Locked ucet - asi jsem dohral kaslou na me
jak je lehke delat zavery z par radku z anonymniho fora, to sem chodi fakt deti...? :-)
mozna by bylo smysluplnesji se nicmene nejdriv podivat do pravidel ceskeho pravodpisu, abys ze sebe neudelal zbytecne troubu, nez zacnes jine odsuzovat.
jojo hrat casem trebas zase budu a mozna nezbyde nez kapitolovat a obcanku poslat, uvidime.
zatim mam nahrano jen kolem 150 hodin, zejmena z doby po vydani hry, pak jsem pomerne rychle pochopil, ze snazit se nasdene farmit, kdyz je mozne si to jen tupe koupit nema zadny smysl a hra pro me uplne ztratilla kouzlo, a z puvodniho uprimnyho zajmu hrat a posouvat se se stala uz jen nostalgie, ted jsem treba chtel zkusit Archon build jak se to s nim hraje.
Tak a to slape M.
mozna by bylo smysluplnesji se nicmene nejdriv podivat do pravidel ceskeho pravodpisu, abys ze sebe neudelal zbytecne troubu, nez zacnes jine odsuzovat.
jojo hrat casem trebas zase budu a mozna nezbyde nez kapitolovat a obcanku poslat, uvidime.
zatim mam nahrano jen kolem 150 hodin, zejmena z doby po vydani hry, pak jsem pomerne rychle pochopil, ze snazit se nasdene farmit, kdyz je mozne si to jen tupe koupit nema zadny smysl a hra pro me uplne ztratilla kouzlo, a z puvodniho uprimnyho zajmu hrat a posouvat se se stala uz jen nostalgie, ted jsem treba chtel zkusit Archon build jak se to s nim hraje.
Tak a to slape M.
Re: Locked ucet - asi jsem dohral kaslou na me
Ja se na battle.netu vydavam za jednu znamou osobnost, obcanku po me jeste nechteli :-D
lulinak, prestan tu uz plackat, ved je to cele trapne co tu predvazdzas. Ja byt admin tak ta porad zabanujem aj tu, lebo tie nezmysli co pises to je ina komedia. Ked si taky mudry a vsetko co pises je pravda tak hned zajtra rano utekaj podat zalobu na blizzard, co myslis kto vyhra?
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:MightyMike#2828
Ty ale motáš dohromady několik věcí.... ;-).Alfajk píše:ne,pouziju jinou citaci -Majky_majk píše: Takže dle Tvého právního názoru není v ČR možné učinit právní úkon v jiném než českém jazyce? :-)Cizojazyčné licence platné jsou. Zákon stanoví, že se musí jednat o srozumitelnou formu. Tj. uživatel ovládat jazyk, ve kterém je licence napsána. Pokud uživatel jazyk neumí, licenční smlouvu nelze uzavřít a takový progam je chráněn autorským zákonem.
1. EULA není licenční smlouva.
2. Jsou různé důvody, ze kterých se lze domáhat neplatnosti úkonu. Ale v žádném případě to není tak, že by jsi dobrovolně třeba podepsal nějakou cizojazyčnou smlouvu a v moment, kdy se Ti to nehodí, si se okamžitě odvolával na to, že jsi jí nerozumněl... to je vtipná představa.
Soud by v tenhle moment hodnotil Tvé možnosti. Seděl jsi doma, nikdo Tě k ničemu nenutil, měl jsi spoustu času na promyšlení, překlad se slovníkem, zajištění překladatele.
A pak by se zajímal, zda ta smlouva vykazuje nápadně nevýhodné znaky. A vzhledem k tomu, že jí užívá "spokojeně" dalších 12M hráčů a není tam nic neobvyklého, tak by takové znaky zcela jistě nenašel.
bože napadej můj pravopis -> to ti fakt pomůže ;-)
vam snad pripada,ze jste pri kliknuti na "accept" neco podepsali? vam snad pripada,ze tu platej americky zakony? ne a ne,EULA tu zkratka neplati,ptal jsem se pravnika,navic jsou v ni primo pasaze,ktery odporujou ceskejm zakonum a proto by to bylizzard u ceskyho soudu neobhajil
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Aha a proc je u nas x lidi co hrajou hry od blizzardu a nikdo zadnou zalobu nepodal?
