Diablo III vs Torchlight II

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Baglik
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:baglik#2817
Re: Diablo III vs Torchlight II

Příspěvek od Baglik » 23.09.2012, 19:31 hod.

Mě D3 baví pořád a toho hraju ode dne vydání skoro každý den, mám tam dobrou partu přátel a dokud mě bude bavit nemám potřebu rozehrávat T2. :)
Naposledy upravil(a) Baglik dne 23.09.2012, 19:33 hod., celkem upraveno 1 x.

Papagaj
Gorebelly
BattleTag:Papagaj#2656

Příspěvek od Papagaj » 23.09.2012, 19:32 hod.

Tak som si na youtube pustil niake to gameplay video z TL2 a vydrzal som to pozerat tak minutu.

To tu fakt niekto povazuje ako za lepsiu alternativu ako D3? Na blizzard forach som cital par topikov jak si ludia pochvaluju, ze im padaju same setovky a pod. ... to ich za 2 tyzdne bude bavit hrat, ked vsetci budu mat vsetko ? No mne ak by za vecer padlo v D3 10 setoviek, tak ta hra strati akykolvek zmysel.

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 23.09.2012, 20:01 hod.

Papagaj píše:No mne ak by za vecer padlo v D3 10 setoviek, tak ta hra strati akykolvek zmysel.
sice tam setovky padaj, ale maj komplet random roll statů, kdyby to tam padalo jako v d3 tak tam neslozi set nikdo nikdy když tam neni ah, navic těch setu je tam tak 10x vic než v d3 a jsou od levelu 1 až po level 100. Narozdíl od d3 se ty itemy daj farmit, tím myslím normálně farmit, ne, že u toho někdo sedí 200h a setovku neviděl.
Drakkari píše:nejlepší výbavu by chtěl každej hned do týdne, to jsou prostě lidi zdegenerovaní tím, že dostanou vše zadarmo
takhle si lidi vychoval blizz sám ať už wowkem nebo d2 ;)

Zatracovat něco co sem viděl minutu na videu, nehrál a přečetl si něco na fóru je hloupost, ta hra je rozhodně dobrá.
Naposledy upravil(a) Quetak dne 23.09.2012, 20:04 hod., celkem upraveno 1 x.

Joshua88CZ
Gorebelly
BattleTag:ChoseCZE#2100

Příspěvek od Joshua88CZ » 23.09.2012, 20:02 hod.

T2 neni o setovkach, stahni si na steamu demo, pak mudrcuj:), a to mas otevrenou cast hry bez multaku...je to o necem jinem, spousta detailu, co v d3 neni atd....

lakai
Fallen Shaman

Příspěvek od lakai » 23.09.2012, 20:18 hod.

Javurek+Sklb: +1, nejoběktivnější názory v tomto topicu, nicméně jako diablo fan musím konstatovat "bohužel"...

ZOMB
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 23.09.2012, 20:23 hod.

Hrál jsem to chvíli, nicméně pokud mám srovnat své první pocity z bety D3 a dema TL2, tak TL2 je jasný vítěz... možná jsem měl jenom přehnaná očekávání od D3 a od TL2 jsem čekal pohádkovou grafiku s nízkou hratelností, ale jako následovník D2 mi přijde TL2 lepší než D3... u mě velké plus za možnost hrát single player!
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

croft
Quill Rat

Příspěvek od croft » 23.09.2012, 20:29 hod.

Porovnávat hry mězi sebou nejde. To je jak zápasit s větrnými mlýny. Diablo III je technicky úplně na jiné úrovni. Diablo je LIGA mistrů, torchlight je česká gambrinus liga. Gameplay, mechanismy, aj. věci jsou už otázka osobního vkusu. Blizzard udělal některé zásadní rozhodnutí, které už před vydáním hry, někteří hráči silně rozdýchvali. A myslím si, že stále rozdýchavají. Je bohužel nad míru jasné, že Torchlight bude nadhodnocovaný právě díky tomu, že Diablo 3 není takové jaké by ho všichni /někteří/ někdo/ chtěl/i mít.

Piglampa
Wraith
BattleTag:Piglampa#2909

Příspěvek od Piglampa » 23.09.2012, 20:42 hod.

U mě vede Torchlight 2,daleko zábavnějsi hc,pet,ze 100 itemu je pouzitelnych 100,coz u diabla ze 100 je 100crapu,ktere by nechtel ani vendor,lepsi bossfighty,
nestaci jen mit gear a ignorovat ability bossu,pslední smrt byla na finálním bossovi v 1.aktu a to jsem měl skoro 2k hp,prez 140 resistu u vseho,o 5lvlu vys jak on a dal mi ik.
Zatím 3smrti na hc elite.

