tu ide o to ze D3 uz je fakticky na itemoc viac polozene nez D2 ale pevne verim aj na to co citam na offi forach diabla ze ludia tam robia mass thready s touto temou , ja viem oldskool diablo z toho nemalo byt ani nebude ale trocha viac motivacie (stastia) by nevadilo....GrOsO píše:v diablu 2 si si tiez mohol kupit co si potreboval ..nevidim problem . .nechod na aukciu teda fakt si to kazis tu hru potom sam ked sa ti to nepacipatopast píše:a prave tuto podstatu znicil Blizz s AH a RMAH .... dakujeme...Helljovany píše:Tohle je Diablo. Všechno je o náhodě a o štěstí a proto tuhle hru tak milujeme
budes 60. lvl a behat po bossoch a dungeonoch ,dostanes super item , normalne by si sa tesil a bol pysny ze si ho poctivo vybojoval ale potom zistis ze naky pamrd si rovnaky item kupi v RMAH a tym padom motivacia v prdeli...
Otázky a Odpovědi
Re: Dotazy ohladom D3
neviete kde je taka ta ladova jaskina ? su tam take bizony bo co to je -,-
Frozen Cave se objevuje ve třetím aktu, v tej oblasti jak tam ničíš katapulty.
Zdravim chlapy a slečny, prosim poslal by mě někdo quest pass, rád bych si D3 koupil, ale nevim jeslit to muj stroj zvládne, díky moc.
email: bmates@seznam.cz
ja som v praci doma mam 1 guest pass ked ho dovtedy nebudes mat napis spravu a poslem ti ho vecer , ale ci to stroj zvladne si jednoducho pozri v poziadavkach , ja mam PC ktory utaha vsetko na FULL ale v massfightoch mam neplynule FPS , neseka ale je neplynule ale blizz to ma coskoro fixnut sami sa vyjadrili ze hru musia este doladit ... ale tie nerfy nemuseli robit skor mohli zmenit nahodnost padania itemov...mates25 píše:Zdravim chlapy a slečny, prosim poslal by mě někdo quest pass, rád bych si D3 koupil, ale nevim jeslit to muj stroj zvládne, díky moc.
-
- Quill Rat
Dobry den chcel by som sa spytat ked stahujem diablo 3 z battlenetu je to plna verzia ??? ma 8 giga tusim....lebo niekde som videl ze diablo nainstalovane ma 15 giga...dakujem vopred za odpoved
- Winty
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:WintyBadass#2859
Verze z Battle.netu je plná verze. Soubory jsou zkomprimované a po instalaci má celá hra více než 8 GB.
Jde pouzivat treba Haunt a Firebats soucasne? nvm jak to popsat, proste mit 2 skilly z defensive soucasne
Můj dotaz nesměřuje přimo k diablu, ale chci se zeptat jak upgraduju ten account na battle.netu, abych mohl zakládat topicy na foru?
EDIT: Už to mam
EDIT: Už to mam
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
v options si zapni Elective modeosf píše:Jde pouzivat treba Haunt a Firebats soucasne? nvm jak to popsat, proste mit 2 skilly z defensive soucasne
Options -> Gameplay -> Elective Modeosf píše:Jde pouzivat treba Haunt a Firebats soucasne? nvm jak to popsat, proste mit 2 skilly z defensive soucasne
super, moc dekuju. Jinak dalsi dotaz. Ty legendarni veci, to da nejakej bonus kdyz je jich vic? nebo proc jsou tak drahe, kdyz maj relativne male bonusy oproti vecem stejne drahym ale RARE. diky
Naposledy upravil(a) osf dne 27.05.2012, 17:19 hod., celkem upraveno 1 x.
Mám dotaz ohledně Parental Control, na začátku při registraci to po mě chtělo email na parental controls, a tak jsem ho zadal, ale teď tam čtu, že parental control je jenom dokud nemáte věk na tu hru, pokud jsem to dobře pochopil takže 15 let, ale já na to mám věk tak tam píšou, že v případě zrušení je máme kontaktovat, tak prosím poradíte mi kam mám napsat a spíš co mám napsat, protože moje angličtina je hrůzyplná Díky
ahoj mam dve otazky jak se ziskavaji veci na creft a jak se daji obarvit predmety nekde sem to cetl ???
Achievements: 7400 (92%)
Věci na craft získáš tak, že budeš rozkládat magic a rare itemy u blacksmitha. A předměěty obarvíš pomocí Dye. Ty koupíš u obchodníka. Jsou to takový lahvičky.
1. U kováře máš ikonu kovadlina (salvage). Klikni na ni a pak můžeš přetavovat předměty (pouze žluté a modré). Za přetavení předmětů získáš suroviny na craftění.DeathHero píše:ahoj mam dve otazky jak se ziskavaji veci na creft a jak se daji obarvit predmety nekde sem to cetl ???
2. U nějakých obchodníků se v sekci lektvarů nachází takové velké lahvičky, které obarvují předmět. Podle mě není rozdíl až tak velký, ale to je věc názoru
e: kojot mě předběhl
- JamieChris
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:JamieChris#2321
Sockety je možné přidat i velmi kvalitním předmětům, které ještě žádný nemají. V takovém případě je potřeba zajít za klenotníkem (jeweler) a požádat ho přidání socketu.
A jako jak ? Mam mu napsat e-mail ?! Nebo je info chybný a socket do zbraně přidat NEJDE?
A jako jak ? Mam mu napsat e-mail ?! Nebo je info chybný a socket do zbraně přidat NEJDE?
Hodim to sem jeste raz, protoze odpoved zatim nikde a docela me zajima jak to je
Ty legendarni veci, to da nejakej bonus kdyz je jich vic? nebo proc jsou tak drahe, kdyz maj relativne male bonusy oproti vecem stejne drahym ale RARE. diky
Ty legendarni veci, to da nejakej bonus kdyz je jich vic? nebo proc jsou tak drahe, kdyz maj relativne male bonusy oproti vecem stejne drahym ale RARE. diky
Nedávají žádné bonusy. Drahé jsou, protože jsou LEGEN wait for it DARY. A to je strašně cool. Kdo by nechtěl mít legendary?