První názory (SPOILER)

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Zamčeno
Silblade
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Silblade#2187
Re: První názory (SPOILER)

Příspěvek od Silblade » 29.05.2012, 13:24 hod.

Milí uplakaní pánové, hateři D3 a milovníci D2 (taky mám rád D2, ale vím, že má taky svoje chyby). Ohlédněte se zpět v čase a pohledejte dobové recenze na D2. Ani tehdy nebylo D2 "řádným nástupcem" nepřekonatelné jedničky a nikdo od toho nic moc nečekal. Hodnocení tak 8/10. To se Diablo 3 tedy moc od Diabla 2 neliší - hodnocení většinou 8/10 až 9/10. Hra podle mého uspěla a nejvíc kritických hlasů se ozývá od těch, kteří:

1) tvrdí, že má D2 temnější atmosféru a není tak barevné - ehm, mně třeba poušť z druhého aktu teda jako temná nepřipadá, spíš jako slunečný výlet pouští
2) tvrdí, že je D3 monotónní - vzpomeňte na 1. akt, 2., 3. akt - pořád to samé okolí bez změn (džungli jsem fakt nensnášel)
3) teskní po manuálním rozdělování atributů - jaký je vlastně rozdíl v tom, když vám hra automaticky přidá body do strength a tím, když vy si dáte body do strength (když mluvíme třeba o barbarovi)??? Výsledek je naprosto stejný. Pocit, že jste "pány situace" a že si sami rozdělujete body do atribut, je jen iluze, protože víte, kam ty bodíky přece strkat a že je nebudete solit jinam.
4) hatují systém skillů a skill run, a že je menší počet hratelných buildů - jedním slovem OMG. Nejdřív se naučte počítat. V D2 měla každá postava 30 skillů, v D3 to je nějakých 35-38 skillů x 5 run = zhruba 175 různých forem skillů na jednu postavu. V D2 = 30 skillů (forma je pořád stejná, body ve skill tree formu nemění, jen účinnost) na jednu postavu. Ehm. Kde je asi větší variabilitu skillů? + si přimysleme fakt, že 2/3 skillů v D2 byla nepoužitelná, sloužila jen k tomu, abyste se dostali k nej skillu a ten naboostili na max. Celkem v praxi jste používali 2-3 skilly. That sucks. V D3 je podle mě minimálně dobrá 1/2 skillů použitelná. Takže takhle s tou variabilitou.
5) tvrdí, že itemy stojí za velký kulový - prakticky ve hře nenarazíte na dva stejné předměty. To, že je modrý předmět kolikrát lepší než rare a že rare je někdy lepší než legendary, na tom nevidím nic špatného. Prostě nemusíte být celí oblečení v legendary, abyste si řekli "jo, jsem cool". Kolikrát stačí i obyč rare item, v čemž je jistá dávka nepředvídatelnosti a náhody.
6) nemají rádi D3 hudbu - chápu, že kytarová verze Tristramu je nepřekonatelná, ale jinak soundtrack z D2 nebyl nijak výrazný. I hudba v D3 velmi dobře podkresluje atmosféru.
7) srovnávají diablo s wowkem - další rofl. Ti co, ho srovnávají, buď v životě nehráli wowko nebo hráli se zavřenýma očima nebo fakt nevím. Wowko má úplně jiné mechanismy a principy. Jediné, co jim může být společné, je AH a automatický rozdělování atributů. Nic víc. Je zajímavé, že tenhle typ hatu přichází od těch, co hatovali i wowko (a SC2 s tím :D). Wowko nebyla špatná hra - ale je úplně jiná než D3.;)
8) chtěli místo diabla 3 diablo 2.5 - čili diablo 2 v lepší grafice. Hry se prostě vyvíjí, s tím se musíte smířit. Ne všechno zůstane při starém, aby hra byla právoplatným nástupcem, musí mít v sobě i něco inovativního, co v předešlém díle nebylo. Takhle se dělají pokračování her (i filmů mimochodem).
9) tvrdí, že býti online je problém - dnes je "být online" už standart, snad každá domácnost má internet. Tohle je vývoj, podle mě se za pár let budou dělat hry už jenom online (má to výhody ohledně různých cheaterů a kontroly). Kdo si chce zahrát na odlehlém místě, pak problém asi nastane.
10) nadávají na AH - AH má sice svoje chyby, ale proboha - Diablo 3 se spustilo před 2 týdny a vy chcete, aby všechno šlapalo dokonale. Nejsem ekonom, ale podle mě je ekonomika nevyzpytatelná, nemůžete počítat se všemi problémy. Tudíž jediný způsob, jak ji dát dopořádku, je ji prostě masově vyzkoušet. Podle mě je teď AH něco jako pilotní verze. Mimoto, kdo si nechce kazit hru koupí lepších předmětů... ať teda AH nepoužívá a počká si, až ekonomiku v AH vybalancují.