Protoze by nikdo nepochodil.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Protoze by nikdo nepochodil.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Snad se ti to z nich povede nějak dostat, myslím, že dohadovat se tady právním výkladu je zbytečné, protože to je jednak dost složité a jednak na základě toho se nic nevyřeší. Jestli si to koupil, tak na máš legitimitu k tomu to vlastnit a onen licenční klíč by měl stačit. Nicméně, ale nechápu proč jančíte s falešnými jmény? Nevidím jediný důvod jim ho nesdělit. Vždyť to je údaj, který si může kdokoliv kdekoliv sehnat. Vážně, k čemu by tvoje jméno mohli zneužít? Pak s tím jsou akorát problémy. Automatické blokování účtu je v pohodě, stačí authenticator a nemáte jediný problém.
ja vidim tech duvodu hned nekolik...muj btag mam v profilu a ted me zjisti,jak se jmenuju,kdyz je to tak jednoduchy...neexistuje zadnej zpusob,jak spojit battletag se jmenem,jedine ze by jste jim jmeno sami napsali,coz vetsina z vas udelalaPantadeas píše:Nevidím jediný důvod jim ho nesdělit. Vždyť to je údaj, který si může kdokoliv kdekoliv sehnat. Vážně, k čemu by tvoje jméno mohli zneužít? Pak s tím jsou akorát problémy. Automatické blokování účtu je v pohodě, stačí authenticator a nemáte jediný problém.
navic jste mozna aktivovali sms protect,takze ted uz na vas maji mail,skutecny jmeno,telefoni cislo a u nekterych mozna i cislo kreditky(nevim jak to ma paypal poreseny),podle tehlech informaci uz vas v pohode najdou treba na facebooku,pokud nejakej mate,ono ke spojeni osoby z fcb a bnetu postaci treba jen to,ze ma stejnej registracni mail a v "lajkach" ma diablo 3...big brother vas vidi...
Protože je to móda - dělat ofuky už i kvůli jménu. Rodné číslo je dost zajímavá věc -> jednou jsem ho potřeboval na něco od lidí v práci a kolegyně že mi ho nedá, že je na to zákon. Tak jsem se s ní pohádal a řekl jsem jí že si ho seženu. Normálně jsem zašel na katastr -> zaplatil kilo a nechal s vyjet výpis z katastru nemovitostí na její domeček a získal jsem její rodné číslo -. čuměla jak puk . Takže není problém zjisti ani rodné číslo statisíců lidí tak proč se bojíte o svoje jméno ku.va ?
-
- Doom Knight
A když si něco kupuješ v eshopu a klikneš na "objednat", tak taky neuzavíráš žádnou smlouvu? ;-).Alfajk píše:vam snad pripada,ze jste pri kliknuti na "accept" neco podepsali? vam snad pripada,ze tu platej americky zakony? ne a ne,EULA tu zkratka neplati,ptal jsem se pravnika,navic jsou v ni primo pasaze,ktery odporujou ceskejm zakonum a proto by to bylizzard u ceskyho soudu neobhajil
To jsi se asi neptal moc dobrého právníka, popřípadě ne právníka, který se zabývá problematikou SW, elektronických smluv, autorského práva a mezinárodního prvku.
Samozřejmě, že pokud by jsi odsouhlasil v EULA nějaký prvek, který odporuje českému právu, tak je ta smlouva v tomhle konkrétním bodě relativně neplatná (na uzemí ČR).Nemá smysl se ale o tom vůbec dohadovat, očividně té problematice po právní stránce moc nerozumíš a koukáš na to jen nějakou obecnou logikou.
Každopádně EULA platí i na české uživatele a to v rozsahu, který neodporuje českým zákonům. Jejím uzavřením se zavazuješ vyplnit registraci a bereš na vědomí, že SW Diablo 3 je hratelný pouze v online podobě, Tvůj celý účet a všechny virtuální předměty jsou majetkem Blizzard a Blizzard může bez udání důvodu také servery vypnout a hru znemožnit, udělat ve hře jakékoliv změny, vyloučit ze hry libovolného hráče nebo zavést pro hru další poplatky. A to kdykoliv.
Je to blbé, ale takhle to prostě je. A pokud té problematice moc nerozumíš, neměl by jsi se k ní vyjadřovat v takhle konkrétním stylu. Protože někdo, kdo si pak Tvoje posty přečte může udělat nějakou hloupost, jako je třeba nesmyslná žaloba.... hloupost, která ho bude stát peníze, čas a povede k předem prohrannému sporu ;-).
