DIII Collector's Edition
Tímto bych diskuzi ohledně obchodu Hráč uzavřel. O tom že mají k prodeji CE edice se tu napsalo, názory na tento obchod tu také proběhly a to by myslím stačilo. Pana Uzdičku prosím, aby dále nedělal žádnou reklamu svému obchodu, prostoru tu na to bylo myslím dost.
Re: DIII Collector's Edition
kdyby se chtel nekdo zbavit CE sem ochotnej za ni dat dvojnasobek ceny
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Schnitzel#1179
- Kontaktovat uživatele:
Hmmmm... chtěl jsem CE, zřejmě se na mě i dostane (vidím to na 75%) . Jak tak sleduju zájem, tak jí asi oželím, přece jenom to pro mě nemá tak veliký význam jak pro jiné nadšence. Jestli bude, tak se nějak dohodnem ;-)Udyr píše:kdyby se chtel nekdo zbavit CE sem ochotnej za ni dat dvojnasobek ceny
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Tak na Xzone už mám napsáno, že mi CE předali do expedice!
Huh, nemůžu tomu uvěřit, že jí fakt mám
EDIT. Gratuluji dalším šťastným majitelům , této vyjímečné edice
Huh, nemůžu tomu uvěřit, že jí fakt mám
EDIT. Gratuluji dalším šťastným majitelům , této vyjímečné edice
Tak ja zatim cekam.
No doporucuji kouknout se do mailu ale predtim se zhluboka nadechnout.
X-Zone
Dobry den,
bohuzel jsme před malym okamzikem obdrzeli neprijemnou zpravu od naseho dodavatele ohledne dodani sber. edice Diablo 3. Bohuzel na nas sklad dorazi 15.5., takze u Vas bude nejdrive az 16.5.
Velice se Vam timto omlouvame za zdrzeni.
Tak dva uz maji odeslano divny no asi maj vice dodavatelu a jeden zacal parit a na rozvos nema cas No stejne jsem zejtra v praci tak to tolik neva.
No doporucuji kouknout se do mailu ale predtim se zhluboka nadechnout.
X-Zone
Dobry den,
bohuzel jsme před malym okamzikem obdrzeli neprijemnou zpravu od naseho dodavatele ohledne dodani sber. edice Diablo 3. Bohuzel na nas sklad dorazi 15.5., takze u Vas bude nejdrive az 16.5.
Velice se Vam timto omlouvame za zdrzeni.
Tak dva uz maji odeslano divny no asi maj vice dodavatelu a jeden zacal parit a na rozvos nema cas No stejne jsem zejtra v praci tak to tolik neva.
Naposledy upravil(a) vegrud dne 14.05.2012, 14:41 hod., celkem upraveno 1 x.
Tak mi spadl obrovský kámen ze srdce ..
E-mail, že to dneska odeslali přišel. Paráda ! CE bude zítra doma
E-mail, že to dneska odeslali přišel. Paráda ! CE bude zítra doma
Na aukru už se objevila za 6000. Že by nějaký spekulant z fóra, který viděl, jaký o to je zájem ?Udyr píše:kdyby se chtel nekdo zbavit CE sem ochotnej za ni dat dvojnasobek ceny
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
Ja uz ju mam!
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Spyro píše:Na aukru už se objevila za 6000. Že by nějaký spekulant z fóra, který viděl, jaký o to je zájem ?Udyr píše:kdyby se chtel nekdo zbavit CE sem ochotnej za ni dat dvojnasobek ceny
napsalo mi 17 lidi ale rozhodnul sem se ze si koupim na ebay i s podpisama
-
- Quill Rat
- BattleTag:Schnitzel#1179
- Kontaktovat uživatele:
Mě se ještě z CZC neozvali...
- Rafider
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Subdega #2297
- Kontaktovat uživatele:
Ach jo, jak já vám závidím ... v CZC jsem byl 178, prý, ale nevyzbylo na mě ... u ALZY jsem nějak po 300... prý by měli mít kolem 1000ks, objednávek už mají kolek 2000ks, uvidíme... překvapilo by mě, kdyby měli o tolik více než CZC, ale třeba ještě zelený mužík šikovnější... Každopádně se to dozvím až zítra, až budou vyskladňovat, dnes mi to neřekli .
Schnitzel: To mě docela překvapuje, řekl bych, že to všem už oznámili, alespoň mě upomínkují furt, že na mě nevyzbylo...
Schnitzel: To mě docela překvapuje, řekl bych, že to všem už oznámili, alespoň mě upomínkují furt, že na mě nevyzbylo...
Zann Esu, klan kouzelnic, brzy znovu povstane proti hordám Diabla...
-
- Quill Rat
- BattleTag:Bronxigar#1298
me 20.4. dosel mail z xzone ze se na me uz nedostane a jeste 24.4. jsem CE objednal z supergameru a nastesti me uz ujistili o dodani
- Still-Alive
- Doom Knight
No, když dám u Xzone sledovat balíček, tak na webu Ceske Posty mi to píše že to číslo nemají v evidenci, tak snad tam bude zítra ráno
Přesně to tam mám také, nicméně mail o odeslání mi přišel a to by měla být nejrelevantnější informace.
Bohužel osobní odběr u X-zone sběratelky bude až zítra k večeru asi....
jsem hodně zvědaví jak budou vypadat ty křídla jestli budou fakt brutální nebo fail.
Fail je hlavně to, že distributor dodá sběratelky až zítra ...
Však Inferius měl mezi prvními objednané tak 30 minut jak se objevila CE. A teď mu napsali že došlo k chybě a pošlou až zítra. (teprv jako odešlou)
snad mě to zitra ráno přivezou.
snad mě to zitra ráno přivezou.
Tak já nevím. Pár jedinců zase psalo, že volali přímo do Xzone a byli ujištěni, že si svůj kus sběratelky mohou dnes na půlnočním vyzvednout.
- Still-Alive
- Doom Knight
no jsou tu protichudné informace, doufám že v tom XZone nemají takový bordel