Tolik k vám, milí hateři. Oči vám to sice neotevře, ale napsal jsem seznam argumentů, proč je většina hatů fakt zbytečných a irelevantních. Teď mohu jít konečně s klidem na oběd.:D
Obrázek

Berylion
Quill Rat
BattleTag:Berylion#1380

Příspěvek od Berylion » 29.05.2012, 13:36 hod.

Kittim píše:Hold, hry v dnesni dobe to maji hodne tezke, zvlast u firmy jako je Blizzard. Kdysi bylo sisi, dneska je to karamel. Behem bety d3 jsem po x letech znovu hral D2 a strasne me treba sraly ty napevno dane talenty, napevno dane body do vitality (ano trochu do str na zbran...). Kdyz se tu nekdo zminil o nekonecne znovuhratelnosti D2... jaka prosim? Chci vyzkouset jine talenty tak musim vyexpit novou postavu? Ne diky, nemam cas. Nekonecne runy na baala, to uz se mi vice libi nephalem buff kde aspon nejedu hned jednoho bosse. Resety ladderu, takze nesli craftit nektere itemy taky prispivali znovuhratelnosti. Jedina znovuhratelnost byla ta, ze lidi znovu expili nove chary jen kvuli ladderu. nemyslim si, ze lidi co hrali pred 12ti lety maji tolik casu na D3 ted a stejne placou jak jim to chybí :)
btw Kdyzuz se tu nekdo zminil o 9 sekundovem butcherovi. Ano, s gearem z A4 je to mozne, ale s gearem z daneho A1? Ne to nemyslite vazne. D2 taky byly par sekundove runy bossu VCETNE teleportu skrz zdi at uz sorc nebo pomoci brneni s dobry gearem :)
D3 je tu jeste prilis kratce na jakekoliv spekulace a dokonce i objektivni recenze. Mam cca 100 hodin na barbovi a jsem A1 inferno, ted expim jine postavy a zkousim, nez zacnu farmit at uz goldy nebo itemy. Kdo chce D2 styl necht AH nepouziva. zahodte itemy koupene na AH a farmete jako za starych casu... Proste keci v kleci
100% souhlas, jsme na tom stejne jak s nazorem, tak ve hre

pns
Gorebelly

Příspěvek od pns » 29.05.2012, 13:45 hod.

to silbade: necetl jsem to cele, ale vsiml jsem si tam poznamky, ze se hry "VYVIJI" vcem se vyvinulo d3? a ted uz nebudu hodnotit jen blizz hry, ale vemu to vseobecne, nenajdes v dnesni dobe tak strohou, bez napadu, bez myslenky, opakujici se gamesu jako je d3.. jedine vcem se d3 "vyvinulo, jsou opravdu moc pekna videa mezi act...

jen mala poznamka k AH, ah bych povolil az pro lidi co dojdou inferno...

Vinz Clortho
Fallen Shaman
BattleTag:Morgion#2326
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vinz Clortho » 29.05.2012, 14:29 hod.

Celkem nechapu proc porad AH resite. Kdo ho nechce pouzivat tak snad nemusi. Sice mu to bude trvat dyl nafarmit/ucraftit si itemy sam, ale jde to taky.
Je to v podstate jen pohodlnejsi verze obchodovani, nez trade hry v D2.
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.

marian_r
Doom Knight
BattleTag:iAmTehLaw#2891

Příspěvek od marian_r » 29.05.2012, 14:33 hod.

AH riešime preto, lebo je to kľučové miesto hry. Hra je určená na zarábanie peňazi z aukcií a čítal som formuláciu "AH je miesto cez ktoré bude Bliz riešiť drop". Chápeš???

