Zeď radosti
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Me na sezone po cca 20 hodinach taky padl Torch, ale to jen pro doplneni. Neber si to tak
Re: Zeď radosti :) (Anti-nářková zeď)
Ale abych tě uklidnil, já mám ty "drtivý" časy na WD ................................. bez Kukri samo (barb je čistá vanilka - zoufalec - neměl jsem rád permaBekr buildy a jel NoAH)
a prostě jakmile to emoquitneš a přejdeš na jinou postavu, tak to hned padá, takže začneš hrát něco, co sis přišel "jen tak zkusit"
a prostě jakmile to emoquitneš a přejdeš na jinou postavu, tak to hned padá, takže začneš hrát něco, co sis přišel "jen tak zkusit"
Jojo, však já prudím jen tak z hecu . Já vám ty daiba přeju Vy dvou-týdeňáci prašivý
Love and peace bratři Monkové
Love and peace bratři Monkové
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- vakek
- Quill Rat
- BattleTag:Vakek#2244
Já v to patro plný goblinu nevěřím skupinku jo, ale celý patro ne e....až uvidím uvěřim
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Ja neveril,ze se mi nekdy povede SWK amulet a v nedeli spadl rovnou ackovy...
Goblini patro mozna taky nekdy bude
A ackova Torch?Tez padne casem Bohate mi staci ta,kterou mam.Ikdyz taky padla bleskurychle.Njn pocatecni stesti.
Goblini patro mozna taky nekdy bude
A ackova Torch?Tez padne casem Bohate mi staci ta,kterou mam.Ikdyz taky padla bleskurychle.Njn pocatecni stesti.
No podle toho co testuju na PTR si můžete áčkový Torch daiba přiložit do krbu
Pokud neproběhnou velký změny do vypuštění, predikuju návrat Holy Monka
Střechins: No tak tvůj SWK amu ani snad komentovat nebudu . Mám naštěstí TOP non-Áčkovej, takže tam se hodně dlouho neposunu kupředu a ani mě to nějak nevadí . Dnes asi na PTR hodím bobek a půjdu Live, takže pokud budeš, můžem zase rozjet sado-masochystickou dual-monk čistku
Pokud neproběhnou velký změny do vypuštění, predikuju návrat Holy Monka
Střechins: No tak tvůj SWK amu ani snad komentovat nebudu . Mám naštěstí TOP non-Áčkovej, takže tam se hodně dlouho neposunu kupředu a ani mě to nějak nevadí . Dnes asi na PTR hodím bobek a půjdu Live, takže pokud budeš, můžem zase rozjet sado-masochystickou dual-monk čistku
prilozim ti aj ja:D torch my v s2 padol 3x .prvy hned na zaciatku max para 100 som mohol mat co je nic.ostatne som rozlozil lebo boli slabsie
monka hram tiez 2 tyzdne aj s cestou:D najradsej by som hral barbara ale bliz ma prenho len jeden poriadny set a to nudny ako svina:Dtak som na S2 zvolil monka ale ocakavam napravu u barbara a vratim sa knemu
monka hram tiez 2 tyzdne aj s cestou:D najradsej by som hral barbara ale bliz ma prenho len jeden poriadny set a to nudny ako svina:Dtak som na S2 zvolil monka ale ocakavam napravu u barbara a vratim sa knemu
- skyrim1988
- The Butcher
Seton : Prece jen uz bylo na case prehodit amulet.Ten Blakthrone amu jsem dropl jeste o vanocnich svatcich.Pamatujes ?To byla radost.A vidim to,ze ten SWK amu budu mit fejst dlouho na sobe...
Nebudes na PTR?Toz to bychom mohli zrobit nejake MONK PEKLO
Nebudes na PTR?Toz to bychom mohli zrobit nejake MONK PEKLO
Dnes ráno som v duhovom leveli za wizz nasiel leg hamburger,sice s dex,ale potešil(stejne na wizz mám ancient sunkeeper).Asi rozohram monka (pre mna netypickeho) a budem demonov po gebuli mlátit obedom.
Včera radost:)
Dropnuto: Áčový Hex gatě, Áčový mara botky a sice non-A ale docela pěkná Buriza
Dropnuto: Áčový Hex gatě, Áčový mara botky a sice non-A ale docela pěkná Buriza
vím, že většinu z vás to nenadchne, ale můj sezónní crusík dnes našel tohle :
http://postimg.org/image/tl5afwl2v/
je fajn vědět, že nad váma létají bombardéry a každých 6 sekund vám pomůžou.
http://postimg.org/image/tl5afwl2v/
je fajn vědět, že nad váma létají bombardéry a každých 6 sekund vám pomůžou.
Včera konečně můj první Krindershot za celý Diablo !! THX RNG
- skyrim1988
- The Butcher
Jeste jedno CG Jo a kostku do luku dodal STRECHA Padli mi zas 2 behem asi 2h. takze taky radost
Já ve středu s monkem poprvý The Furnace a hned potom dala kadala Inscence Torch kterou jsem chtěl nejvíc, ale hraju radši s furnace, ale ještě by to chtělo anc. verze
- skyrim1988
- The Butcher
Taky CG dockal jses.Kolik si uctovala za tu Torcku kadilka ?Bud rad za obyc verzi.Nekdo nema ani obyc treba.Ackova by mi tez uz mohla padnout nebo aspon Ackove FD daibo
Dík Střechin Tak to ti z hlavy neřeknu, možná 5000 - 7000 BS?
- skyrim1988
- The Butcher
To te teda vyslo lacno Levna baba...
Celkem zajímavé jakou mají všichni smůlu na Torchu .
Mě běhen paragonu 1 - 300 padly už 3 z toho jedna Ačková a tuším že první padla hned první rift , co jsem doexpil na T1
Jinak gratuluji
Edit : Viděl jsem i horší ale zrovna když sem si říkal že by to chtělo SoJku na party hraní tak padne jednen Áčkovej
Otázka za zlatého bludišťáka zní - Co rerolnout ? 614 dexterity mi přijde hodně takže radši CHD?
Mě běhen paragonu 1 - 300 padly už 3 z toho jedna Ačková a tuším že první padla hned první rift , co jsem doexpil na T1
Jinak gratuluji
Edit : Viděl jsem i horší ale zrovna když sem si říkal že by to chtělo SoJku na party hraní tak padne jednen Áčkovej
Otázka za zlatého bludišťáka zní - Co rerolnout ? 614 dexterity mi přijde hodně takže radši CHD?
Naposledy upravil(a) M4rth dne 13.03.2015, 20:03 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Já mám podobnou zkušenost, první torch mi padla na paragonu 20 a pak ještě jedna. Bohužel teď mám para 400 a víc jsem jich neviděl, ne tak áčkovou
- skyrim1988
- The Butcher
Taaak ve Zdi narku poplakano a ted je na rade radost.Netyka se to dropu,ten je proste v ( | ) Je to o jednom fajnem synkovi SETON se mu rika.Pokec,rady a paradni parbu,to vse mi doprava
MONK FOREVER !!!
MONK FOREVER !!!