Zeď radosti
Pěknej kousek, tak už jen tu Kukrinu teď Já zkouším Kadalu na ancient DoD, ale jen protože už nevím kam se shardama, ne že bych jí věřil
Re: Zeď radosti :) (Anti-nářková zeď)
Sem věděl, že to tady ráno najdu . Říkám mu večer, v těchto 3GR ju dostaneš, cítím to v kostech a "prásk" druhej GR tam byla
Teď je to jiná paráda s pěknou DoD .
Teď je to jiná paráda s pěknou DoD .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
No bylo to velke prekvapeni to teda Dneska si ji vic vychutnam A az budem zas spolu,tak bys mi mohl predpovedet 1 hezkou Kukrinu
Hele já teda mám áčkovou Kukri a obyč DoD, ale stejně při přijde ten flusací build efektivnější a hlavně zábavnější Nicméně po patchi nějakou tu Kukri potřebovat budeš pro kostku, tak se snaž
- skyrim1988
- The Butcher
Budu se snazit co to pujde Kazdopadne ted pro me je zas main hra ,, Diablo ,, Tudiz do patche ji sezenu.Denne si zas dopreju ty 2-3h hrani...
A mas recht Ten flus WD je hezka a zabavna podivana.Dost velka zmena po WW barbovi
A mas recht Ten flus WD je hezka a zabavna podivana.Dost velka zmena po WW barbovi
Kompenzace u Kadaly za nechutný a nestihnutý HC GR52 ve čtyřech
Tak tj moc.pekny roll,.hlavne ta basic dmg, velka gratulka
Buchis je death, ať žije herdek
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
+26,5 % , moc pekne.
My vcera na HC 52 dali v moc krasnem case 9:27. Supp Monk a moje NatDH. Takze taky radost. Jen skoda, ze 53 a 54 byli spatne rolly. 54 dokonce 25 minut Corrupted Angels a samej reflect, procoval jsem skoro na potkani [emoji38]
My vcera na HC 52 dali v moc krasnem case 9:27. Supp Monk a moje NatDH. Takze taky radost. Jen skoda, ze 53 a 54 byli spatne rolly. 54 dokonce 25 minut Corrupted Angels a samej reflect, procoval jsem skoro na potkani [emoji38]
Dík Je krásná, k dokonalosti chybí jen 7% AS
GR52 nám utek - prvně pohoda, asi 6 minut do konce při guardovi, jenže vylez Orlash a bylo po srandě Podruhé jsme potkali 2x double pack, a zejména ten první byl libovej teda Pro fearWD je to malér - fearnu první, kousek za ním je druhej, rozhází affixy a vyfearuje mi moje fearWD hodně daleko A pak už se to nedá moc brzdit, loupne pasivka mne, ostatním, a čas běží... Navíc barbaři maj tendenci běhat furt dopředu, tam něco vydrážděj než tam dorazím, DH to zase odhazujou stranou, no strašák nemá lehkej život Ale nestěžuju si - strašil jsem asi po 3 měsících, vylepšil si GR v partě o dva stupínky a ještě dostanu áčkovou DoD, ponocování se vyplatilo
GR52 nám utek - prvně pohoda, asi 6 minut do konce při guardovi, jenže vylez Orlash a bylo po srandě Podruhé jsme potkali 2x double pack, a zejména ten první byl libovej teda Pro fearWD je to malér - fearnu první, kousek za ním je druhej, rozhází affixy a vyfearuje mi moje fearWD hodně daleko A pak už se to nedá moc brzdit, loupne pasivka mne, ostatním, a čas běží... Navíc barbaři maj tendenci běhat furt dopředu, tam něco vydrážděj než tam dorazím, DH to zase odhazujou stranou, no strašák nemá lehkej život Ale nestěžuju si - strašil jsem asi po 3 měsících, vylepšil si GR v partě o dva stupínky a ještě dostanu áčkovou DoD, ponocování se vyplatilo
- Tokugawa
- Doom Knight
- BattleTag:Unterwasser#2154
Včera mi po letech konečně padla! Střecho, vydrž :-D
Prosím o radu, jak nejlépe udělat reroll, nerad bych tu kukrinu hned zkurvil, používat jí budu nejspíš na Andulajzně v podpisu. Díky! :)
Prosím o radu, jak nejlépe udělat reroll, nerad bych tu kukrinu hned zkurvil, používat jí budu nejspíš na Andulajzně v podpisu. Díky! :)
- skyrim1988
- The Butcher
CG jak svine Ja na ni uz necekam.Navic ted zas moc nehraju.Nechce se mi v tom vedru potapanem Ale bodla by no...Co si budu nalhavat ze
Misto te vit rollni 10% dmg
Misto te vit rollni 10% dmg
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:ElLumiro#2839
StKukri
10%dmg - 2167,5, celkova dmg 835,846
7% ats - 2108, celkova dmg 828,971
reroll dmg na max staty - 2292, celkova dmg 874,594
bez Paragonu pocitano.