Vinz Clortho
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vinz Clortho » 29.05.2012, 14:44 hod.

Konspirační teorie

Baglik
Gorebelly
BattleTag:baglik#2817

Příspěvek od Baglik » 29.05.2012, 15:26 hod.

Silblade píše:Milí uplakaní pánové, hateři D3 a milovníci D2 (taky mám rád D2, ale vím, že má taky svoje chyby). Ohlédněte se zpět v čase a pohledejte dobové recenze na D2. Ani tehdy nebylo D2 "řádným nástupcem" nepřekonatelné jedničky a nikdo od toho nic moc nečekal. Hodnocení tak 8/10. To se Diablo 3 tedy moc od Diabla 2 neliší - hodnocení většinou 8/10 až 9/10. Hra podle mého uspěla a nejvíc kritických hlasů se ozývá od těch, kteří:

1) tvrdí, že má D2 temnější atmosféru a není tak barevné - ehm, mně třeba poušť z druhého aktu teda jako temná nepřipadá, spíš jako slunečný výlet pouští
2) tvrdí, že je D3 monotónní - vzpomeňte na 1. akt, 2., 3. akt - pořád to samé okolí bez změn (džungli jsem fakt nensnášel)
3) teskní po manuálním rozdělování atributů - jaký je vlastně rozdíl v tom, když vám hra automaticky přidá body do strength a tím, když vy si dáte body do strength (když mluvíme třeba o barbarovi)??? Výsledek je naprosto stejný. Pocit, že jste "pány situace" a že si sami rozdělujete body do atribut, je jen iluze, protože víte, kam ty bodíky přece strkat a že je nebudete solit jinam.
4) hatují systém skillů a skill run, a že je menší počet hratelných buildů - jedním slovem OMG. Nejdřív se naučte počítat. V D2 měla každá postava 30 skillů, v D3 to je nějakých 35-38 skillů x 5 run = zhruba 175 různých forem skillů na jednu postavu. V D2 = 30 skillů (forma je pořád stejná, body ve skill tree formu nemění, jen účinnost) na jednu postavu. Ehm. Kde je asi větší variabilitu skillů? + si přimysleme fakt, že 2/3 skillů v D2 byla nepoužitelná, sloužila jen k tomu, abyste se dostali k nej skillu a ten naboostili na max. Celkem v praxi jste používali 2-3 skilly. That sucks. V D3 je podle mě minimálně dobrá 1/2 skillů použitelná. Takže takhle s tou variabilitou.
5) tvrdí, že itemy stojí za velký kulový - prakticky ve hře nenarazíte na dva stejné předměty. To, že je modrý předmět kolikrát lepší než rare a že rare je někdy lepší než legendary, na tom nevidím nic špatného. Prostě nemusíte být celí oblečení v legendary, abyste si řekli "jo, jsem cool". Kolikrát stačí i obyč rare item, v čemž je jistá dávka nepředvídatelnosti a náhody.
6) nemají rádi D3 hudbu - chápu, že kytarová verze Tristramu je nepřekonatelná, ale jinak soundtrack z D2 nebyl nijak výrazný. I hudba v D3 velmi dobře podkresluje atmosféru.
7) srovnávají diablo s wowkem - další rofl. Ti co, ho srovnávají, buď v životě nehráli wowko nebo hráli se zavřenýma očima nebo fakt nevím. Wowko má úplně jiné mechanismy a principy. Jediné, co jim může být společné, je AH a automatický rozdělování atributů. Nic víc. Je zajímavé, že tenhle typ hatu přichází od těch, co hatovali i wowko (a SC2 s tím :D). Wowko nebyla špatná hra - ale je úplně jiná než D3.;)
8) chtěli místo diabla 3 diablo 2.5 - čili diablo 2 v lepší grafice. Hry se prostě vyvíjí, s tím se musíte smířit. Ne všechno zůstane při starém, aby hra byla právoplatným nástupcem, musí mít v sobě i něco inovativního, co v předešlém díle nebylo. Takhle se dělají pokračování her (i filmů mimochodem).
9) tvrdí, že býti online je problém - dnes je "být online" už standart, snad každá domácnost má internet. Tohle je vývoj, podle mě se za pár let budou dělat hry už jenom online (má to výhody ohledně různých cheaterů a kontroly). Kdo si chce zahrát na odlehlém místě, pak problém asi nastane.
10) nadávají na AH - AH má sice svoje chyby, ale proboha - Diablo 3 se spustilo před 2 týdny a vy chcete, aby všechno šlapalo dokonale. Nejsem ekonom, ale podle mě je ekonomika nevyzpytatelná, nemůžete počítat se všemi problémy. Tudíž jediný způsob, jak ji dát dopořádku, je ji prostě masově vyzkoušet. Podle mě je teď AH něco jako pilotní verze. Mimoto, kdo si nechce kazit hru koupí lepších předmětů... ať teda AH nepoužívá a počká si, až ekonomiku v AH vybalancují.

