Patch 2.0.1
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:44 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: Patch 2.0.1
Pokud máš spell s Fire dmg tak udílíš ohnivé poškození i s Cold zbraní, která zároveň ani monstra nechladí. Zkrátka Cold na zbrani už nemá žádný efekt.Frozen píše:Bré ráno,
jak je to teď se zbraněma? je rozdíl pokud spell dává např fire dmg a já mám v ruce zbraň s fire dmg, cold dmg či black dmg? Nebo to má pak pouze návaznost na procentní navýšení z jiných itemů?
Ano, % se počítají jen k určenému typu dmg a je vhodné tomu přizpůsobit skilly, jinak bonus nevyužiješ.hulkxxxl píše:taky prosím info jak je to s dmg +xx% k lighting atd skils... počítá se to procento jen k tomu typu dmg?
např mám soj kterej dává + phys dmg teda jsem nucenej skily přeházet tak aby jsem používal to kde je napsanej psys???
zatím co jsem viděl lidi na streamech tak se tak chovají, ale kdyý nasadím amulet co dává do fire tak i tak to zvedne dmg v info ikdyž zádnej fire skil nemám
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
a pokud bych využil spell co má poison dmg, tak je schladím?
jde mi o logiku věci.... zda zda cold se vyruší firem a naopak pokud použiju cold zbraň s cold spellem, je tam nějaká šance na zmrznutí atp. Nebo se nezměnilo nic, kromě toho, že % dmg na ostatních itemech se už počítají pouze k té dané magii. A black, resp physical už dostává pouze z % physical dmg...
jde mi o logiku věci.... zda zda cold se vyruší firem a naopak pokud použiju cold zbraň s cold spellem, je tam nějaká šance na zmrznutí atp. Nebo se nezměnilo nic, kromě toho, že % dmg na ostatních itemech se už počítají pouze k té dané magii. A black, resp physical už dostává pouze z % physical dmg...
ja tedy nevim jak to je, ale ze by ohend rusil cold o tom silne pochybuju
Takhle to bohužel nefunguje. Cold spell chladí s jakoukoliv zbraní.
Uvedu příklad: našel jsem legendárku Fulminator, která měla Lightning dmg + affix s šancí na AOE do monster při udělení Lightning dmg. A tento affix procoval pouze u Lightning skillů, když jsem nastavil Phys nebo Fire skilly, bylo to bez bonusu.
Uvedu příklad: našel jsem legendárku Fulminator, která měla Lightning dmg + affix s šancí na AOE do monster při udělení Lightning dmg. A tento affix procoval pouze u Lightning skillů, když jsem nastavil Phys nebo Fire skilly, bylo to bez bonusu.
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... budu asi za osla, ale hlavně když to pochopím :-) ... je to tak, že : je jedno jakej typ poškození má zbraň, zda cold, fire .... ale pokud chci využívat bonusy z předmětů ( např. fire skills deal 20% more dmg ), tak tento bonus využiji jen pokud používám skill, který uděluje fire poškození? ... je to takto správně? ...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ano
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Když zabiješ některého z bossů z příběhu (skeleton king, butcher, magda, zolltun atd.) poprvé v kampani tak má garantovaný drop legendárky. No a když resetneš questy, tak je vlastně zabíjíš znova poprvé.maja píše:tak to vítej v klubu, nechápu smysl toho tlačítka zrovna na tomto místěDrSma píše:Chlapci, omylem jsem kliknul na "Reset quests" a automaticky odkliknul. Všechno je teď v řiti. To jako to nejde vzít zpět a musím si otevřít všechny lokace ve všech! Actech! znova???????? To snad není pravda..
Jestli jo, tak si na to k*etén tlačítko dejte bacha, at nedopadnete jak já.
Je to fakt raz dva
Ale bohužel to funguje jen na lvl 1-59 ..když dáte reset na 60 lvl, žádná legenda z bosů zaručena není (true story )
jak by jste cca T1 - T6 srovnali s MP1-MP10? At vim co si na HC muzu dovolit...
a ted uz kdyz zemru na hC tak o PL neprijdu ze?
a ted uz kdyz zemru na hC tak o PL neprijdu ze?
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
EmhyrVarEmreis píše:Jo truhla je fixnutá.
n****t.... ze sme my jak c****i prvy den po patchi chodili Cemetery a nesli hned hento
skoda
Ale aj tak.... vcera som mal o 17:00 lvl 165 a ked som odlogol 206 .... oplatilo sa
Klidni se s těmi výrazy. Petros
Ale na streamech sem videl ze uz maj nove misto a to je quest - zabit kovarovu zenu
dejte pak vedet jak to expi...
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Pokud si dobře pamatuji, tak by to měl být tento A Shattered Crown. http://www.diablowiki.net/Shattered_CrownPapagaj píše:ktery Q to je ?
A jak to dává teď? Včera jsem měl průměrem na Torment II okolo 33kk za run.EmhyrVarEmreis píše:Jo truhla je fixnutá.
Naposledy upravil(a) st.ranger dne 28.02.2014, 12:22 hod., celkem upraveno 1 x.
Truhla ted nedava nic,protoze je uplne zrusena
Tak včera drop dvou lege prstenů z toho jeden Leoric Signet . Akorát se trošku bojím, že každej budem chodit obvěšení hnědým bordelem
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
nejvetsi problem ted vidim v nepotrebnosti zabijet elitky....