Hraju HC a prošel jsem zatím pouze normal. Hraju Witch Doctora z akt bosssů byl asi nejhorší Belial. Butcher byl za WD úplně v pohodě, Belial byl mazec nebejt skillu Spirit walk tak sem tam tuhej. Chvilku to trvalo, ale šel k zemi. Po dobu boje 3x vyčaroval ty fajnový zelený kaluže

.
Azmodan nebyl nejmenší problém padl dříve než byla podlaha plná těch louží naštěstí. Do louže jsem nešlápl, ale doražel jsem ho a už ani nebyl vidět na obrazovce jak byl daleko ode mne. Ještě chvilku a nebylo by kam těm kalužím uhybat na NM nevím jak to dopadne

Diablo byl hodně o běhání, ale dalo se to. Nejtěžší u Diabla byla druhá fáze. Ne ani tak Diablem jako takovým ten mi naopak přišel ve druhé fázi nejslabší, ale absencí těch léčivých studánek, které tam ve druhé fázi nejsou nebo jsem je nenašel a na HC jsou dost klíčové.
Izual byl v pohodě alespoň na normalu pro WD.
Zásluhu na tom má také to, že jsem některé lokace a bossíky několikrát opakoval k nafamení EQ. Na HC se hraje prostě jinak trochu více s rozmyslem takže jsem šel na bossíky silnější než kdybych hrál SC a prostě bych to zkusil.
Jak už se tu píše i na normálu mi častěji zavařili skupinky rare potvůrek než akt bossové.