Otázky a Odpovědi
nějak nemůžu přijit jak zvednout manu, jedu WD všechno tlačím do inteligence zatím mam cca.600 ale nevím jake atributy zvedají kapacitu many tu mam jen nějak 500 a to je nic moc, zatim to stači ale co pak dále?
Re: Dotazy ohladom D3
Já jsem WD nechal na nightmare protože jsem nezvládal mechaniku many jsem použil par kouzel a byl jsem bez many i když jsem měl všechny pasovky na manu.
Mám dotaz na Ray of Frost -> tady musí být nějak chyba Ledový paprsek s Cold poškozením 215% za sekundu a mám DMG6-7tis tak by to mělo dávat za sekudu 12-14tis ale ono mě to pořád dává do všech oblud jenom 2-4 tisíce jak je to možný ???
Mám dotaz na Ray of Frost -> tady musí být nějak chyba Ledový paprsek s Cold poškozením 215% za sekundu a mám DMG6-7tis tak by to mělo dávat za sekudu 12-14tis ale ono mě to pořád dává do všech oblud jenom 2-4 tisíce jak je to možný ???
kde najdu jawelera? no prostě toho co vyrábí prsteny atd..
Jeweler Covetous Shen
Zdravím lidi.Mohl by mi někdo říci proč já Barbar lvl22 a má přítelkyně wizardka lvl21 nemáme ve hře ani jeden Jeweler Covetous Shen ?díky za každou odpověď
V sude.Pho3nix píše:kde najdu jawelera? no prostě toho co vyrábí prsteny atd..
Neviem či je to koniec A1 alebo začiatok A2...
A NEVYRÁBA prstene.
no tak to je asik něco špatně nemám ho nikde a jsem skoro na konci II aktu.Mám Barbara lvl22 a přítelkině wizardku lvl21 a ani jeden ho tam nemáme. sry je to na
drahokamy
drahokamy
Kašlite na jewelera, jednoducho si kúpte v AH jewely lvl 5 za 250 goldov, je to 10x menej ako spájanie u jewelera. A nemajú obmedzenie na level, čo je DIVNÉ.
Quest na získanie jewelera je v ceste, mám pocit že sa nedá minúť. Je to scéna keď naskočí kratučké video so sudom čo sa trasie a rozpráva. Tam je schovaný.
Quest na získanie jewelera je v ceste, mám pocit že sa nedá minúť. Je to scéna keď naskočí kratučké video so sudom čo sa trasie a rozpráva. Tam je schovaný.
Naposledy upravil(a) marian_r dne 22.05.2012, 10:53 hod., celkem upraveno 1 x.
nechci na to kašlat chci tam mít všechno poraďte mi co sem zrobil špatně nebo co?
Tak si asi nesplnil úkol, který ti ho zpřístupní (jestli teda vůbec jde přeskočit tenhle quest). Je to chlápek, který se schovává před mobama v sudu v jednou dungeonu. Musíš vymlátit moby a pak rozbít ten sud a osvobodit ho...
jeweler je hned na začatku 2 actu jak vlezeš do toho kanalu, a on jak hulaka ze sudu :-D
, nevšimli ste si ho
, nevšimli ste si ho
Act 2 sewers,
You will find the jeweler when you are at Act 2 - quest 7
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... 043?page=2
You will find the jeweler when you are at Act 2 - quest 7
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... 043?page=2
Act II quest "Blood and Sand"
Jenom si založ hru s tímhle questem a dojdi si pro něj
Jenom si založ hru s tímhle questem a dojdi si pro něj
no tak takový Q sem ani já ani přítzelkyně neměly :-(
Podle mě jste jenom zapoměli rozbít ten sud. A prostě jste šli dál...
a mohl bys mi říct jak se ten q jmenuje prosím tě
Koukni o tři posty nahoru...
jj díky a jinak sem si tě přidal ve hře kdybys chtěl
aha lol včera sme ten q dostaly a ještě jsme ho nezrobily omg sry za mou blbost
ja ho taky nenasel, ale bud se objevil v dalsim aktu nebo dalsi obtiznosti, automaticky...
ale i tak se mi nějak nedostalo odpovědi, jaky eq potřebuji abych si zvečšil kapacitu many ?
inteligence mi zvyšuje jen damage
inteligence mi zvyšuje jen damage