Patch 2.0.3
hele tak jak to je stema 1hand...jde ted vycraftit neco dobryho nebo to teda je fixly?
- st.ranger
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:stranger#2818
Re: Patch 2.0.3
Aukce je nějaká zasekaná. Právě mi to sežralo Diamanty při vkládání do aukce, nemohu nic zrušit a ani hodit do truhly.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
JJ aukce je totálně u Pikači. Zkusil jsem jeden fígl pro zobrazení mých transakcí, které tam mám, ale nezobrazovali se to hned, až po chvíli a napsalo mi to, že je příliš velké zatížení serverů. Do stashe s hotovými věcmi a goldy jsem se už nedostal. Asi je to nějaká nová featura patche 2.0.3 GRRRR
V zadeli je jak SC, tak HC aukce.
V zadeli je jak SC, tak HC aukce.
DH a jeho uskoky po patche. Nekdy skoci normalne, nekdy se spozdenim a nekdy se jen na zlomek vteriny zastavi a bezi dal. FPS pada dolu jako svina nekdy. Fakt zase opruz..
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
A pro nás casualy bych potřeboval vědět co to znamená kde co jak v core 20 legend/ hodinu? To znamenaá farmit core of Areat dokola a na tormentu 6? Na T1/T2 asi ne, že?EmhyrVarEmreis píše:No nevim... resetovat questy kvůli jedné jisté legendárce z Diabla... když v Core jde za hodinu nafarmit 20 legendárek...
Reve: Ze setu Hallowed Defenders se crafti pro wizardy Scepter rolluje s dps 1300+/- + 5 affixu ... Cena planku v AH 190M ... Bohuzel spatna zprava pro majitele Triumviratu - ma Holy dmg ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Lagy jak prase, podle fóra zase přibylo spoustu bugů..
Tam v blizzardu už zůstali fakt jen tupci a amatéři. Tohle je prosím pěkně přístup firmy, co dělá AAAAA hry a má téměř neomezený finanční možnosti co se týče her.. pecka..
Tam v blizzardu už zůstali fakt jen tupci a amatéři. Tohle je prosím pěkně přístup firmy, co dělá AAAAA hry a má téměř neomezený finanční možnosti co se týče her.. pecka..
Odesláno z mé klávesnice pomocí kláves.
Jo no, jen co se natěšeně dostanu do hry, tak už mám nervy, LAGY jak u magorů .... to se fakt nedá.
Celkem sdílím názor s easyyy
Celkem sdílím názor s easyyy
@HELLERcz me se hraje v pohode zadny lagy jinak dostal jsem pejska a dva lege plan a nedjou mi pouzit
Achievements: 7400 (92%)
Tak to se máš ...
Já mám latency 200+ a skoro se to nedá hrát... omg.
Já mám latency 200+ a skoro se to nedá hrát... omg.
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
To DeathHero: Ty planky jsou pro Mystika a jsou jen na upravu vzhledu ( 3 helmy a 3 zbrane ) .Takze vyuzijes jen toho coklika,na okrasu Ja mam obcas lagy.Nekdy tak brutalni,ze me to vyhodi do pryc ze hry
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Patch 2.0.3
Nemohu si pomoct ja si dnes moc pekne zahral, jelo to jak po masle.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
A krom těch super lagů mám i FPS dropy ... u elitek nebo když je více mobů .. to mi nikdy na mém stroji nedělalo... Takže good job.
prozmenu je to uplne v (_o_),fps dropy coz by zase naznacovalo "optimalizaci" pro konzole a hlavne lagy - latence permantne 250+,snad to daj dokupy...
Tak jsem dnes složil Zunimmasa set, neomezený fetish army jsou super.
Pro Demon huntery co maj problém s úskokem - stačí klikat v rozsahu kam může postava doskočit.. tzn klikat jen v blízkém okruhu postavy, ne třeba do rohu jak jsem byl zvyklej :/ .. jestli to tak udělali úmyslně nebo je to bug netuším.
edit: tak už je fix
edit: tak už je fix
Odesláno z mé klávesnice pomocí kláves.
Nevi nekdo jak je to s dropem legendarky z Diabla? Jde mi o to, zda po resetu se nestaci pripojit do hry k nekomu pred Diablem a farmit tak legendarky stale dokola. S tim souvisi i obtiznost, zda musi byt Torment I-VI nebo to na to nema vliv.
Zajimave, ze včera nam to při hrani v parte nelagovalo a mobiky jsme zabijeli jak po masle :-)
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Toto by fungovalo pouze po prvnim resetu,... protože reset questů je možný jen pokud máš do jednoho splněny questy ze včech aktůRagnarok píše:Jde mi o to, zda po resetu se nestaci pripojit do hry k nekomu pred Diablem a farmit tak legendarky stale dokola.
Tak to jste měli štěstí (nebo já smůlu).
Ragnarok: občůrat to nejde ... zabiješ Diabla, dropne ti zaručeně legendárka. Pak v herním menu musíš dát Reset quest, musíš projít celým příběhem, všema aktama zase k Diablu, zabiješ jej a zase legendárka a pak v herním menu zase Reset quest a tak dokola...
Nejde se jen tak připojit do hry k někomu přímo k Diablu a aby ti dropnula. Jo možná tak jednou po Resetování questů ... ale aby se ti objevilo opět tlačítko aktivní na Resetu, je potřeba nejen zabít Diabla, ale projít si prostě poctivě všemi questy.
Ragnarok: občůrat to nejde ... zabiješ Diabla, dropne ti zaručeně legendárka. Pak v herním menu musíš dát Reset quest, musíš projít celým příběhem, všema aktama zase k Diablu, zabiješ jej a zase legendárka a pak v herním menu zase Reset quest a tak dokola...
Nejde se jen tak připojit do hry k někomu přímo k Diablu a aby ti dropnula. Jo možná tak jednou po Resetování questů ... ale aby se ti objevilo opět tlačítko aktivní na Resetu, je potřeba nejen zabít Diabla, ale projít si prostě poctivě všemi questy.