Patch 1.0.7 na PTR!
PVP bylo jasny, ze bude neco takovyho.NEchapu blizzard.To je snad jako by ty duely ani nezkusili .Des.
Spis me zajimaji dalsi veci jako expeni.Jaky MP se ted zda nejvic efektivni ? Je to hodne znat? Rostou PL rychleji ?
Spis me zajimaji dalsi veci jako expeni.Jaky MP se ted zda nejvic efektivni ? Je to hodne znat? Rostou PL rychleji ?
Re: Patch 1.0.7 na PTR!
To je směšné, vydělali na Diablu miliardy a za 7 měsíců vydají takové duely, kde se každý IKčkuje. To je výsměch všem hráčům, co tam proboha dělají? Cpou se kaviárem a polevají se šampanským? Tohle že je práce za 7 měsíců, jak že se jmenuje ta firma? To jsou nějací vidláci co ani neumí zapnout PC ne?.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Akorad jde o rychlost, kdyz jsem videl vcera jak muze dat vicemene kazdej kazdymu ik, tak je to fakt for fun.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
čekal jsem, že duely nebudou luxusně vybalancovaný, ale že opravdu bude každý dávat každýmu IK, to je teda rána. Kdysi jsem býval dost fanboy, ale čím dál tím víc nechápu, co se děje. No a ten craft to je taky bolest. Drahý je to neuvěřitelně. Pokud budu hrát bez AH a potřebuju poskládat gear na inferno, tak je mi k ničemu, že surky padají z bossů a packů na infernu, na který nemám žádnej equip. Takže všichni stejně AH pojedou a ti co jeli bez AH si sice polepší, ale nový lidi ke craftu nalákají tak maximálně v PTR a pak konec. Nečekám, že se konkrétně craft stane během testování a následně v 1.0.7 použitelný...to by museli překopat už hellovej craft a ne jenom infernal...
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Za tak zle tie duely nie su pri spravnych skilloch prodi protivnikovi, moze duel trvat velmi dlho. Mal som duel s DH (ja sam som bol DH) a bolo to na viac ako 2 minuty, nahananie po mape, taktizovanie, dmging a nahodenie bleedov atd... Alebo s crackonošom sme mali podobny suboj ale na blizko monk vs barbar. A rubali sme sa tiez viac ako minutu. Celkovo tam ide o to, ze ked ma niekto dobry gear alebo prehnane vela dps no najviac crit hit dmg tak je to naozaj one shot fest ale pokial su superi vyrovnany tak pekny duel sa da zazit.Ragnarok píše:Ty duely jsou nehratelne. Psal jsem to uz i jinde, ale napisi to znovu: na tech duelech je videt, ze temer vsechny skilly jsou pro PvP spatne navrzene. Souboj probiha tak, ze jen cekas az se nabije dany skill, aby jsi mohl hrace zabit na jednu ranu. Souboj neni o tom, ze by jsi bojoval vic jak 2-3 vteriny. Sranda byla, kdyz si wizzard vzal skill se storm shieldem. Zabil me tak, ze jen behal okolo a nechal do me palit blesky, ktere me sejmuly. Takze nemusel ani nic delat ) ... Jednoduse se da rict, ze redukce dmg je nutna. Nevim kdo to testoval, ale tohle musi byt jasne snad i te nejvetsi lame. Ocekavam, ze v nejblizsich dnech to bude prvni patch na PTRku
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
Potom by se dalo hrát několik "lig" odstupňovaných dle unbuffed dmg.
Ako nechcem byt zase najvacsi kritik, ale oni tvrdia, ze pol roka makaju na pvp, buchaju o tom PR spravy a teraz to daju na test realm a je to IK party? AKO TO SU OZAJ AZ TAK BRUTALNE NEKOMPETENTNI, ZE ZA TOHO POL ROKA NEBOLI SCHOPNI PRIDAT POONDIATU DMG REDUKCIU?:D
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
hh som sa napojil s mojim uber witch doctorom a 3 barbariani povyhadzovali svoj gear a odpojili sa. toz strach im nedovolil zapasit.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tak si me pridej a dame fight.:-)
Muzes si vybrat wizz, barb bo wd.:-D
Muzes si vybrat wizz, barb bo wd.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Ja jsem v duelu jeste neprohral.. Kdyby to nekdo chtel zkusit tak coyd#1890 Predpokladam ze dobre gearnuty monk by mne asi sundal ale necham se prekvapit..
