Ty bukva kukni sa na moj profil. Kto pri skladani equipu pouziva IQ, nema najmensi problem.Uximuxiluxia píše:Zruseni sharovani MF v parte?
Komplet to znici public games, i kdyz i ten stoji za starou belu, lidi ted budou nagearovany na MF a budou na sebe koukat jak bukvy ze nikdo nic nezabije.
Patch 1.0.4.
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papagaj#2656
Re: Patch 1.0.4.
Nechval sa nim uz tolko
Pomaly ho vidim v kazdej teme
Potom len zavidim
Pomaly ho vidim v kazdej teme
Potom len zavidim
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Pri skladani takoveho equipu se pouzivaji eura ne IQ a zabij si diabla na inferno, je to ostuda to ještě nemítPapagaj píše:Ty bukva kukni sa na moj profil. Kto pri skladani equipu pouziva IQ, nema najmensi problem.Uximuxiluxia píše:Zruseni sharovani MF v parte?
Komplet to znici public games, i kdyz i ten stoji za starou belu, lidi ted budou nagearovany na MF a budou na sebe koukat jak bukvy ze nikdo nic nezabije.
- Abbottaker1
- Wraith
- BattleTag:Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
Pekne recenoUximuxiluxia píše:Pri skladani takoveho equipu se pouzivaji eura ne IQ a zabij si diabla na inferno, je to ostuda to ještě nemítPapagaj píše:Ty bukva kukni sa na moj profil. Kto pri skladani equipu pouziva IQ, nema najmensi problem.Uximuxiluxia píše:Zruseni sharovani MF v parte?
popravdě k čemu je zabití diabla? však to je +10 achiev bodů, jinak je to úplně zbytečný
-
- Gorebelly
Ked citam tie tvoje argumenty, tak sa mi chce ist normalne s*at a je evidentne, ze nad tym ani len nepremyslas co pises. K tym zbranam.Uximuxiluxia píše:Pri skladani takoveho equipu se pouzivaji eura ne IQ a zabij si diabla na inferno, je to ostuda to ještě nemítPapagaj píše:Ty bukva kukni sa na moj profil. Kto pri skladani equipu pouziva IQ, nema najmensi problem.Uximuxiluxia píše:Zruseni sharovani MF v parte?
Ak uz to, ze ilvl 61-62 zbrane mozu byt kludne rovnako dobre ako ilvl 63 niekto povazuje za zly krok, tak normalne uvazujem ci ta osoba nie je mentalne retardovana, kedze aj ti najvacsi hateri na blizzard forach toto ocenuju.
neasi,nacpal do toho 1500euro a ted tu dela ramenaUximuxiluxia píše: Pri skladani takoveho equipu se pouzivaji eura ne IQ a zabij si diabla na inferno, je to ostuda to ještě nemít
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Takže pokud mám na něco jiný názor jsem mentálně retardovaný? V tom případě máš jiný názor taky a jsi vygumovanej čobolák a určitě maďar. A jestli tady machruješ jakej máš eq. tak zamachruj kolik si do něj vrazil a bude ti uplně k hovnu po patchi, a můžeš si zaplakat, protože to co farmiš teď s tím co máš, si bude farmit každej s třetinovým DPS a to se ti moc směju.Papagaj píše: Ked citam tie tvoje argumenty, tak sa mi chce ist normalne s*at a je evidentne, ze nad tym ani len nepremyslas co pises. K tym zbranam.
Ak uz to, ze ilvl 61-62 zbrane mozu byt kludne rovnako dobre ako ilvl 63 niekto povazuje za zly krok, tak normalne uvazujem ci ta osoba nie je mentalne retardovana, kedze aj ti najvacsi hateri na blizzard forach toto ocenuju.
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Uximuxiluxia: To jsi si všiml brzo, většinu Slováku jsem co jsem tady potkal, jsou arogantní debilové...
- Abbottaker1
- Wraith
- BattleTag:Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych se zase uklidnil panove, negeneralizoval, nenadaval bych, a celkove koupil/nekoupil equip, je to jedno.
Hlavne nevidim duvod nekomu tady rikat "bukva" za jaeho jiny nazor, co na to asi admini?