Tolik k vám, milí hateři. Oči vám to sice neotevře, ale napsal jsem seznam argumentů, proč je většina hatů fakt zbytečných a irelevantních. Teď mohu jít konečně s klidem na oběd.:D
Naprostý souhlas mám podobný názor.

Pana_Ruplahlava
Gorebelly
BattleTag:Ruplahlava #2727

Příspěvek od Pana_Ruplahlava » 29.05.2012, 15:40 hod.

dekuji... krásně napsané :)
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.

TristanTzara
Fallen Shaman

Příspěvek od TristanTzara » 29.05.2012, 17:17 hod.

Můžete mi vysvětlit, proč každýho, kdo nekriticky neobdivuje DIII, nazýváte haterem? To si připadáte cool nebo co?
Já se na Diablo III těšil jako blázen, předobjednal si ho (to by určitě hater udělal - utrácel 1300 korun za nějakou blbost :lol: ) a jsem neskutečně zklamanej. Je to krach, jinak se to nedá nazvat. To nemá s Diablem nic společnýho. Mělo se to nazvat třeba Nephalem Warrior, změnit jména postav a měli by klid, nikdo by se na D2 nemohl odvolávat.

Sillblade: podle mého je hra propadák a líbí se tak akorát smradům, kteří vyrostli na wowku. Nevím, kolik ti je, ale já si vydání D2 pamatuju a vím, že to byla bomba. Ano pár recenzentů tomu dalo 8/10 (což je ale pořád vysoce nadprůměrný hodnocení a sám bych hodnotil stejně, s datadiskem bych dal tak 9,5) ale hráli to všichni jak zjednaný. DIII za dva měsíce bude hrát tak desetina lidí co na začátku.
1)Oproti DIII je temnější, to je bez debat, ale nejvíc mi vadí výtvarný zpracování, já osobně ho považuju za opravdu hnusný - třeba takový falleni a kozlové vypadají mnohem hůř, než v D2. Hnusný předimenzovaný bossové - butcher vypadá jak Hnus z W3, monstra xkrát vyšší než hlavní char...
2)V čem je DIII jiný? :D
3)Rozdíl je v tom, že já sám jsem si určoval jak se moje postava bude vyvíjet, tady to za mě rozhodl někdo jinej. Ale to rozdělování statů mi ani moc nevadí, spíš mi vadí, že u DIII je úplně k ničemu. Když jsem dal barbíkovi v D2 250 bodů do vitality, tak za to měl 1000 života (bez pokřiků) a to bylo sakra znát, tady má postava na 60 lvl třeba 40k života a ty body za level up nejsou vůbec znát. To tam ani nemuseli dávat.
4)Kolik buildů za každý povolání se jede v infernu? Možná že v D2 jich bylo použitelnejch i víc. Určite není dobrý měnit si buildy, kdy se mi zamane, respec jako odměna za quest je mnohem lepší řešení.
5)Unikáty a sety byly nejvzácnější a proto i nejlepší. Mně to teda dává smysl a je vidět, že DIII dělali lidi, který nemaj s DII nic společnýho.
6)Co k tomu říct? Poslechni si to znova - kytárky v prvním aktu, pralesní bubny ve třetím, nádherná symfonická skladba v Harrogathu - to je úplně jiná liga oproti DIII.
7)Wowko mě nazajímá.
8)Nechtěl jsem Diablo 2,5. Ale když teď vidím ten fail, tak bych raději bral DII v nový grafice, s novým aktem (nebo klidně i dvěma) a nový předměty.
9)Ale já si chci singleplayer zahrát, kdy já chci a ne kdy mi to páni z Activisionu dovolí. Další hru s permanent připojením už nekupuju :wave:

Houp
Wraith

Příspěvek od Houp » 29.05.2012, 17:41 hod.

