Starter Edition
Ahoj,jsem tu nový a moc rád bych si vyzkoušel D3 než si ho koupím .Našel by se nějaký hodný člověk,který má koupené diablo a poslal by mi pozvánku? Děkuju moc za ohlasy,příští týden mám čas na vydělávání goldů
Re: Diablo 3 Starter Edition
myslím že už si starter edici můžeš aktivovat sám, zkus pohledat když se přihlásíš na svůj b.net account
Já jsem se koukal na b.netu ale nic jsem nenašel nevíš kde by to mohlo být? já totiž za pár dní odjíždím
Games & Codes > Download game Clients a mělo by tam být Diablo III Starter Edition
- delosombres
- Wraith
Guest pass sem kolem 15tého přestal schánět a koukám, že sem asi neměl. Nic tam není. Blizzard opět selhal. Už je to 35 dní a Starter Edice nikde. Většina lidí už GP rozdala.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
Re: Starter Edition
Jak jsem říkal,nejde to,dal jsem na svém Battle.net učtu Games a Codes a pak Downloads game clients a najela mi tam jen starter edice na world of warcraft nevíte jak to teda udělat?