Kokky
Fallen Shaman

Příspěvek od Kokky » 23.09.2012, 20:47 hod.

V D3 mám nahráno cca 300 hodin a za tu dobu mi nepadl ani jeden legendárni ani setový item. Proč bych tuto hru měl dále hrát, když mě už to farmení, kde mi nic nepadá, nebaví. Od T2 jsem toho moc neočekával, ale hru jsem si zakoupil ( dokonce jsem dostal první díl zadarmo ke koupi T2 ). První dojem po spuštění byl hrozný co se grafického zpracování týká, jelikož jsem byl namlsán z D3, kde se mi grafika hodně líbí. Rozehrál jsem si všechny postavy na vyzkoušení a rozhodl se hrát za mága. Čím déle jsem hrál, tím více se mi hra začala líbit. Na víkend jsem byl domluven s kamarádama na farmu v D3, ale nakonec jsem D3 o víkendu ani nespustil a věnoval celý víkend T2 a vůbec toho nelituji. T2 mě začalo pořádně bavit a prozatím se k D3 určitě vracet nebudu...

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 23.09.2012, 21:03 hod.

To, že ti za 300 hodin hraní nepadla ani jedna Legendary je blbost. A nebo jsi z toho byl tak 250 hodin afk. Já mám odehráno necelých 250 hodin a Legendarek mi padlo asi 20. Sice byla většina z nich na nic, ale padají.
Obrázek

Kokky
Fallen Shaman

Příspěvek od Kokky » 23.09.2012, 21:32 hod.

kojot píše:To, že ti za 300 hodin hraní nepadla ani jedna Legendary je blbost. A nebo jsi z toho byl tak 250 hodin afk. Já mám odehráno necelých 250 hodin a Legendarek mi padlo asi 20. Sice byla většina z nich na nic, ale padají.
Proč by to měla být blbost? Prostě mi ještě nepadla. Barbar 60 / paragon 13, Monk 60 / 1 a vyexpil jsem si ještě Wd 60 /8, mám s ním skoro 300 MF s NV a farmím zatím s ním act 1 a prostě nic. A už mě to prostě nebaví...

Houp
Wraith

Příspěvek od Houp » 23.09.2012, 21:37 hod.

Sytý hladovému nevěří. Hráči, kterým to padá běžně neuvěří, že někomu to nepadá vůbec. Vzhledem k vlastním zkušenostem Kokkymu věřím (i když mě tedy jedna legendárka od posledního patcha padla - paragon 8, teď 10 a už nehraji)

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 23.09.2012, 22:07 hod.

Fakt nechapem ludi co tuto hru odsudzuju kvoli grafike. Ja tiez nemusim komixovu a prskal som pri d3. Tuto mi vsak hubu velmi rychlo zavrela cena + system hry.
Ved si to zapnite, dajte tomu hodinku a zistite, ze ta grafika nie je absolutne ziadny problem.
Moje bezprostredne prve pocity su z tejto hry asi take, ze toto malo byt diablo 3 a nie ten jay wilsonov paskvil. Silno mi to pripomina D2, ale snad som to nezakrikol :P. Najviac sa mi zatial paci pet, skill system a hudba. S tou je to jak stretavka so starym znamym. :)
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 23.09.2012, 22:10 hod.

Tak sorry, ale jestli myslíš že D3 má komixovou grafiku, jakou grafiku má TL2? Spíš bych řekl že TL2 má komixovou grafiku, než D3...

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 23.09.2012, 22:16 hod.

Still-Alive píše:Tak sorry, ale jestli myslíš že D3 má komixovou grafiku, jakou grafiku má TL2? Spíš bych řekl že TL2 má komixovou grafiku, než D3...
D3 je tiez komixove. Nie tak brutalne ako tl2, ale to som ani nikde nepisal.
Ked, ale porovnas D2 s D3 tak je to ocividne.
Vid velkost zbrani atd. Moby (bloodclaw)
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 23.09.2012, 23:12 hod.

Takže právě jsem Torchlight 2 dohral na obtížnost NORMAL a můj Hardcore Outlander má lvl 53. Hrou jsem prolezl celkem lehce, párkrát jsem málem umřel, většinu monster padla na one shot s jedním vylepšeným skillem a pasivkama. No ještě mě čeká obtížnost a Veteran a Elite a nové mapy které mohu kupovat a pak procházet na farmu a expy. (Elite je fakt brutální co jsem četl zahraniční forum a lidi tam umíraj fakt hodně.)