Podle mě lidé strašně rychle zapomínají to špatné na tom minulém a idealizují si to. (nejen Diablo 2, ale i vztahy, či komunismus) A druhá věc je, že často od toho minulého vyrostli, vyrostli z puberťáků na dospělé muž, co pracují, nebo jsou na VŠ.

I když tu zastávám D3 před D2, tak já jsem určitě taky byl kdysi z D2 víc nadšený než teď z D3, ale není to dle mě tím, že by D3 bylo horší, ale jen už nejsem puberťák.

A mmch D3 je moc temné. Skoro nic nevidím. :)

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 29.05.2012, 17:45 hod.

TristanTzara:
1) http://extreme.pcgameshardware.de/attac ... -shot3.jpg
vážně temný...
2) obě dvě hry si nemají v monotónsti co vyčítat
3) Každej měl staty rozdělený stejně: "STR na předměty, DEX na max block nebo nic, Energy nic, VIT zbytek. Strašná rozmanitost...
Na vyšších levelech ti v D3 přibude fakt hodně životů za lvlup (500,1000 apod.)
4) Podle zveřejněných statů je v D3 hraných podstatně víc buildů, než v D2...
5) Tohle se mi taky moc nelíbí.
6) To je mi jedno. Na hudbu dlabu. U hraní poslouchám stejně jinou hudbu a tu, o je ve hře mám vyplou.
9) Tohle j kvůli tomu, aby omezili hackery a cheatery. Pro mě je lepší, když bude hra bez cheatů. Perma připojení mi nevadí. Až se servery stabilizujou, budeš moct hrát, kdy chceš. Pokud máš nestabilní připojení, máš smůlu. Pořiď lepší, nebo si nestěžuj.

P.S. Smrad, kterej vyrostl na WoWku opravdu nejsem. Nikdy jsem ho nehrál a hra se mi vůbec nelíbí. Také pamatuju vydání D2, taky jsem byl tehdy nadšenej, ale když se na to podívám s odstupem, tak D3 je minimálně stejně kvalitní hra jako D2 a má stejný potenciál.
Obrázek

16cmfan
Gorebelly
BattleTag:sestnastka#2408
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 16cmfan » 29.05.2012, 17:46 hod.

Obidva sú to super hry. D3 čaká more vylaďovania, balancu atď. Ale už teraz je to super hra. Povedať, že je to prepadák je naivné, tak isto, ako, že to je super bezchybná hra. Fakt je, že sa jej niektoré veci ľahšie odpúšťajú kvôli zase iným veľkým prednostiam. A nie, nie je to meno Blizzard ani Diablo, ale proste fakt, že to je kvalitná hra :)

TristanTzara
Fallen Shaman

Příspěvek od TristanTzara » 29.05.2012, 17:48 hod.

D3 je horší, protože postrádá všechny ty věci, kvůli kterým lidi Diablo II hráli.
A já ho teď hraju dál, po tom zklamání s DIII.

Red Eagle
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Red Eagle » 29.05.2012, 17:50 hod.

TristanTzara píše:Můžete mi vysvětlit, proč každýho, kdo nekriticky neobdivuje DIII, nazýváte haterem? To si připadáte cool nebo co?
Já se na Diablo III těšil jako blázen, předobjednal si ho (to by určitě hater udělal - utrácel 1300 korun za nějakou blbost :lol: ) a jsem neskutečně zklamanej. Je to krach, jinak se to nedá nazvat. To nemá s Diablem nic společnýho. Mělo se to nazvat třeba Nephalem Warrior, změnit jména postav a měli by klid, nikdo by se na D2 nemohl odvolávat.

