DIII Collector's Edition
heller nie...na svojom bn acc môžeš mať len 1 KUS Diablo 3 !!! CE si potom môžeš aktivovať na druhom Bn acc čo ty zrejme nechceš....budeš musieť teda počkať kým nemáš CE fyzicky s KEYs v rukách...hold daň za luxus naviac
Re: DIII Collector's Edition
na http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... ?page=2#24 to Bashiok popisuje..
pise doslova ze z digitalni edice neni problem upgradovat na CE. Po upgradu kontaktovat support a ti by ti meli ve vetsine pripadu dat novy Standart edition klic, se kterym si muzes delat co chces.
Akorat je tam moznost, ze ti nevygeneruji novy klic, aspon tak si to vysvetluju ja...
pise doslova ze z digitalni edice neni problem upgradovat na CE. Po upgradu kontaktovat support a ti by ti meli ve vetsine pripadu dat novy Standart edition klic, se kterym si muzes delat co chces.
Akorat je tam moznost, ze ti nevygeneruji novy klic, aspon tak si to vysvetluju ja...
To jako si koupit krome CE jeste i standardni edici kvuli nekolika hodinam hrani navic?
Přesně tak. Pokud je možnost, abych ten pak další klíč mohl předat jiné osobě.Vozi píše:To jako si koupit krome CE jeste i standardni edici kvuli nekolika hodinam hrani navic?
lidi neviem ci sa to riesilo ale zaujima ma ako funguje tie glowing wings v hre presne, stale ich mate na chrbte ci ? .
2. niesu nejake screeny tych CE dyes ? aj kridel by sa sikli
2. niesu nejake screeny tych CE dyes ? aj kridel by sa sikli
HELLERcz: Takový komplikování kvůli pár hodinám navíc je už HC
Kridla ti budou permanentne zabirat misto v inventari, kdyz je budes nosit. Dekuji ne.
To teda je no. Ale uz jsem se tak rozhodl a ucinim tak. I ticket jsem jim napsal.Timpa píše:HELLERcz: Takový komplikování kvůli pár hodinám navíc je už HC
SGS2 Tapatalk
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
A jak je to s tymi special dyes, rovnako budu u kazdej postavy, alebo mate proste iba 2 kusy?
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Mají být nekonečné co vím.
Nemáš pravdu. Budou mít samostatný unikátní slot.Vozi píše:Kridla ti budou permanentne zabirat misto v inventari, kdyz je budes nosit. Dekuji ne.
Marigold: kde jsi to četl ? Já mam pocit že oni říkali že to bude zabírat místo a že si to mužeš kdykoliv vyhodit a popřípadě znovu přehodit se založené postavy a že to nebude mít žádný speciální slot.
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Přesně, barvy i křídla budou normálně v inventáři (to místo obětuju, no problem). Pokud je zníčíš, tak si stačí založit postavu, která bude mít opět křídla a barvy a můžeš si je přes sdílenou truhlu přehazovat mezi postavama. Ale dát je spoluhráči samozřejmě nejde jen tak btw..
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Nic proti zoufalství, ale pro tohle mám 2 možnosti:
a) jelikož prodejce nemá na aukru jedinou zpětnou vazbu, je to podvrh ve snaze se obohatit na zoufalých hráčích
b) typický byznys šmejd, který si včas udělal několik předobjednávek a teď je bude prodávat, hru samotnou nikdy hrát nebude
Co myslíte? Jak daleko jsem od pravdy?
a) jelikož prodejce nemá na aukru jedinou zpětnou vazbu, je to podvrh ve snaze se obohatit na zoufalých hráčích
b) typický byznys šmejd, který si včas udělal několik předobjednávek a teď je bude prodávat, hru samotnou nikdy hrát nebude
Pokud je koupí přez předobědnávku z nějakýho shopu tak na tom moc nevidělá. Pokud je má klasicky od distributora tak v tom nevidim problém.
Edit: Aha on to tam má na příhoz tak to jo, myslel sem že je má za těch 2900 na buyout ale i tak na tom nevidim nic špatnýho.
Edit: Aha on to tam má na příhoz tak to jo, myslel sem že je má za těch 2900 na buyout ale i tak na tom nevidim nic špatnýho.
Naposledy upravil(a) Freezac dne 10.05.2012, 11:06 hod., celkem upraveno 3 x.
nieje jediny, ale celkovo nevidim natom nic zlest.ranger píše:Nic proti zoufalství, ale pro tohle mám 2 možnosti:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... Categories
Pokud si to nekdo objedna z ruznych obchodu a utrzi na kazdem kusu nekolik stovek, tak na tom nevidim nic spatneho. Je to svym zpusobem takova mensi obchodni prilezitost. Pokud to posle vsem lidem v poradku, tak je to OK. Horsi je to u nejakych podvnodniku, kteri posbiraji zalohy a uz o nich nikdo neuslysi.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
.. a nebo když vám dojde místo krabice Diabla, krabice brambor :-p
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- Rafider
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Subdega #2297
- Kontaktovat uživatele:
Přesně jsem čekal něco takového, že bude mít někdo více kusů a bude je prodávat dráž... nevím no
Zann Esu, klan kouzelnic, brzy znovu povstane proti hordám Diabla...