Včera jsem dal 3 hodiny v kuse a žádná nepadla. Předtím mi padla každý den jedna na 2-3h hraní. Ale to, že jednou nepadne není žádný relevantní vzorek. Nemluvě o tom, že čím víc nad tím přemýšlím, tím víc jsme přesvědčen, že to byla "kachna". Prozatím všechny věci týkající se dropu, Blizz poměrně přesně přesně okomentoval a uvedl. Takže si myslím, že je to v pořádku - třeba jen skončilo mé šťastné období a čeká mě zase 30 herních hodin bez legePatho píše:zmenilo sa pri hotfixe aj nieco s tymi legendarkami ked to tu spominal Fru-fru??
Hotfix patche 1.0.5 ze dne 23.10.2012
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:47 hod., celkem upraveno 1 x.
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Re: Hotfix patche 1.0.5 ze dne 23.10.2012
Se mi hra s tímhle patchem začla brutálně škubat. Co s tím????
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Fru-fru, kamos ma run bez legendariek a zrazu 3 v jednom rune, takze podla mna nic nenefrli, kedze to ani officialne nenapisali. Ja sa drzim na optimalnych 1-2 legendarky denne.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
Zajimavy je, jak si porad lidi myslej, ze jsou barbari OP. Ale takovej coldovej wizard s tornadama, co je nonstop v diamond skinu a pere tam spectral blade, je nejenom temer nesmrtelnej, ale taky to sundava 3x lip jak nejakej WW barbar.Lumpus píše:Všimněte si, že lidi co nadávají na snížení dmg jsou většinou z řad barbarů?
Mě jako wizzovi to vůbec nevadí, spíš naopak. Ještě by mohli trochu snížit movement speed a bylo by to ok
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:FatboySlim#2129
Souhlas.lox píše:Zajimavy je, jak si porad lidi myslej, ze jsou barbari OP. Ale takovej coldovej wizard s tornadama, co je nonstop v diamond skinu a pere tam spectral blade, je nejenom temer nesmrtelnej, ale taky to sundava 3x lip jak nejakej WW barbar.Lumpus píše:Všimněte si, že lidi co nadávají na snížení dmg jsou většinou z řad barbarů?
Mě jako wizzovi to vůbec nevadí, spíš naopak. Ještě by mohli trochu snížit movement speed a bylo by to ok
A každý má možnost si udělat barbara...
Mám jak WW barbara, tak i Critical Mass Wizarda. Hraju rád za oba dva (MP5-7), wizarda mám do party, barbara na solo hraní pro rychlé farmení.Fatboy_Slim píše:Souhlas.lox píše:Zajimavy je, jak si porad lidi myslej, ze jsou barbari OP. Ale takovej coldovej wizard s tornadama, co je nonstop v diamond skinu a pere tam spectral blade, je nejenom temer nesmrtelnej, ale taky to sundava 3x lip jak nejakej WW barbar.Lumpus píše:Všimněte si, že lidi co nadávají na snížení dmg jsou většinou z řad barbarů?
A každý má možnost si udělat barbara...
Je pravda, že Wizard je silný, ale aby build byl dobře použitelný s útokem alespoň 50k, je nutné do něj narvat minimálně 50-100 mil goldů. Oproti tomu WW barbara si může udělat i poměrně chudý hráč, stačí crit chance 30% s alespoň 1-2k Life on Hit a dobrou výbavu pro takového barbara je možné postavit za 10 mil. zlatých.
Takže můžeme říkat, že Critical Mass Wizard je lepší než WW barb, ale taky postavit takovou použitelnou postavu je dražší - není tedy možné pak na stejné úrovni srovnávat a tvrdit, že WW barb je horší, když je taky 10x levnější.
Pokud se ale do Wizarda i Barbara dá stejných 50 mil, tak barbar bude mít přibližně 2x větší útok než Wizard, který se více musí soustředit na co nejvyšší rychlost útoku (minimum 1,8, slušně se již hraje s 2,2), mít alespoň 20 Arcane on Crit a alespoň 40% Crit chance. Nelze tedy tvrdit, že Wizard bude rychleji zabíjet, dokonce jsem přesvědčen, že na rychlost zabíjení je nejlepší WW barbarian.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Spaj ... o/21151774
Děti brečí, že chtějí hrát Inferno MP5 s útokem 10k a máme zde další zjednodušování, aby si Blizzard udržel velkou hráčskou základnu bez ohledu na věkový průměr
Děti brečí, že chtějí hrát Inferno MP5 s útokem 10k a máme zde další zjednodušování, aby si Blizzard udržel velkou hráčskou základnu bez ohledu na věkový průměr
Přesně jak píše jeronim, navíc co když prostě za barbara hrát nechci...
Tak za nej proste nehraj,to te preci nikdo nenuti,kazda postava ma svoje pro a proti.Ja hraju u vsech her vzdycky za barbara/warriora,a i kdyby byl Barbar nejslabsi,tak stejne za nej budu hrat.
Edit: jeromin - nejak si nedokazu predstavit WW barbara v gearu za 50mega.
Edit: jeromin - nejak si nedokazu predstavit WW barbara v gearu za 50mega.
a uz je ten patch dany aj na EU serveroch ?
To není těžké - můj WW barb stál kolem 50 mil (ceny před patchem s krizi v AH). Protože vidím, že máš velmi slušného WW Barbara, tak věz, že ve veřejných hrách hrají jedinci, kteří mají gear i za 5 mil a vesele se točí.Marous píše:jeromin - nejak si nedokazu predstavit WW barbara v gearu za 50mega.
Každopádně tohle je již dost OT, takže zpět k tématu
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Spaj ... o/21151774
MP8-9,s gearem za 5nebo 50 mega bez sance. To je tak hrat akorat 1act inferno bez mp.
S dnesnimi cenami na aukci lze za 50 mega sehnat pekny gear.
A ze by byl frost wizard nesmrtelnej? To urcite neni.
A ze by byl frost wizard nesmrtelnej? To urcite neni.
Žádná postava není nesmrtelná ani ww barbaři.
- Lumpus
- Wraith
- BattleTag:Lumpus#2123
Takže dnes sem se dočetl na ofi. foru že ten hotfix se sníženým dmg ještě nebyl na eu servery aplikován!
- Lumpus
- Wraith
- BattleTag:Lumpus#2123
tak rád bych se svým wizzem začal víc hrát a ne ressurectovat
a z toho mi plyne dotaz: Nevíte kdy to hodí i na eu?
a z toho mi plyne dotaz: Nevíte kdy to hodí i na eu?
Toje hovadina,ten hotfix uz musi byt na EU...vim jak sem dostaval predtim na MP10 a jak dostavam ted.
Dneska v 5 ráno nahazovali co ? Myslím že právě ten hotfix. ne ?
Hotfix (nevyžaduje vypnutí serveru) byl na EU aplikován 23.10.
Dnes ráno se nahrával patch (vypnutí serveru vyžaduje) 1.0.5a a opravil pouze pár chyb.
Dnes ráno se nahrával patch (vypnutí serveru vyžaduje) 1.0.5a a opravil pouze pár chyb.