Slizzard Bux aneb nervy v kýblíku
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papagaj#2656
Moze to byt proste milion dovodov.... trebars program xfire. Ludia sa vysmievaju po forach ako tam klesa populacia D III no ony program v niektorych pripadoch sposobuje pad hry, tak je lepsie ho proste nepouzivat.
Ale ako som uz spominal.... nanovo nainstalovat system s najnovsimi ovladacmi a nasledne Diablo III a neverim, ze to bude padat. Ak ano, mas problem s niektorym HWa a to tu uz my neviriesime a ani nikto na supporte u Blizzardu.
Ale ako som uz spominal.... nanovo nainstalovat system s najnovsimi ovladacmi a nasledne Diablo III a neverim, ze to bude padat. Ak ano, mas problem s niektorym HWa a to tu uz my neviriesime a ani nikto na supporte u Blizzardu.
Naposledy upravil(a) Papagaj dne 04.03.2013, 14:26 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: Slizzard Bux aneb nervy v kýblíku
NE NE A NE proste PC to byt nemuze Bezte hrat poe tam se vam nic nemuze stat
pro upresneni - pri pouziti tempest rush skillu mi nespadne hra, hodi me to do menu hry (zustavam prihlasen); nikdy se mi to pri pouziti jinych skillu nebo hry za jine postavy nestalo; tohle rikas, ze je problem pc?
Necituj predchozi prispevek - Kuki
podle me je to stejnej problem jako u WW u barbara a je to jednoznacne problem blizzardu...
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
no pokial ti hra pada, nie je to problem hry ale pocitaca. Mne nepadla od vydania ani raz az pred dvoma tyzdnami zacala padat. Chyba je v HW. zatial neviem kde, ale riesim. Este je tu teoria ze pathom 1.0.7 zacali tieto pady. Dufam ze nie
@ Alfajk:
jo vypada to tak; problem nahlasen blizzardu
jo vypada to tak; problem nahlasen blizzardu
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:DreadLady#2751
- Kontaktovat uživatele:
Haaa, ReD Eagle a sklb jsou back :-D. A znova hate a další bezduchý, bezmyšlenkový hate. Kdo by taky čekal něco jiného )
Ale k tématu. Opravdu krásný výblitek toho, že uživatel prostě není spokojen. Díky. Rád si to vždy přečtu, zakroutím hlavou a jdu dál. Opravdu nechápu potřebu těchto "lidí" se s někým podělovat o to, že končím. Pokud bych například nebyl spokojen se svou bankou, určitě to nebudu každýmu cpát, zjistím si však podmínky jinde a v klidu odejdu. Bez zbytečných řečí, keců a stížností.
Bye.
Ale k tématu. Opravdu krásný výblitek toho, že uživatel prostě není spokojen. Díky. Rád si to vždy přečtu, zakroutím hlavou a jdu dál. Opravdu nechápu potřebu těchto "lidí" se s někým podělovat o to, že končím. Pokud bych například nebyl spokojen se svou bankou, určitě to nebudu každýmu cpát, zjistím si však podmínky jinde a v klidu odejdu. Bez zbytečných řečí, keců a stížností.
Bye.
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
/sarcasm on/vavik píše:pro upresneni - pri pouziti tempest rush skillu mi nespadne hra, hodi me to do menu hry (zustavam prihlasen); nikdy se mi to pri pouziti jinych skillu nebo hry za jine postavy nestalo; tohle rikas, ze je problem pc?
No tak ten skill nepouzivaj.... ja pouzivam len Archon napriklad ... + ziadnu dalsiu postavu som v zivote mimo wizarda ani neskusal.
/sarcasm off/
TR a WW disconecty jsou bohuzel pomerne bezne (mne to delalo taky kdyz jsem to zkousel hrat) a pry pomaha hrat ve fullscreen windowed modu..
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
DIII hraju od začátku, nikdy se mi nekouslo a vykoplo mě to maximálně pro neaktivitu. Je pravda, že tempest jsem nejel a ani WW barba nemám rád... jednoduché, blizz poznal, co jsou efektivní farmící buildy a takto vám to zatrhl, pohůnci. máte smůlu
tak co se týče WW barba
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5644454935
zde blizz sbírá data ohledně problému, tak pokud tím trpíte, helpněte te jim trošku
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5644454935
zde blizz sbírá data ohledně problému, tak pokud tím trpíte, helpněte te jim trošku
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
Ahoj po dlouhé době ....Tak mám po instalaci Windowsů , zkoušeno od Home profesional až po sedmičky se staženými ovladači a prográmky pro chod počítače , toto se provedlo i na kámošově PC a výsledek ------ UPLNĚ SAKRA DO HÁJE KURŇA ULTRA GIGA na chlup stejnej ..... kladivo co leží na ponku před oknem na mě krásně křičelo ˇˇ jsem ti po ruce kamaráde ˇˇ nakonec sem vychladl že nemá cenu se nervovat pro něco tak přiblblího .Hold už hraju něco jinýho