Váš PC na hraní diabla :)
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to pochopitelný, že tam ten kousek teda chybí, mě se to u kamoše zdálo větší no(nějak jsem to nezkoumal), ale není potřeba si kvůli tomu dělat zlo. Možná je to lepší podívaná, ale kam se my studenti hrabem na sestavy a celkově periferie, které by to rozjeli jak ve snu :-) Já ten PC i s monitorem koupil před rokem a půl za 3000,- Tak snad v budoucnu či jestli se objeví nějaká vychytávka. Jsem strašně línej se v tom šťourat i když to bejvá většinou hned ready.
Všem dík za info :-)
Všem dík za info :-)
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Re: Váš PC na hraní diabla :)
Tak nevím jestli bych čtvrtinu obrazu nazval kouskem . Ale chápu, že kvůli tomu nebudeš hned kupovat nový monitor. Díky nám aspoň víš, že až ti ten co máš odejde, tak že máš koupit 16:9 .
Bez 16:9 v PVE to bude nevyhoda, ale da se to prekousnout. Bez 16:9 v PVP to bude docela trapas, kdyz souper te uvidi a ty ho ne.
No proto jsem napsal ze preferuju 16:9... To PVP bez toho temer nehratelne. Ja to hraju se zpanutym letterboxing a zvyknout se na to da.
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
...no, zase se dostáváme k tomu co je a není nehratelné bez toho, aniž by to kdokoli z vás vyzkoušel. V PvE to zatím nevadí a v PvP čekám problémy, ale rozhodně bych to zatím nenazýval "téměř nehratelné". To je zase JBP ničím nepodložené.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Tak hrat se s tim da... Ale je to daleko vic HC:D. Na vyssi obtiznost je vetsi nadhled situace nutny.
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“
Já kvůli tomu hodlám pořídit novej monitor. Ztm se mi ale nechce Možná až bude to PVP...
Se divím, že v dnešní době nemáte širokoúhlé monitory ..
JokerLuk: dneska ty monitory stojí pár kaček, ne jak dřív, to se ani mi nechtělo
JokerLuk: dneska ty monitory stojí pár kaček, ne jak dřív, to se ani mi nechtělo
Vsak lze 16:9 nastavit na jakymkoliv monitoru, nebo snad ne?
- Raahk
- Wraith
- BattleTag:Raahk#2416
V 16:10 se taky okrádáš o kus obrazu. Nevím ale já bych už 16:10 nechtěl, vyhovuje mi 22" 16:9 full HD proti té 24" 16:10 co jsem měl.STIN píše:Já jen mohu doporučit poměr stran 16:10 na hry prostě "bomba". Krásné barvy a jemné body. Hraji v nativním rozlišení 1440x900 je to sice jen 19" ale zatím absolutně dostačující. Mám tu i 22" 16:9 full HD ale na hry to prostě není ono. Každý další monitor budu kupovat jen v poměru 16:10.
Já sem hrál D3 betu na mém 22" monitoru 16:9 v nejlepší kvalitě a prostě krása. Ani si to neumim představit na monitoru 4:3, protože i UI je dělaný na 16:9 (chat z jedný strany, mapa a social z druhý strany).
16:9 na jakymkoliv? Takze i na starem monitoru jo? :-D no vypadalo by to prinejlepsim tak hnusne jako xbox360 na stare telce, to jsem se tehda taky smal.
Odeslano z SGS2.
Odeslano z SGS2.
Raahk píše:V 16:10 se taky okrádáš o kus obrazu. Nevím ale já bych už 16:10 nechtěl, vyhovuje mi 22" 16:9 full HD proti té 24" 16:10 co jsem měl.STIN píše:Já jen mohu doporučit poměr stran 16:10 na hry prostě "bomba". Krásné barvy a jemné body. Hraji v nativním rozlišení 1440x900 je to sice jen 19" ale zatím absolutně dostačující. Mám tu i 22" 16:9 full HD ale na hry to prostě není ono. Každý další monitor budu kupovat jen v poměru 16:10.
No nevím, většina vývojářů ať už CAD/CAM, her... používá právě rozměr 16:10. 16:9 je zprofanováno jen díky filmovému průmyslu.
zde rozbor: http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=955&t=1144674
- Raahk
- Wraith
- BattleTag:Raahk#2416
@STIN jestli máš možnost bety tak si to zkus a uvidíš, D3 je primárně 16:9. Nebo až budu mít víc času tak udělám screeny 4:3,16:9 a 16:10
Pokud neni jina moznost a mam si pro pvp vybrat jestli to mit hnusny, nebo videt jen pulku obrazu, tak vyhrava hnusota. Samozrejme neni nic lepsiho nez mit poradnou 30" 16:9 (nebo 16:10 a hrat v 16:9)HELLERcz píše:16:9 na jakymkoliv? Takze i na starem monitoru jo? :-D
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
tak dneska jsem prvne zahral D3 betu a hral jsem na svym notasu
rozliseni 1376x768
intel i3 2,53ghz
nvidia 540m 1gb
4gb ram
W7 64bit
meril jsem to programem fraps a hral
textury High
stiny Off
physics low
clutter high
antialising off
snimky mi litaly tak ze kdyz se nic nedelo a byl jsem v dungeonu mel jsem i 80 pri normalni bitce tak tech 40 ale kdyz byla plna obrazovka kostlivu a sekalo se hlava nehlava vsude nejaky kouzlo spadlo mi to i na 11 ... zkousel jsem si ruzne pohravat s nastavenim dal jsem vsechno medium (krome stinu) a behalo to + - stejne ... jediny co ma dost vliv byly stiny takze ty jsem vypinal ale ostatni to bylo uplne sumak jak mam nastaveno takze doufam ze to v plny nejak vyladi a nebo pozdeji ovladace
notas docela varil asi poridim chladici podlozku pod nej mozna to nejakej snimek taky prida ....
EDIT: jeste dodatek ani nebyl rozdil ve fps jestli hraju sam nebo v parte
rozliseni 1376x768
intel i3 2,53ghz
nvidia 540m 1gb
4gb ram
W7 64bit
meril jsem to programem fraps a hral
textury High
stiny Off
physics low
clutter high
antialising off
snimky mi litaly tak ze kdyz se nic nedelo a byl jsem v dungeonu mel jsem i 80 pri normalni bitce tak tech 40 ale kdyz byla plna obrazovka kostlivu a sekalo se hlava nehlava vsude nejaky kouzlo spadlo mi to i na 11 ... zkousel jsem si ruzne pohravat s nastavenim dal jsem vsechno medium (krome stinu) a behalo to + - stejne ... jediny co ma dost vliv byly stiny takze ty jsem vypinal ale ostatni to bylo uplne sumak jak mam nastaveno takze doufam ze to v plny nejak vyladi a nebo pozdeji ovladace
notas docela varil asi poridim chladici podlozku pod nej mozna to nejakej snimek taky prida ....
EDIT: jeste dodatek ani nebyl rozdil ve fps jestli hraju sam nebo v parte
24 staci :-))Gorelord píše:Samozrejme neni nic lepsiho nez mit poradnou 30" 16:9 (nebo 16:10 a hrat v 16:9)
Odeslano z SGS2.
Tak tak. Z 30 se musis divat z vetsi vzdalenosti, kterou bych ja nemohl docilit.. A pak by me to tahalo zbytecne oci.
Odeslano z SGS2.
Odeslano z SGS2.