AH... Budete něco kupovat ?
Potřeboval bych goldy, aby cena 50M byla za 3,1 eček to je můj zbytek na blizz balancu a chtěl jsem to utratit .. asi to tak neklesne no
Re: AH... Budete něco kupovat ?
V kolik přesně končí AH ??
V 11hod, nebo ve 12hod ... teď nevím, mám v tom rébus.
Každopádně, v tento čas budu mimo PC, mohla by nějaká dobrá duše tady napsat, jestli se bude pohybovat 50M goldů za 3,1 Eur ? zařídil bych si koupi z toho zbytku co tam mám. Jak ne, tak holt smůla no.
Každopádně, v tento čas budu mimo PC, mohla by nějaká dobrá duše tady napsat, jestli se bude pohybovat 50M goldů za 3,1 Eur ? zařídil bych si koupi z toho zbytku co tam mám. Jak ne, tak holt smůla no.
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Opickacze#2645
jestli mislíš na SC teď jsem tam dal 50 mega za 3 eura
-
- Quill Rat
- BattleTag:Opickacze#2645
a hned se prodaly...
Takze evidentne se nema smysl cekat, ze to zlevni. Evidentne si lide rekli, ze nez by to prodali pod cenou, ze to radeji rozbijou )
Uz jen Mempo s int a 4%CC bylo v noci za 35 mega, ted je za 40 milionu. Ja to nechapu, bud to lidi stale kupuji, nebo se prodavajici snazi za kazdou cenu udrzet hodnotu.
Uz jen Mempo s int a 4%CC bylo v noci za 35 mega, ted je za 40 milionu. Ja to nechapu, bud to lidi stale kupuji, nebo se prodavajici snazi za kazdou cenu udrzet hodnotu.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
včera jsem viděl 6CC Mempo pod 300M...když si vemu, že to spousta lidí kupovalo za 2Mld a víc No už aby tu aukci zavřeli, pak zas můžeme všichni nadávat akorát na přizrak jménem RNG
Naposledy upravil(a) firdecek dne 18.03.2014, 09:05 hod., celkem upraveno 1 x.
Konečně končí AH dnes bouchám šampáňo.
Tak jsem prodal zbyle gemy a jejich rychlost prodeje se blizila rychlosti svetla )
Konecny stav pro ROS: 248 milionu, snad to bude pro Mystica a kovare stacit...
Plan, ze si za par mega koupim lepsi gear je licha. Bohuzel lide stale asi nevedi, ze je konec aukce a ze danou vec uz tak snadno neprodaji. Budiz jim tedy pran plny inventar budouciho crapu )
Konecny stav pro ROS: 248 milionu, snad to bude pro Mystica a kovare stacit...
Plan, ze si za par mega koupim lepsi gear je licha. Bohuzel lide stale asi nevedi, ze je konec aukce a ze danou vec uz tak snadno neprodaji. Budiz jim tedy pran plny inventar budouciho crapu )
Proč vlastně prodat všechny Gemy?
mám pár tech nejlepších kvalit,ale používám je na postavách. ted mám cca 160 000 000 goldu.
mám pár tech nejlepších kvalit,ale používám je na postavách. ted mám cca 160 000 000 goldu.
no to vím,ale vy předpokládáte že to bude padat nějak houfně? mě třeba nikdy nepadly poslední 4 kvality gemu,vždy nižší.. budu muset skládat z horších kvalit a proto si je nechávám a ještě zvažuji že nakoupim do zásoby.
ježiš,oni to vypínají dnes sakra a já trčím v práci..
nevíte kdy to přesně vypnou? že bych ještě stihl zde nainstalovat a neco nakoupit
ježiš,oni to vypínají dnes sakra a já trčím v práci..
nevíte kdy to přesně vypnou? že bych ještě stihl zde nainstalovat a neco nakoupit
No ted ty lepsi nepadaji, musis je craftit, co jsem cetl/slysel, tak budou padat tyhle a budou pak jeste lepsi, ktery z nich muzes ucraftit, proste se to cely posune jeste vejs
Marquise Gems — Drop freely.
Imperial Gems — 3 Marquise + 200k gold. (This level of gem occasionally drops in Master and above. For every one you find subtract 3 Marquise and 200k from the costs for higher level gems.)
Flawless Imperial Gems — 3 Imperial Gems + 1 Death’s Breath + 300k gold (cumulative cost: 900k, 1 DB, 9 Marquise gems)
Royal Gems — 3 Imperial Gems + 1 Death’s Breath + 400k (cumulative cost 3.1m, 3 DB, 27 Marquise, .)
Flawless Royal Gems — 3 Royal Gems + 500k + 1 DB (Cumulative cost: 9.8m, 81 Marquise, 9 Death’s Breath.)
Imperial Gems — 3 Marquise + 200k gold. (This level of gem occasionally drops in Master and above. For every one you find subtract 3 Marquise and 200k from the costs for higher level gems.)
Flawless Imperial Gems — 3 Imperial Gems + 1 Death’s Breath + 300k gold (cumulative cost: 900k, 1 DB, 9 Marquise gems)
Royal Gems — 3 Imperial Gems + 1 Death’s Breath + 400k (cumulative cost 3.1m, 3 DB, 27 Marquise, .)
Flawless Royal Gems — 3 Royal Gems + 500k + 1 DB (Cumulative cost: 9.8m, 81 Marquise, 9 Death’s Breath.)
Osobne nechapu, proc si lide ty gemy nechavaji. Kvuli 1 tydnu? Behem par hodin je stejne vymeni.
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Celý problém s aukcí byl hlavně díky RMAH. K tomu nával botů, ze kterých si Blizzard nic nedělal. Na jednu stranu, když třeba mám goldy a nemám gemy, tak bych si je koupil.
Co jsem četl, na HC aukce fungovala bez problémů, ale to bude asi tím, že na HC se moc botů nechodilo. Nevím, nehraji HC nijak aktivně.
Co jsem četl, na HC aukce fungovala bez problémů, ale to bude asi tím, že na HC se moc botů nechodilo. Nevím, nehraji HC nijak aktivně.
Jedine aby mohli ten jeden tyden jeste hrat, ja si nechal jen nejake co maji hodnotu kolem 1M/gem, ted nevim nazev, ale mam je strcene vsude a staci to, proc by nestacilo..