oK tak to už se těšímmafian89 píše:oKKo: Tak to bych potom neměl strachPlná by měla být i podle slov bilzzu optimalizovaná

oK tak to už se těšímmafian89 píše:oKKo: Tak to bych potom neměl strachPlná by měla být i podle slov bilzzu optimalizovaná
Ano taky mam GTX 460 + GT 430 na PhysX a zatím se zdá že beta absolutně není optimalizovaná pro karty od nvidia jen doufám po to co jsem našel toto :http://www.nvidia.co.uk/page/mobile.html na strankách nvidia že se v nastavení videa v plne hre zmeni physics na PhysXRusty333 píše:MB: Gigabyte MA770T-UD3
CPU: AMD Phenom II x4 955 3,2GHz@3,6Ghz
RAM: 3x2GB Kingston DDR3 1333MHz
GPU: MSI 460GTX 768MB
PSU: Fortron 550W
Z periferíí stojí asi za zmínku jen myška Razer Lachesis
Čekal jsem že full pri rozlišení 1680x1050 nebude problém ale beta mě vyvedla z omylu, ale dávám to za vinu optimalizaci která podle blue postu bude až ve full verzi... (je to tak ne?)
No hele já mám v Afterburnu nastavené OSD které se dá zapnout ve hře a dají se tam nastavit co chci aby to uakzovalo za údaje. Grafika zatížená určitě na 100% nebyla (jak říkáš asi tak 75% max) a proto mi to přišlo divné. Převážně jsem hrál jen ve dvou (1680x1050, max, vsync on, AA on) a když byla větší skupina monster tak se to na těch 60fps prostě nedrželo a šlo to i k 35fps. Prvně jsem hrál s nějakýma staršíma ovladačema a s těma mi to dokonce seklo, zaseklo a spadlo pokaždé u Tomb Guardina ! Pak jsem aktualizoval na 301.10, problém s Tomb Guardinem zmizel ale prostě se mi nezdá že by to běželo jak má. Ale moc si mě tím postem nepotěšil, protože už jsem unavený z toho řešit problémy tohoto typu.coyd píše:Diablo 3 bylo je a bude optimalizovane pro NVidie jelikoz cely engine byl vyvijeny ve spolupraci s projektem "The Way Its Ment To Be Played" NVidia vyrobcum sype zlataky a za to jim muze kecat do optimalizace kodu pro sve karty a spolecne to uvari prave tak aby to majitelum techto karet hezky slapalo a AMDckari utreli. Za sebe muzu jen rict ze jsem to hral na gtx560ti ktera neni az tak silene vykonove vzdalena od gtx460 s tim ze jsem jel full HD vsechno na max a i ve hre kde jsem byl ja (monk) + 3x witch doctor se mi fps z toho limitu vsyncu proste neodlepilo (58-60fps) a na pozadi jsem schvalne nechaval zapnute gpu-z s tim ze po konci hrani (cely den) jsem zjistil ze byla karta vytizena max na 70% a to berte ze to byl nejaky momentalni maximalni vykon takze prumer bude jeste nize.. Takze problem bude asi jinde