pocity z cekani na D3 :)
Přesně sakra! Já šel spát kolem 4 ráno stím, že budud vstávat tak ve 14:00 a budu vyspaný na noční maraton. Usnul jsem sice hend ale vstal v 9:00 čili jak rybka sakra :-D Tak to budu muset odpoledne ještě zkusit něco naspat :-D
Bratři naše činy v životě se odrazí ve věčnosti!
Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)
Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)
Re: pocity z cekani na D3 :)
Asijské servery se zapínají v 18:00 našeho času. Takže teoreticky všichni, co už mají hru koupenou nebo maji quest passy/starter, se můžou přihlásit a hrát v Asii už dneska, je to tak? (samozřejmě vím, že postavy pak na EU server nepřenesou)
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ruplahlava #2727
je to tak, ale já si pospím, abych se mohl radovat s ostatníma
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
To už bych byl vážně blázen ... ne to si fakt raději počkám, prospím se a nakoupím zbytek dobrot najednou ten den utíká rychle.
co chcete za 5,5 hodiny instalujeme a 12,5 ho hrajeme
Vsichni logujme v 18:00 na asii, at jim shodime servery, prece je nenechame hrat o tolik hodin driv nez nas!
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
12hodin v kuse je takový lehký relax. Pamatuju si wowko, kdy jsme jeli 48h :-) Fujky.Trhanec píše:Vy jste fakt maniaci někteří.. že musíte pařit hned minutu po spuštění chápu, ale aby jste pařili 12 hodin v kuse nebo jak tu jeden psal dokud neodpadne.. To je trošku extrém No co, ale tak já to chápu, přece jen jde o diablo, málo kdy vychází taková hra, tak doufám, že si to všici užijem jako za starých časů Snad to vydrží na spoustu měsíců.
Dnešek bude ledžendární :-p
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Ty poslední hodiny čekání jsou nekonečný. Už se nemůžu dočkat až dám play a u úvodního cinematiku si pobrečim štěstím
Teď jsem se z nudy koukal na video z ohlášení DIII v Paříži a i po takový době jsem měl husí kůži a zvlhlý oči
Teď jsem se z nudy koukal na video z ohlášení DIII v Paříži a i po takový době jsem měl husí kůži a zvlhlý oči
To musí byť zážitok takto to videiť naživo. Teraz doma keď som pozeral tak som skoro tlieskal aj ja
husí kůže, všechný chlupy stáli už jen 10 hodin
Global play by měl být zapnut až pojedou všechny regiony, takže ne.Spyro píše:Asijské servery se zapínají v 18:00 našeho času. Takže teoreticky všichni, co už mají hru koupenou nebo maji quest passy/starter, se můžou přihlásit a hrát v Asii už dneska, je to tak? (samozřejmě vím, že postavy pak na EU server nepřenesou)
OK, to dává smysl.
Každopádně připravte se na asijské spoilery, už skoro za 2 hodiny jim to pustí
Každopádně připravte se na asijské spoilery, už skoro za 2 hodiny jim to pustí
Tak právě jsem dostal email z Xzone, že mojí krabici má ve svých spárech České pošta. Snad mi jí dodají zítra nepoškozenou
- Hellknight
- Fallen Shaman
- BattleTag:Hellknight#1178
Mě taky, jenže teď se ještě modlit, aby to pošta stihla zítra dodat, pač ke mě je to přes půl republiky, tak se trochu obávám.Jestli to zítra nedorazí, tak se asi zabijuHelljovany píše:Tak právě jsem dostal email z Xzone, že mojí krabici má ve svých spárech České pošta. Snad mi jí dodají zítra nepoškozenou
We who are about to die, salute you!
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
teda řeknu Vám takhle dlouhé čekání už jsem dlouho nezažil... Vrací mě to do dětství, kdy jsem čekal až konečně zazvoní zvoneček u stromečku a půjdeme rozbalovat dárky...
už jen necelé 2 hodiny...
už jen necelé 2 hodiny...
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
Zatím si stáhněte si tuhle krutou ikonku: http://kingacid.deviantart.com/art/Diab ... -302115732
Pocity, ktere ted prozivam nejdou popsat slovy :>
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
Já si připadám jako na Silvestra ale 100x lépe
btw už mám fotky nějaké, objeví se za chvíli na fcb Hellbrothers, viz podpis .) do půl hodiny to tam bude.
btw už mám fotky nějaké, objeví se za chvíli na fcb Hellbrothers, viz podpis .) do půl hodiny to tam bude.
Hodina a půl ? Je to vůbec možné ?