Stačí tak? Výběr je už na tobě, ale myslím, 10% dmg bude asi nejlepší poměr cena (FS) a výkon
10%dmg - 2167,5, celkova dmg 835,846
7% ats - 2108, celkova dmg 828,971
reroll dmg na max staty - 2292, celkova dmg 874,594
bez Paragonu pocitano.
Stačí tak? Výběr je už na tobě, ale myslím, 10% dmg bude asi nejlepší poměr cena (FS) a výkon
Tak ale když se dá reroll base dmg, zůstane ale ta vitalitka - jde o to, jestli jí vysloveně potřebuje, já na HC bych samo nepřemýšlel moc dlouho
tak vcera padlo toto nieje je to top ale potesil som sa z dovodu ze to bol jediny drop SMK v sezone a hned padlo ancient.
http://imgur.com/fbEa50p
http://imgur.com/fbEa50p
neviem ci to bolo na mna ale mal som tam life per hit.
Mimo toho i ked by tam bolo vit tiez by som to rerolol nieje to z HC postavy pozri si leader board ani jeden kto je prvy nema na zbrani Vitalitu nahradzuje sa to lege gemom alebo pasivkamy.
ale budis nehaj si na zbrani vit to je tvoja vec ze budes chodit T50 bez demage a nikdy ho nedas.
Mimo toho i ked by tam bolo vit tiez by som to rerolol nieje to z HC postavy pozri si leader board ani jeden kto je prvy nema na zbrani Vitalitu nahradzuje sa to lege gemom alebo pasivkamy.
ale budis nehaj si na zbrani vit to je tvoja vec ze budes chodit T50 bez demage a nikdy ho nedas.
ok sorry ja ze si jeden wizz ktoreho som mal raz v parte a padol mu skoro dokonaly serpent
mal tam 7% demage a vit.
Bolo to SC a chcel vediet co ma rolnut tak som mu ze to je hlupa otazka daj vit na AS7 a on ze to potrebuje :-) zevraj sa tomu nerozumeiem mal zbran
cca neviem presne ale bol to demage 14XX-17XX
A on to rerolol na 15XX-18XX
proste si pokazil zbran keby to bolo HC ale na SC :-)
Noob life
mal tam 7% demage a vit.
Bolo to SC a chcel vediet co ma rolnut tak som mu ze to je hlupa otazka daj vit na AS7 a on ze to potrebuje :-) zevraj sa tomu nerozumeiem mal zbran
cca neviem presne ale bol to demage 14XX-17XX
A on to rerolol na 15XX-18XX
proste si pokazil zbran keby to bolo HC ale na SC :-)
Noob life
- Tokugawa
- Doom Knight
- BattleTag:Unterwasser#2154
Díky! Až je mi žinantní, že Pet Andulajznu, pro kterou jsem kukri chtěl, už prakticky nehraju, nahradil jsem jí Haunt Bututkou :-) Ale to před Střechou snad ani nemůžu říct :-D