To zda je morálně správné, že při koupení SW je po mě žádáno moje pravé jméno a kupuju si jen "právo si možná něco zahrát" je otázka úplně jiná a s tématem bohužel nesouvisí.
ucet prave obnoven, heslo zmeneno, v identifikaci jsem se dokonce uz i dozvedel jaky falesny jmeno jsem kdysi uvedl, a poznamenal si jej konecne.
staci nebejt povolna ovce a durazne ukazat hranice za kterou ja nepujdu, a oni nemaji zadne pravo jeji prekroceni po me chtit, a ocividne to velmi dobre vedi.
cely zivot se ridim pravidlem ze kazdy hraje tak jak mu souper dovoli, tedy to bylo totez.
takze prijmne hrani vsem, doporucuju se podrobneji zamyslet co znamena prvni slovicko ve spojeni "Personal data" a zaroven doporucuji byt v jejcih sdileni na netu velmi opatrny, ale kazdy sveho stesti stujcem...
mejte se, ze se tahle blbost roztahne na ctyri stranky jsem si ani nemyslel.
P.S. jestli mi chcete nekdo poradit co udelat se svoji postavou, zadnej zazrak to nejni, at me to zase trochu bavi (ted od MP2 chcipam) budu rad.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Maty ... ero/422966
staci nebejt povolna ovce a durazne ukazat hranice za kterou ja nepujdu, a oni nemaji zadne pravo jeji prekroceni po me chtit, a ocividne to velmi dobre vedi.
cely zivot se ridim pravidlem ze kazdy hraje tak jak mu souper dovoli, tedy to bylo totez.
takze prijmne hrani vsem, doporucuju se podrobneji zamyslet co znamena prvni slovicko ve spojeni "Personal data" a zaroven doporucuji byt v jejcih sdileni na netu velmi opatrny, ale kazdy sveho stesti stujcem...
mejte se, ze se tahle blbost roztahne na ctyri stranky jsem si ani nemyslel.
P.S. jestli mi chcete nekdo poradit co udelat se svoji postavou, zadnej zazrak to nejni, at me to zase trochu bavi (ted od MP2 chcipam) budu rad.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Maty ... ero/422966
vetsinou tam bejva checkbox na "souhlasim s podminkami"Majky_majk píše: A když si něco kupuješ v eshopu a klikneš na "objednat", tak taky neuzavíráš žádnou smlouvu? ;-).

vetsina z toho,cos tam napsal,je samozrejme pravda,treba
a proto rikam,ze kvuli temhle castem u soudu neuspeje,protoze ucet proste neni jeho,koupil si pouze "pravo hrat".Jejím uzavřením se zavazuješ vyplnit registraci a bereš na vědomí, že SW Diablo 3 je hratelný pouze v online podobě, Tvůj celý účet a všechny virtuální předměty jsou majetkem Blizzard a Blizzard může bez udání důvodu také servery vypnout a hru znemožnit, udělat ve hře jakékoliv změny, vyloučit ze hry libovolného hráče nebo zavést pro hru další poplatky. A to kdykoliv.
pokud je rozpor mezi EULA a platnými zákony ČR, příslušná ustanovení EULA automaticky neplatí,bohuzel nevim,jestli v plnym rozsahu,nebo jen v tech bodech,ale zda se,ze jen v tech bodech
- Kuki10
- Globální moderátor
Jak ti ucet vratili?
Na zaklade cd keye predpokladam?
Na zaklade cd keye predpokladam?
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Super, nicméně furt nechápu, co s tím sakra můžou tak špatného dělat? Vymažou moji identitu a já budu Jason Bourne nebo co?Alfajk píše: ja vidim tech duvodu hned nekolik...muj btag mam v profilu a ted me zjisti,jak se jmenuju,kdyz je to tak jednoduchy...neexistuje zadnej zpusob,jak spojit battletag se jmenem,jedine ze by jste jim jmeno sami napsali,coz vetsina z vas udelala
navic jste mozna aktivovali sms protect,takze ted uz na vas maji mail,skutecny jmeno,telefoni cislo a u nekterych mozna i cislo kreditky(nevim jak to ma paypal poreseny),podle tehlech informaci uz vas v pohode najdou treba na facebooku,pokud nejakej mate,ono ke spojeni osoby z fcb a bnetu postaci treba jen to,ze ma stejnej registracni mail a v "lajkach" ma diablo 3...big brother vas vidi...