Tak som si to vyskusal a ak ponechaju tie expy tak bomba! Na mp10 som zabil necelych 100mobov a spravil som 1 bar ( paragon 47 ). Dalej som skusal dropnut tie recepty ale to si pockam az ked patch vyjde. Demonic esence mi padlo z kazdej druhej elity. Mam z neho celkom fajn pocit, znova sa vratil craft. A teraz to hlavne : duely=sranda
ReptileSVK: Ty se mi fakt snad zdas. Ale pobavil jsi, jako vzdy
- Crackonos
- Fallen Shaman
- BattleTag:Cr4ck0n0s#1547
Tak abych to pvp nějak shrnul. Podařilo se mi za barbara tak nějak vytvořit specifický build na jednotlivé chary 1vs1. Samozřejmě když byl deathmatch a bylo tam hned několik různých charů tak to prostě nešlo a ten dodge je šílený, bylo by dobré kdyby radši místo toho nerfnuli dmg minimálně o 90%. Jinak sranda to je ale nevím na jak dlouho. Žádné odměny, žádný rating, žádné score nic .... no uvidíme až to pojede na ostro .sgtmajfoley píše:Za tak zle tie duely nie su pri spravnych skilloch prodi protivnikovi, moze duel trvat velmi dlho. Mal som duel s DH (ja sam som bol DH) a bolo to na viac ako 2 minuty, nahananie po mape, taktizovanie, dmging a nahodenie bleedov atd... Alebo s crackonošom sme mali podobny suboj ale na blizko monk vs barbar. A rubali sme sa tiez viac ako minutu. Celkovo tam ide o to, ze ked ma niekto dobry gear alebo prehnane vela dps no najviac crit hit dmg tak je to naozaj one shot fest ale pokial su superi vyrovnany tak pekny duel sa da zazit.Ragnarok píše:Ty duely jsou nehratelne. Psal jsem to uz i jinde, ale napisi to znovu: na tech duelech je videt, ze temer vsechny skilly jsou pro PvP spatne navrzene. Souboj probiha tak, ze jen cekas az se nabije dany skill, aby jsi mohl hrace zabit na jednu ranu. Souboj neni o tom, ze by jsi bojoval vic jak 2-3 vteriny. Sranda byla, kdyz si wizzard vzal skill se storm shieldem. Zabil me tak, ze jen behal okolo a nechal do me palit blesky, ktere me sejmuly. Takze nemusel ani nic delat ) ... Jednoduse se da rict, ze redukce dmg je nutna. Nevim kdo to testoval, ale tohle musi byt jasne snad i te nejvetsi lame. Ocekavam, ze v nejblizsich dnech to bude prvni patch na PTRku
https://www.youtube.com/watch?v=8tFKHd5s0LA GR 55 4ppl
Nabíráme nové členy do ViP klanu
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 16&t=11020
Nabíráme nové členy do ViP klanu
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Mas tam friend request...coyd píše:Ja jsem v duelu jeste neprohral.. Kdyby to nekdo chtel zkusit tak coyd#1890 Predpokladam ze dobre gearnuty monk by mne asi sundal ale necham se prekvapit..
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
No...Ty gemy mě celkem zklamaly. Dát 80M za 10% CD se mě zdá ujetý. Stejně tak za 150+min/max dmg. Co si o tom myslíte? FS gemy byly včera večer na nějakých 13-15k za kus. A nevěřím tomu, že by se ta cena udržela.
já spíš pořád nerozumím, proč nechali vlastnot topazu ve zbrani Thorns, topaz je ve zbrani totálně k ničemu, to bych si tam radši dal 10mf než 2,2k thorny. Jinak těch 150min/max je docela velkej boost a bude to dilema jestli emerald nebo ruby - bude to chtít předem vědět co je lepší protože vyndat ten top gem ze soketu bude stát 5m
Jen dalších 10CD?? A co main staty, nepřidávají doufám jen 62...
Presne tak, pridavaji pouze 62. Vlastne vsechny gemy jen zvysuji cisla stejne jako predchozi gemy (krome onoho rubinu ve zbrani), coz je totalni nesmysl. Predpokladam, ze tohle ale zmeni, jinak si neumim predstavit, kdo by vyrabel takovy Topaz.
Jinak ceny gemu budou vysoke, protoze krome crafteni vyssich gemu budou potreba na crafteni amuletu. Takze tam se toho spotrebuje asi nejvice.
Jinak ceny gemu budou vysoke, protoze krome crafteni vyssich gemu budou potreba na crafteni amuletu. Takze tam se toho spotrebuje asi nejvice.