Hlavne nevidim duvod nekomu tady rikat "bukva" za jaeho jiny nazor, co na to asi admini?
-
- Gorebelly
To bolo samozrejme ironicky povedane, kedze to slovo sam pouzil. Ak je to v rozpore s dobrymi mravmi, tak sa ospravedlnujem
Sustavne nariekaju ludia, ktory nerozumeju zakladnym principom hry. Trebars som letmo preletel profil tuna kolegu co ma nazval arogantnym debilom a proste je ako cez kopirak ako to maju vsetci ti hateri na blizzard forach. Plnu hubu kecov maju jak je ta hra zla a pritom su nemozni jak Rath s krabickou od vina.
Sustavne nariekaju ludia, ktory nerozumeju zakladnym principom hry. Trebars som letmo preletel profil tuna kolegu co ma nazval arogantnym debilom a proste je ako cez kopirak ako to maju vsetci ti hateri na blizzard forach. Plnu hubu kecov maju jak je ta hra zla a pritom su nemozni jak Rath s krabickou od vina.
Toto iste mozem povedat o Cechoch ... ale nepoviem pretoze sa neznizim na tvoju uroven. Typicky nerd co hatuje na vsetkych vsade kde moze a ked mu dojdu argumenty tak sa zacne ohanat vlastenectvom sa spametaj chlapce.Still-Alive píše:Uximuxiluxia: To jsi si všiml brzo, většinu Slováku jsem co jsem tady potkal, jsou arogantní debilové...
-
- Gorebelly
Tak klasika... clovek da argument a zacnu nasledne kolo seba kopat jak nepricetni a zachadzat az do rasizmu. Stale neviem, co je na tom zle, ze zbrane od ilvl 61 az 63 si budu prakticky rovnocenne a mozu byt rovnako dobre. Ci niekomu pride normalne vsetko okrem ilvl 63 zbrani salvagovat ?
já se těším, až crafty všeho druhu budou ve hře použitelné i pro postavy na vysokém lvlu... a tento patch považuji za přiblížení k mému přání
... ale ještě uvidíme
... ale ještě uvidíme
- Still-Alive
- Doom Knight
Vendetta: Neříkám to jen tak, chodím i na jiné fora a sleduji diskuze k hrám a většina Slováků se tam chová jako mistři světa. nadávají na všechno že je špatně a myslí si že by to oni udělali 100x líp
Nepopírám že tady u nás je to stejné, ba možná i horší
Papagaj: Hatuju? Na některé lidi na foru ano, na hru "moc" ne
Díky že jsi se v té většině poznal...
Možná jsem to přehnal, ale takhle to holt cítím. těm slušným Slovákům co dokáží argumentovat, bez nadávek, se omlouvám
Nepopírám že tady u nás je to stejné, ba možná i horší
Papagaj: Hatuju? Na některé lidi na foru ano, na hru "moc" ne
Díky že jsi se v té většině poznal...
Možná jsem to přehnal, ale takhle to holt cítím. těm slušným Slovákům co dokáží argumentovat, bez nadávek, se omlouvám
Bohužel craft systém, stejně jako základní mechaniky hry byly ve dvojce lepší, ale jsem rád alespoň za něco. Jen tak dále a houšť !ZOMB píše:já se těším, až crafty všeho druhu budou ve hře použitelné i pro postavy na vysokém lvlu... a tento patch považuji za přiblížení k mému přání
... ale ještě uvidíme
- Still-Alive
- Doom Knight
On byl v DII craft systém? (ve smyslu tvorby předmětů?) Gamble není craft..
v konecnym dusledku to ale bylo jeste lepsi v D2...Still-Alive píše:On byl v DII craft systém? (ve smyslu tvorby předmětů?) Gamble není craft..
- Still-Alive
- Doom Knight
No nevím, v gamblu mi teda padali i obyč bílé šunty, tady v D3 máš alespoň jedinou záruku že to bude vždy modrý/žlutý item, to že bude 99% s nesmyslnými staty, je vedlejší..
jj, v D2 byl gamble ale taky toto: http://www.diablofans.cz/diablo2lod/spe ... html#craft