Tebe volal akurat tak psychiater ci si si nezabudol dat prasky ale ako vidim tak nezaberaju
Toto uz bude tazka retardacia je mi ta luto

Tib3rian
Doom Knight
BattleTag:Tiberian#2416

Příspěvek od Tib3rian » 08.08.2012, 07:29 hod.

sklb: Rozmyslal si vobec nad tym, co som napisal? Vies co je replayabilita? Nie su to mody, ani multiplayer. Linerane hry = nulova znovuhratelnost. Je jedno, ze su tam stovky modov, counter strike alebo ze tu hru hra niekto stale dokola. To nie je znovuhratelnost. Ale aby si si nemyslel, ze nejak napadam Half-Life a jeho "nasledovnikov". Ved ho tiez mam na prvom mieste v osobnom top 10 vsetkych cias.

komentare x-faktora: Fakt retardacia. Toho asi uniesli mimozemstania a robili na nom pokusy(v oblasti hlavy). Lebo to co pise on nemoze pisat ani 10 rocny mentalne postihnuty vozickar. Ze mu niekto dakuje? Za co pre boha?!

alfajk: Niekto nema potrebu atakovat fanusikov hry Dirt 3. Bez ohladu na to, aka zla ta hra je. Uvedom si rozdiel medzi hatovanim kvalitnych hier, napadanim ludi co ich hraju, oznacovanim kvalitnych hier za odpad, a utokom na vyvojarov zo snahou nakopat im zadky tak, aby si konecne uvedomili, ze takto sa hry robit nemaju. Lenze na druhej strane, je kriza a to nie len financna, ale aj moralna a samozrejme kulturna, no a to sa automaticky odraza aj na trendoch v hrach. Lenze haterstvo a trolovanie je sucastou tejto krizi. Lebo nenapada zdaleka len nove hry, ale casto spochybnuje aj kvalitu starych. A nie len hier ale aj filmov, hudby, a dokonca napada aj istoty, na ktore sme boli zvyknuti.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"

Papagaj
Gorebelly

Příspěvek od Papagaj » 08.08.2012, 09:17 hod.

x-factor teraz si to zabil totalne a usudzujem podla pisaneho textu, ze nemas viac jak 16 rokov ;)

co nieje samozrejme nic zle aj ja som mal pred 10 rokmi tolko, no urcite som sa nechoval jak mentalne zaostaly s preukazom ZTP

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 08.08.2012, 10:14 hod.

Tib3rian píše:sklb: Rozmyslal si vobec nad tym, co som napisal? Vies co je replayabilita? Nie su to mody, ani multiplayer. Linerane hry = nulova znovuhratelnost. Je jedno, ze su tam stovky modov, counter strike alebo ze tu hru hra niekto stale dokola. To nie je znovuhratelnost. Ale aby si si nemyslel, ze nejak napadam Half-Life a jeho "nasledovnikov". Ved ho tiez mam na prvom mieste v osobnom top 10 vsetkych cias.
Vybral si si proste velmi zly priklad, zrovna half life ma zahrnutim vsetkych tych modov ktore komunita vyprodukovala velmi vysoku znovuhratelnost. Nehovoriac o tom, ze aj v hre samotnej aj napriek tomu ze je linearna sa daju najst po dalsom hrani zaujimave nove momenty.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“