Sillblade: podle mého je hra propadák a líbí se tak akorát smradům, kteří vyrostli na wowku. Nevím, kolik ti je, ale já si vydání D2 pamatuju a vím, že to byla bomba. Ano pár recenzentů tomu dalo 8/10 (což je ale pořád vysoce nadprůměrný hodnocení a sám bych hodnotil stejně, s datadiskem bych dal tak 9,5) ale hráli to všichni jak zjednaný. DIII za dva měsíce bude hrát tak desetina lidí co na začátku.
1)Oproti DIII je temnější, to je bez debat, ale nejvíc mi vadí výtvarný zpracování, já osobně ho považuju za opravdu hnusný - třeba takový falleni a kozlové vypadají mnohem hůř, než v D2. Hnusný předimenzovaný bossové - butcher vypadá jak Hnus z W3, monstra xkrát vyšší než hlavní char...
2)V čem je DIII jiný? :D
3)Rozdíl je v tom, že já sám jsem si určoval jak se moje postava bude vyvíjet, tady to za mě rozhodl někdo jinej. Ale to rozdělování statů mi ani moc nevadí, spíš mi vadí, že u DIII je úplně k ničemu. Když jsem dal barbíkovi v D2 250 bodů do vitality, tak za to měl 1000 života (bez pokřiků) a to bylo sakra znát, tady má postava na 60 lvl třeba 40k života a ty body za level up nejsou vůbec znát. To tam ani nemuseli dávat.
4)Kolik buildů za každý povolání se jede v infernu? Možná že v D2 jich bylo použitelnejch i víc. Určite není dobrý měnit si buildy, kdy se mi zamane, respec jako odměna za quest je mnohem lepší řešení.
5)Unikáty a sety byly nejvzácnější a proto i nejlepší. Mně to teda dává smysl a je vidět, že DIII dělali lidi, který nemaj s DII nic společnýho.
6)Co k tomu říct? Poslechni si to znova - kytárky v prvním aktu, pralesní bubny ve třetím, nádherná symfonická skladba v Harrogathu - to je úplně jiná liga oproti DIII.
7)Wowko mě nazajímá.
8)Nechtěl jsem Diablo 2,5. Ale když teď vidím ten fail, tak bych raději bral DII v nový grafice, s novým aktem (nebo klidně i dvěma) a nový předměty.
9)Ale já si chci singleplayer zahrát, kdy já chci a ne kdy mi to páni z Activisionu dovolí. Další hru s permanent připojením už nekupuju :wave:

TristanTzara Naprosty suhlas krasne si to vystihol :)
Ja som to tiez nepochopil preco tu ludi ktori slepo neobdivuju D3 nazyvaju hateri. Je to trapne.Casto krat mi to pripada tak ako ked skupina deti vo veku 8-10 let sa nauci par anglickych slov a stale ich pouziva aby vypadali cool. Ja som D2 obdivoval a obdivujem ho a hram dodnes Diablo 1 z datadiskom Hellfire tiez. Tak ako ty a mnoho dalsich som proste original fanusik tejto serie a je pochopitelne ze ma to mrzi ze D3 je totalny prepadak. Je to moj nazor za ktorym si stojim no a ci ma skupina neplnoletych fanboyov za to bude nazyvat ,,hater,, ,,troll,, atd. je mi ukradnute ..
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11

Vinz Clortho
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vinz Clortho » 29.05.2012, 17:50 hod.

To ukaze cas, osobne si myslim ze D3 vydrzi hodne dlouho. Rozhodne je to dobra hra a par patchu ji vyladi jeste vic, natoz pak datadisk(y).

Houp
Wraith

Příspěvek od Houp » 29.05.2012, 17:57 hod.

D2 první dojmy pod článkem první dojmy :

"No rozliseni neni nic moc, ale prezit se da. Mnohem horsi je to s animaci postav - to bylo i Diablo 1 lepsi. Nechapu co ty 3 roky delali. S hraci dobou je to taky bida. Kdo nekdy hral Baldur's Gate muze si nad Diablem 1+2 leda uplivnout. Mnohem lepsi grafika, pribeh, hraci doba delsi nez D1 a 2 dohromady... proste cokoliv. A to je to temer 2 roky stara hra. "

"Europe Realm
Procpak uz od rana nejede evropsky server???? Ja chci hrat.... :) "

"Tak pitomej zpusob ukladani jsem uz dlouho nezazil. Proc je proboha jedina moznost ulozeni spojena s exitem a nahravat lze jen po opusteni hry?! Teoretickej priklad: omylem prodam nejakej vzacnej predmet nebo pridelim bod dovednosti a posleze to chci zmenit, pripadne udelam jinou chybicku. Nema pak prakticky moznost, jak to napravit "

