pocity z cekani na D3 :)
Mezitím co instaluju, dělám památný fota. Takže focení krabičky ze všech stran, v různých pozicích, se mnou či beze mně, v plavkách nebo v.... no to by stačilo.
Re: pocity z cekani na D3 :)
Za chvíli proto běžím do tesca tak jsem zvědavej jestli mi to daj
Ted jsem se vratil z tesca, mel sem strach, moc sem tomu neveril, ale Diablo mam : ) za 750kc, neber to : )
Are you ever afraid in battle ? Fear is a part of life, if you live, you fear
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Nejako sa to ale sakra dlho inštaluje s toho DVD, mal som to radšej cez Battle.net si myslím...
Pošťačka mi to né a né doručit, tak jsem sebral kolo a jel na poštu. Prý to má pošťačka v autě a jestli mi to nedoručí, tak ať to zkusím později. Při cestě dom, mě předjelo auto České pošty a já si byl jist, že mé Diablo je v něm Nasadil jsem stíhácí mód a udržel tempo až k mé adrese, kde jsem byl odměněn, i když zadýchán jak pes Jde se na věc!
Pěknej příběh Mě došla krabice před chvílí
Taky ještě čekám na ČP, tak snad se dneska dočkám.
- Hellknight
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hellknight#1178
Tak gratulace, mě se to nepoštěstilo , a jak jsem již psal v jiném topicu, jsem pěkně naštvaný na XZone.JokerLuk píše:Pošťačka mi to né a né doručit, tak jsem sebral kolo a jel na poštu. Prý to má pošťačka v autě a jestli mi to nedoručí, tak ať to zkusím později. Při cestě dom, mě předjelo auto České pošty a já si byl jist, že mé Diablo je v něm Nasadil jsem stíhácí mód a udržel tempo až k mé adrese, kde jsem byl odměněn, i když zadýchán jak pes Jde se na věc!
We who are about to die, salute you!
Hellknight: Dík. Sice to mám doma, ale hrát nemůžu! Neustálě mě to kickuje ze hry. Error 3007 powa. To jsou větší muka, než to nemít.