Spis me zajimaji dalsi veci jako expeni.Jaky MP se ted zda nejvic efektivni ? Je to hodne znat? Rostou PL rychleji ?
Za tak zle tie duely nie su pri spravnych skilloch prodi protivnikovi, moze duel trvat velmi dlho. Mal som duel s DH (ja sam som bol DH) a bolo to na viac ako 2 minuty, nahananie po mape, taktizovanie, dmging a nahodenie bleedov atd... Alebo s crackonošom sme mali podobny suboj ale na blizko monk vs barbar. A rubali sme sa tiez viac ako minutu. Celkovo tam ide o to, ze ked ma niekto dobry gear alebo prehnane vela dps no najviac crit hit dmg tak je to naozaj one shot fest ale pokial su superi vyrovnany tak pekny duel sa da zazit.Ragnarok píše:Ty duely jsou nehratelne. Psal jsem to uz i jinde, ale napisi to znovu: na tech duelech je videt, ze temer vsechny skilly jsou pro PvP spatne navrzene. Souboj probiha tak, ze jen cekas az se nabije dany skill, aby jsi mohl hrace zabit na jednu ranu. Souboj neni o tom, ze by jsi bojoval vic jak 2-3 vteriny. Sranda byla, kdyz si wizzard vzal skill se storm shieldem. Zabil me tak, ze jen behal okolo a nechal do me palit blesky, ktere me sejmuly. Takze nemusel ani nic delat) ... Jednoduse se da rict, ze redukce dmg je nutna. Nevim kdo to testoval, ale tohle musi byt jasne snad i te nejvetsi lame. Ocekavam, ze v nejblizsich dnech to bude prvni patch na PTRku
![]()
Tak abych to pvp nějak shrnul. Podařilo se mi za barbara tak nějak vytvořit specifický build na jednotlivé chary 1vs1. Samozřejmě když byl deathmatch a bylo tam hned několik různých charů tak to prostě nešlo a ten dodge je šílený, bylo by dobré kdyby radši místo toho nerfnuli dmg minimálně o 90%. Jinak sranda to je ale nevím na jak dlouho. Žádné odměny, žádný rating, žádné score nic .... no uvidíme až to pojede na ostro .sgtmajfoley píše:Za tak zle tie duely nie su pri spravnych skilloch prodi protivnikovi, moze duel trvat velmi dlho. Mal som duel s DH (ja sam som bol DH) a bolo to na viac ako 2 minuty, nahananie po mape, taktizovanie, dmging a nahodenie bleedov atd... Alebo s crackonošom sme mali podobny suboj ale na blizko monk vs barbar. A rubali sme sa tiez viac ako minutu. Celkovo tam ide o to, ze ked ma niekto dobry gear alebo prehnane vela dps no najviac crit hit dmg tak je to naozaj one shot fest ale pokial su superi vyrovnany tak pekny duel sa da zazit.Ragnarok píše:Ty duely jsou nehratelne. Psal jsem to uz i jinde, ale napisi to znovu: na tech duelech je videt, ze temer vsechny skilly jsou pro PvP spatne navrzene. Souboj probiha tak, ze jen cekas az se nabije dany skill, aby jsi mohl hrace zabit na jednu ranu. Souboj neni o tom, ze by jsi bojoval vic jak 2-3 vteriny. Sranda byla, kdyz si wizzard vzal skill se storm shieldem. Zabil me tak, ze jen behal okolo a nechal do me palit blesky, ktere me sejmuly. Takze nemusel ani nic delat) ... Jednoduse se da rict, ze redukce dmg je nutna. Nevim kdo to testoval, ale tohle musi byt jasne snad i te nejvetsi lame. Ocekavam, ze v nejblizsich dnech to bude prvni patch na PTRku
![]()
Mas tam friend request...coyd píše:Ja jsem v duelu jeste neprohral.. Kdyby to nekdo chtel zkusit tak coyd#1890Predpokladam ze dobre gearnuty monk by mne asi sundal ale necham se prekvapit..