"Totalny prepadak vzhladom na reklamu (nech sa nikto nehneva sme fandovia DIABLA), ale na toto sme tolko cakali???? "

"Teda panove (a pripadne i damy, samozrejme)...o tomhle ze se mluvilo 3 roky??! Pardon, ale to je trochu moc...Diablo 2 je v zakladech dobra gameska, ale mela vyjit uz hodne davno...dneska uz to nema cenu... Ale jak jiz zde bylo naznaceno - je to JENOM BUSINESS!! BTW: Davat 1500,- za dva roky starej s*it?? Dekuji, nechci...tak 500,- a mozna i to je moc...tentokrat se panove od Blizzardu moc nevyznamenali."

"Kouše se to, .......hrůza! A nevím co s tím. Blbě vyhozený prachy!! "

"Taky vam tak strasne a stale pada battle net?. Otevrete hru , nebo se joinete na hru a po 5 minutach to spadne.. (connection lost, nebo servere down..) docela to nasere.. "

A tak dále.. lidé se nemění. :) A nebojte, můžu váš ujistit, že D4 bude "s*ač" oproti geniální D3.. to jsou slova haterů za pár(12? :) ) let

Vinz Clortho
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vinz Clortho » 29.05.2012, 18:00 hod.

Houp píše:Lidé se nemění. :) A nebojte, můžu váš ujistit, že D4 bude "s*ač" oproti geniální D3.. to jsou slova haterů za pár(12? :) ) let
Hehe, s tim se neda nez souhlasit :green:

TristanTzara
Fallen Shaman

Příspěvek od TristanTzara » 29.05.2012, 18:10 hod.

kojot píše:TristanTzara:
1) http://extreme.pcgameshardware.de/attac ... -shot3.jpg
vážně temný...
2) obě dvě hry si nemají v monotónsti co vyčítat
3) Každej měl staty rozdělený stejně: "STR na předměty, DEX na max block nebo nic, Energy nic, VIT zbytek. Strašná rozmanitost...
Na vyšších levelech ti v D3 přibude fakt hodně životů za lvlup (500,1000 apod.)
4) Podle zveřejněných statů je v D3 hraných podstatně víc buildů, než v D2...
5) Tohle se mi taky moc nelíbí.
6) To je mi jedno. Na hudbu dlabu. U hraní poslouchám stejně jinou hudbu a tu, o je ve hře mám vyplou.
9) Tohle j kvůli tomu, aby omezili hackery a cheatery. Pro mě je lepší, když bude hra bez cheatů. Perma připojení mi nevadí. Až se servery stabilizujou, budeš moct hrát, kdy chceš. Pokud máš nestabilní připojení, máš smůlu. Pořiď lepší, nebo si nestěžuj.

P.S. Smrad, kterej vyrostl na WoWku opravdu nejsem. Nikdy jsem ho nehrál a hra se mi vůbec nelíbí. Také pamatuju vydání D2, taky jsem byl tehdy nadšenej, ale když se na to podívám s odstupem, tak D3 je minimálně stejně kvalitní hra jako D2 a má stejný potenciál.
1)No jsi kluk šikovná, když jsi našel takovejhle pěknej obrázek.
Píšu, že DIII je temnější než dvojka, což je pravda. Zároveň to ale neznamená, že v D2 nebyly lokace, který zářily všema možnýma barvama.
Jen mi prostě celý to grafický ztvárnění přišlo temnější a střízlivější. Možná jsem slepej.
2)To je asi pravda, proto je blbost vydávat to za negativum DII, když u trojky po dvanácti letech je to to samý (spíš ještě horší)
3)Já měl třeba kouzelnici s manashieldem a tý jsem dával body do energy. Tady by to nešlo. To s těma více životama za lvl nevim, tedy beru zpět. Ale se sílou je to to samý. K čemu mi je těch pár bodů do síly, když pak najdu předmět, kterej přidává xyz milionů k síle? U DiablaII byl znát každej bod. To dodávalo víc ten RPG pocit (alespoň podle mě).
6)Já tu hudbu poslouchám a v DII byla nádherná. Poslední akt v DIII (mimochodem naprosto otřesný výtvarný zpracování :roll: ) má hudbu jak někde v pánu prstenů v bitbě o helmův žleb - opět něco co Diablo série prostě nepatří.
9)Píšu svůj názor. Prostě už nikdy si nekoupim single hru, která musí být neustále připojená k netu. Klidně budu hrát do zblbnutí DII, nic lepšího v žánru stejně není a už asi nebude.