Dneska behem dne, když jsem byl v Actu 2 jsem si říkal že to asi lepší než diablo 3 nebude, teď už si tím ale tak jistej nejsem. I přes tu malovanou grafiku je act 3 a 4 opravdu krásně udělanej, prostředí je rozmanité, a monstra užasná. Radost z unikátních předmětů je mnohem větší než jsem měl v diablu 3. Unikátů jsem dostal hodně, některé i za splněné úkoly, kde si člověk může vybrat odměnu ve formě několika věcí(vždy jen 1). Kromě unikátů jsou ve hře ještě legendární předměty, ten jsem bohužel nenašel zatím žádný.

Teď něco k monstrům. Runic games udělal opravdu užasnou práci co se týče monster, nepamatuju si hru, kde by se mi monstra líbila víc. Velkých bossů je opravdu hodně a boje s nimi jsou docela zábavné a akční, monstra mají opravdu hromadu schopností a ty schopnosti jsou nádherně provedené. Upřímně můžu říct, že co se týče monster a bossů, nesahá Diablo 3 Torchlightu 2 ani po kotníky.

Myslím že díky moddingu má Torchlight obrovský potenciál. Zatím nevím jak bude vypadat end game content, ale to vám tu napíšu za pár dní :D

Belanduryl
Quill Rat
BattleTag:Gurthaur#2884

Příspěvek od Belanduryl » 23.09.2012, 23:54 hod.

Já si torchlight 2 koupil protože mě diablo 3 přestalo bavit. Možná se ale k němu vrátím. Zatím jsem měl čas si k tomu 2x sednout. Hraji za embermaga na úroveň elite. Hrál jsem i torchlight 1 tak jsem volil automaticky nejvyšší obtížnost. Zatím jsem uměřel 52x. Přitom mám většinou o 2-3 levely výše než normální monstra a mám na sobě spousty setovek a unikátů. Většina předmětů je zaměřena na co nejvyšší obranu ale i přesto stačí jeden neopatrný krok a sejmou mě i ta nejslabší mosntra. Souboje s bossema jsou hardcore záležitost. Manticora v druhém actu mě sejmula jednou ranou jediné šance jsem měl při boji z dálky.

Co se týče tolik zde kritizované grafiky tak ta mi ale vůbec nevadí. Nemám nejmenší problém zahrát si i tak staré hry jako baldurs gate, nebo newer winter nights. Jde mi hlavně o hratelnost a torchlight 2 ji má skvělou. Také oceňuji obtížnost. Snad jen bych vytknul to svižné tempo. Hra je hodně rychlá a ze začátku mi to dělalo potíže. Zítra snad budu hrát třetí act tak jsem zvědav.

Papagaj
Gorebelly
BattleTag:Papagaj#2656

Příspěvek od Papagaj » 24.09.2012, 05:34 hod.

kojot píše:To, že ti za 300 hodin hraní nepadla ani jedna Legendary je blbost. A nebo jsi z toho byl tak 250 hodin afk. Já mám odehráno necelých 250 hodin a Legendarek mi padlo asi 20. Sice byla většina z nich na nic, ale padají.
Tez si myslim, ze je to naprosta kravina. Ja mam nahrane 900 hodin a legendarok mi padlo snad 120.
Len vcera v jednom A3 rune mi padli 3. Tiez zbran som si vyfarmil sam.

Ved uz pri levelingu na normale mi v Act 2 padla prva legendarka a to som bol level 16 snad.

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 24.09.2012, 05:37 hod.

Taky jste si všimli té hudby? Byl jsem v nějaké kobce (akt 1) a tam hrála skoro stejná hudba jako v D2! (možná dokonce stejná)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Kokky
Fallen Shaman

Příspěvek od Kokky » 24.09.2012, 06:07 hod.

Papagaj píše:
Tez si myslim, ze je to naprosta kravina. Ja mam nahrane 900 hodin a legendarok mi padlo snad 120.
Len vcera v jednom A3 rune mi padli 3. Tiez zbran som si vyfarmil sam.

Ved uz pri levelingu na normale mi v Act 2 padla prva legendarka a to som bol level 16 snad.
Prostě nepadají. D3 hraje ale i má žena. Sice ne tak často, jako já, má jednu postavu na 60 / 2 a té už padlo několik legendárek při expení a nějaké shouledry na lvl 60.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“