Nadcházející patch 105
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papagaj#2656
patch furt v nedohladne kua.... takze dneska som si objednal NHL 13 na PS3
je to uz desna nuda no na PTR ma to zas hrozne bavi s tym MP Uz aby to bolo buduci tyzden
je to uz desna nuda no na PTR ma to zas hrozne bavi s tym MP Uz aby to bolo buduci tyzden
Re: Nadcházející patch 105
to ja si prozmenu koupil FIFU 13
Ke mně se o víkendu postěhuje X360 s Resident Evil 6, tak se mi levelování v D3 asi zpomalí. :o)
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
- BattleTag:Swen #2595
ja mam predobjednany novy UFO a navuic konecne vydaly v ME3 konecne poradny MP DLC tak mam do vydani patche kde zewlovat, s 100k dps monkem je inferno uz fakt fraska ....
Tak uz vysly nove informace ohledne patche 1.0.5 (zmeny jsou oznaceny cervene):
http://us.battle.net/d3/en/blog/7390518 ... 12?page=34
http://us.battle.net/d3/en/blog/7390518 ... 12?page=34
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
Vyzera to, ze su uz vo faze debugovania, uprav a balance skillov je tam uz minumum. Snad sa do 2 tyzdnov dockame jeho vydania.
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
no me nepripadne ze by s tim balancovanim skillu byly hotovy, nebo spis blahove doufam ze se rozhoudnou neco udealt s monkem aby nemel jen jeden efektivni BO mohl si i vybrat jinou pasivku nez ty co se pouzivaj ted
mám dotaz - jaké jsou maximální staty u nových ringů a amuletů?:) myslím cc, cd, as, abych věděl jestli má cenu čekat na patch, už mě to čekaní nebaví )
Swen: Kedze posledne dve patch notes, vratane tejto verzie uz myslim neobsahovali ziadne zasadne zmeny skilov u ziadnej postavy (len male upravy co sa tyka spotreby resource u skillov) tak by som pochyboval, ze v dalsej verzii pridu s nejakymi zasadnymi zmenami pre monka... Asi si budes musiet pockat na dalsie patche.
Snowfist: Ringy a amulety budu moct rolovat level 63 staty co znamena, ze na ringu bude moct byt narolovana Crit chance 6% a Crit damage 50% a amulet bude moct narolovat Crit chance 10 % a Crit damage 100 %
Snowfist: Ringy a amulety budu moct rolovat level 63 staty co znamena, ze na ringu bude moct byt narolovana Crit chance 6% a Crit damage 50% a amulet bude moct narolovat Crit chance 10 % a Crit damage 100 %
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- BattleTag:LordDeZhul #2115
To je čistě Tvůj odhad? Já už se totiž nemůžu dočkat, až to vypustěj.. Stojí mi kvůli tomu progress u barba, páč mi přijde zbytečný teď lozit dál, když to za "chvíli" bude zase trochu jinakJorren píše:Vyzera to, ze su uz vo faze debugovania, uprav a balance skillov je tam uz minumum. Snad sa do 2 tyzdnov dockame jeho vydania.
Nie som zamestnanec Blizzu takze je to odhad. To, ze takmer vsetko cervene, co boli posledne zmeny su vlastne len opravy bugov v tom builde, mi dovoluje sa domnievat, ze by to uz mohlo byt snad vo finalnej faze... ale Blizz je Blizz... u nich nikdy clovek nevie
Nic ostatne tam v podstate uz nemenili a nevidim dovod preco dalej natahovat vydanie toho patchu, ludia uz na to cakaju ako na spasenie. Chapem ich, ze to nechcu vydat zabugovane takze vsetko ma svoj cas. Nevidime do ich kuchyne, resp. QA oddelenia ako usilovne testuju takze dufajme, ze sa snazia aby sme my mohli coskoro drtit hentie "empecka"
Nic ostatne tam v podstate uz nemenili a nevidim dovod preco dalej natahovat vydanie toho patchu, ludia uz na to cakaju ako na spasenie. Chapem ich, ze to nechcu vydat zabugovane takze vsetko ma svoj cas. Nevidime do ich kuchyne, resp. QA oddelenia ako usilovne testuju takze dufajme, ze sa snazia aby sme my mohli coskoro drtit hentie "empecka"
Detailnější info o Monster Power:
http://eu.battle.net/d3/en/blog/6187857 ... 11_10_2012
Osobně mě docela překvapil výrazný nepoměr mezi hp / exp na Inferno. Vyšší MP se jeví neefektivně ve vztahu k expení PL.
http://eu.battle.net/d3/en/blog/6187857 ... 11_10_2012
Osobně mě docela překvapil výrazný nepoměr mezi hp / exp na Inferno. Vyšší MP se jeví neefektivně ve vztahu k expení PL.
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:10 hod., celkem upraveno 1 x.
Pěkná tabulka, Emhyre
Takže je to tak, že bude dávat XP i na 60lvl charech ? Furt se tam bruslí kolem toho, že to je do 59 .. tak já nevím jak to je definitivně
EDIT: jo už jsem si všiml toho postu na ofiko stránkách, sorry ( a i tady odkazu )
Takže je to tak, že bude dávat XP i na 60lvl charech ? Furt se tam bruslí kolem toho, že to je do 59 .. tak já nevím jak to je definitivně
EDIT: jo už jsem si všiml toho postu na ofiko stránkách, sorry ( a i tady odkazu )
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Este zostava jeden blog ohladom infernal machine, ktory by mohol byt na webe kolo nedele/pondelka, takze buduci tyzden to vidim vcelku realne na patch.
Emhyre, co to znamená + bonus item? pokud to dobře chápu, tak při MP10, vždycky dostanu 1 item navíc?EmhyrVarEmreis píše:https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/co ... 49.jpg?v=0
Dle tabulky a čísel z mého pohledu MP 4 jasná volba. Alespoň pro můj herní styl, založený na nonstop Vault pohybu.
jinak k tématu..podle mě +XP,MF, GF atd. by měla zvyšovat stylem, čím větší MP, tím větší bonus oproti předchozímu MP...
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:10 hod., celkem upraveno 1 x.
Už aby to bylo na ostrých serverech, potřebuji už nutně víc životů u monster kvůli roztikání tornád. Ačkoli bych si mohl dočasně koupit nějakou mizernou mainhandu, abych DPS snížil a přehazovat tu "ostrou" jen na elitky. Teď se mi to neskutečně blbě hraje, bílá monstra mají moc málo životů a jsem furt bez fury, protože to nehraju stylem sprint, sprint, sprint a běh skrz celou lokaci bez ohledu na drop.
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
jo s timhle mam taky problem namlatit spirit na trashi kdyz pada na jednu ranu je pruda a spirit regen neni kam narvat, pokud nesezenu daibo s spirit regenem a statam jako ma moje 2h ....