Ten wow smrad spíš patřil silverboyovi, nebo jak se ten hoch jmenuje, kterej tady neustále každýho kritika DIII označuje za hatera.
Stran kvality DIII s tebou prostě nesouhlasím. Jako není to úplně špatná hra, ale není to pokračování jedný z největších legend PC her, to fakt ne.
Je to takovej Golden Axe pro trřetí tisíciletí.

horkyncz2
Quill Rat
BattleTag:Horkyncz#2405

Příspěvek od horkyncz2 » 29.05.2012, 18:11 hod.

Tak ještě pár věcí k tomu co jsem se tu dočetl....

D2 vs D3

D2 prostě bylo víc pro hráče (více variabilnější)
V patchi 1.13 byl přidán token na smazání investovaných statů a skill pointů
D3 no tady už jen levlování vzbuzuje otázku, proč neudělali instant 60....
Spíš šlo o to, aby si každý prošel videa, arts
D2 Existovali buildy, které bez problému solnuli i Ubertrist (paladin smiter, light sorc s infinity a pod., samozřejmě to nebylo o gearu, ale o nevyváženosti charů)
D3 Nelze svobodně modifikovat podle hráče(konzolová hra), Kdo tvrdí opak ať si jde pustit D2.... D3 je o gearu! Tady je problém prozatimní v nevyváženosti získání itemů (kritizovat AH nebudu... tohle děcko v plenkách ještě nevyrostlo) V budoucích patchích přijde určitě změna.
D2 V podobě jaké ji znám... tzn. LoD patch 1.13 je kompletně vyvijející se hra po dobu 12 let
D3 je venku 14 dní! Chce to více trpělivosti... Na mě to vrhá dojem, že Blizzard ohlásil D3, jenže pak nějak na něj nebyl čas.(WoW je WoW a sype)
Prostě to pustili do světa. Parádní marketing.
D2 Zde bylo na bnetu po tolika letech existence hry tolik bugů, lagů, duplů :D :D :D
D3 Je v tomle ohledu mnohem vyváženější(Jen drop itemů)
D3 Hra byla vytvořena do dnešní doby... všechno je rychlejší, všichni chtějí konzumovat. V takovémhle nátlaku nemůže vzniknout žádná super pecka, která vám vyrazí dech. Buďme rádi, že můžem vůbec něco hrát!!!)
Sám bych vlastně ani nevěděl, jak by D3 mělo vypadat. Je vidět, že ani Blizzard o tom neměl šajn. Okopčil 4 akty a nazdar. Ono dnes vymyslet něco "jiného" dá práci. Je to těžký. Všichni, včetně Blizzardu přemýšlí hlavně nad financema. (Fakt si pořád myslím, že to ukydlili za 2-3 roky :) )

Když děláš něco jen pro peníze, VŽDY kalkukuješ a bereš si příklady z minulosti, které vedli k úspěchu. Jedna velká frustrace.

Doufám, že tvůrci hru "poštelují" a nakonec z toho vyleze znovu a znovu hratelná hra. :)

TristanTzara
Fallen Shaman

Příspěvek od TristanTzara » 29.05.2012, 18:15 hod.

Vinz Clortho píše:
Houp píše:Lidé se nemění. :) A nebojte, můžu váš ujistit, že D4 bude "s*ač" oproti geniální D3.. to jsou slova haterů za pár(12? :) ) let
Hehe, s tim se neda nez souhlasit :green:
Ne, čtvrtej díl Diabla (objeví se tam otec D. Caina, který bude zároveň i otcem Diabla a D. Cain bude mega boss, kterej v sobě bude mít sílu 666 pekelných démonů) se bude hrát sám. Ty vybereš jenom postavu a dáš autoplay a po pár hodinách akorát zkontroluješ, jak to vypadá.
A lidi se budou poplácávat po ramenou, jak je to super koncept, že vlastně to věčný klikání myší bylo strašně otravný, a takhle je to lepší.

Zamčeno

Zpět na „Obecně“