Jinak je fajn, že věc je vyřízená a autor topicu vyhrál svojí donquijotskou válku s větrnými mlýny

nevratili, ja ho mel a a mam porad, jen byl zablokovanej pokusem o prihlaseni se na jejich webovky z tabletu a bylo to.
driv pro to stacila kontrolni otazka , ale ted chteji misto ni najednou jmeno a prijmeni, cimz jsem byl v haji (bo si vubec nepamatuju co jsem kdysi pred lety zadaval, pravy ID ze zasady nikam nedavam, je-li to trochu mozny....)
jak jsem psal vyse, dostali ode me SN, account, pass, security question, security answer, cili vse co potrebovali vedet. nestacilo jim to a chteli kopii obcanky ci pasu, s tim jsem je obratem poslal do haje a trval na odblokovani a tez dale email na prislusneho managera ....a najednou hotovo....
nechlubim se, cekal jsem ze prohraju a ID jim oskenuju, ale ocivine nejsou ani zdaleka tak pevni v kramflecich ve veci pozadavku na identitu.
jen pro info pro ostatni, kdyby se dostali do podobne situace a velky bratr to na ne zkousel stejne.
driv pro to stacila kontrolni otazka , ale ted chteji misto ni najednou jmeno a prijmeni, cimz jsem byl v haji (bo si vubec nepamatuju co jsem kdysi pred lety zadaval, pravy ID ze zasady nikam nedavam, je-li to trochu mozny....)
jak jsem psal vyse, dostali ode me SN, account, pass, security question, security answer, cili vse co potrebovali vedet. nestacilo jim to a chteli kopii obcanky ci pasu, s tim jsem je obratem poslal do haje a trval na odblokovani a tez dale email na prislusneho managera ....a najednou hotovo....
nechlubim se, cekal jsem ze prohraju a ID jim oskenuju, ale ocivine nejsou ani zdaleka tak pevni v kramflecich ve veci pozadavku na identitu.
jen pro info pro ostatni, kdyby se dostali do podobne situace a velky bratr to na ne zkousel stejne.
- Kuki10
- Globální moderátor
Me to prave zajimalo, nebot toto resim s nekym dost casto....
Ale popravde, kdyz clovek doda scan obcanky tak ma ucet do jednoho dne zpet a je klid.
Pak uz zalezi na dotycnym co chce, nebo nechce.
Takze tady to zamykam.
Ale popravde, kdyz clovek doda scan obcanky tak ma ucet do jednoho dne zpet a je klid.
Pak uz zalezi na dotycnym co chce, nebo nechce.

Takze tady to zamykam.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
jeste to nech chvili pls odemceny treba se nekdo ozve na prosbu viz vyse.... dik
az te budou trestne stihat za neco,cos neudelal,jenom proto,ze pod tvojim jmenem probehl nekde tamhle v kazachstanu vyber z bankomatu,ono te to prejde...Pantadeas píše: Super, nicméně furt nechápu, co s tím sakra můžou tak špatného dělat? Vymažou moji identitu a já budu Jason Bourne nebo co?
/e> na rady ohledne characteru tu mas extra topic,napis tam
-
- Doom Knight
Tak jsme se dopracovali k happyendu a všeobecnému konsensu :-).Alfajk píše:vetsinou tam bejva checkbox na "souhlasim s podminkami"Majky_majk píše: A když si něco kupuješ v eshopu a klikneš na "objednat", tak taky neuzavíráš žádnou smlouvu? ;-).![]()
vetsina z toho,cos tam napsal,je samozrejme pravda,trebaa proto rikam,ze kvuli temhle castem u soudu neuspeje,protoze ucet proste neni jeho,koupil si pouze "pravo hrat".Jejím uzavřením se zavazuješ vyplnit registraci a bereš na vědomí, že SW Diablo 3 je hratelný pouze v online podobě, Tvůj celý účet a všechny virtuální předměty jsou majetkem Blizzard a Blizzard může bez udání důvodu také servery vypnout a hru znemožnit, udělat ve hře jakékoliv změny, vyloučit ze hry libovolného hráče nebo zavést pro hru další poplatky. A to kdykoliv.
pokud je rozpor mezi EULA a platnými zákony ČR, příslušná ustanovení EULA automaticky neplatí,bohuzel nevim,jestli v plnym rozsahu,nebo jen v tech bodech,ale zda se,ze jen v tech bodech
PS: U EULA neplatí jen to, co je v rozporu s českými zákony... není to tak, že by neplatila v celém rozsahu