Patch 1.0.4.

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Papagaj
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Papagaj#2656
Re: Patch 1.0.4.

Příspěvek od Papagaj » 11.08.2012, 22:16 hod.

Uximuxiluxia píše:Zruseni sharovani MF v parte?
Komplet to znici public games, i kdyz i ten stoji za starou belu, lidi ted budou nagearovany na MF a budou na sebe koukat jak bukvy ze nikdo nic nezabije.
Ty bukva kukni sa na moj profil. Kto pri skladani equipu pouziva IQ, nema najmensi problem.

lukas1135
Wraith
BattleTag:LukasSVK#1365

Příspěvek od lukas1135 » 11.08.2012, 22:22 hod.

Nechval sa nim uz tolko
Pomaly ho vidim v kazdej teme :lol:
Potom len zavidim

Uximuxiluxia
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Uximuxiluxia » 11.08.2012, 22:29 hod.

Papagaj píše:
Komplet to znici public games, i kdyz i ten stoji za starou belu, lidi ted budou nagearovany na MF a budou na sebe koukat jak bukvy ze nikdo nic nezabije.
Ty bukva kukni sa na moj profil. Kto pri skladani equipu pouziva IQ, nema najmensi problem.
Pri skladani takoveho equipu se pouzivaji eura :{ ne IQ a zabij si diabla na inferno, je to ostuda to ještě nemít

Abbottaker1
Wraith
BattleTag:Abbott#2937
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abbottaker1 » 11.08.2012, 23:29 hod.

Uximuxiluxia píše:
Papagaj píše:
Pri skladani takoveho equipu se pouzivaji eura :{ ne IQ a zabij si diabla na inferno, je to ostuda to ještě nemít
Pekne receno >:D

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 12.08.2012, 00:05 hod.

popravdě k čemu je zabití diabla? však to je +10 achiev bodů, jinak je to úplně zbytečný
Obrázek

Papagaj
Gorebelly

Příspěvek od Papagaj » 12.08.2012, 01:25 hod.

Uximuxiluxia píše:
Papagaj píše:
Ked citam tie tvoje argumenty, tak sa mi chce ist normalne s*at a je evidentne, ze nad tym ani len nepremyslas co pises. K tym zbranam.
Ak uz to, ze ilvl 61-62 zbrane mozu byt kludne rovnako dobre ako ilvl 63 niekto povazuje za zly krok, tak normalne uvazujem ci ta osoba nie je mentalne retardovana, kedze aj ti najvacsi hateri na blizzard forach toto ocenuju.

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 12.08.2012, 02:24 hod.

Uximuxiluxia píše: Pri skladani takoveho equipu se pouzivaji eura :{ ne IQ a zabij si diabla na inferno, je to ostuda to ještě nemít
neasi,nacpal do toho 1500euro a ted tu dela ramena :D

Uximuxiluxia
Quill Rat

Příspěvek od Uximuxiluxia » 12.08.2012, 03:02 hod.

Papagaj píše: Ked citam tie tvoje argumenty, tak sa mi chce ist normalne s*at a je evidentne, ze nad tym ani len nepremyslas co pises. K tym zbranam.
Ak uz to, ze ilvl 61-62 zbrane mozu byt kludne rovnako dobre ako ilvl 63 niekto povazuje za zly krok, tak normalne uvazujem ci ta osoba nie je mentalne retardovana, kedze aj ti najvacsi hateri na blizzard forach toto ocenuju.
Takže pokud mám na něco jiný názor jsem mentálně retardovaný? V tom případě máš jiný názor taky a jsi vygumovanej čobolák a určitě maďar. A jestli tady machruješ jakej máš eq. tak zamachruj kolik si do něj vrazil a bude ti uplně k hovnu po patchi, a můžeš si zaplakat, protože to co farmiš teď s tím co máš, si bude farmit každej s třetinovým DPS a to se ti moc směju.

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 12.08.2012, 07:21 hod.

Uximuxiluxia: To jsi si všiml brzo, většinu Slováku jsem co jsem tady potkal, jsou arogantní debilové...

Abbottaker1
Wraith
BattleTag:Abbott#2937
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abbottaker1 » 12.08.2012, 08:48 hod.

Ja bych se zase uklidnil panove, negeneralizoval, nenadaval bych, a celkove koupil/nekoupil equip, je to jedno.
Hlavne nevidim duvod nekomu tady rikat "bukva" za jaeho jiny nazor, co na to asi admini? ;)

Papagaj
Gorebelly

Příspěvek od Papagaj » 12.08.2012, 09:00 hod.

To bolo samozrejme ironicky povedane, kedze to slovo sam pouzil. Ak je to v rozpore s dobrymi mravmi, tak sa ospravedlnujem :)

Sustavne nariekaju ludia, ktory nerozumeju zakladnym principom hry. Trebars som letmo preletel profil tuna kolegu co ma nazval arogantnym debilom a proste je ako cez kopirak ako to maju vsetci ti hateri na blizzard forach. Plnu hubu kecov maju jak je ta hra zla a pritom su nemozni jak Rath s krabickou od vina.

Vendetta
Gorebelly
BattleTag:BALROG #2851

Příspěvek od Vendetta » 12.08.2012, 10:04 hod.

Still-Alive píše:Uximuxiluxia: To jsi si všiml brzo, většinu Slováku jsem co jsem tady potkal, jsou arogantní debilové...
Toto iste mozem povedat o Cechoch ... ale nepoviem pretoze sa neznizim na tvoju uroven. Typicky nerd co hatuje na vsetkych vsade kde moze a ked mu dojdu argumenty tak sa zacne ohanat vlastenectvom sa spametaj chlapce.

Papagaj
Gorebelly

Příspěvek od Papagaj » 12.08.2012, 10:31 hod.

Tak klasika... clovek da argument a zacnu nasledne kolo seba kopat jak nepricetni a zachadzat az do rasizmu. Stale neviem, co je na tom zle, ze zbrane od ilvl 61 az 63 si budu prakticky rovnocenne a mozu byt rovnako dobre. Ci niekomu pride normalne vsetko okrem ilvl 63 zbrani salvagovat ?

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 12.08.2012, 11:29 hod.

já se těším, až crafty všeho druhu budou ve hře použitelné i pro postavy na vysokém lvlu... a tento patch považuji za přiblížení k mému přání :)
... ale ještě uvidíme
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Still-Alive
Doom Knight

Příspěvek od Still-Alive » 12.08.2012, 11:48 hod.

Vendetta: Neříkám to jen tak, chodím i na jiné fora a sleduji diskuze k hrám a většina Slováků se tam chová jako mistři světa. nadávají na všechno že je špatně a myslí si že by to oni udělali 100x líp :)
Nepopírám že tady u nás je to stejné, ba možná i horší :)
Papagaj: Hatuju? Na některé lidi na foru ano, na hru "moc" ne :)
Díky že jsi se v té většině poznal...

Možná jsem to přehnal, ale takhle to holt cítím. těm slušným Slovákům co dokáží argumentovat, bez nadávek, se omlouvám :)

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 12.08.2012, 12:41 hod.

ZOMB píše:já se těším, až crafty všeho druhu budou ve hře použitelné i pro postavy na vysokém lvlu... a tento patch považuji za přiblížení k mému přání :)
... ale ještě uvidíme
Bohužel craft systém, stejně jako základní mechaniky hry byly ve dvojce lepší, ale jsem rád alespoň za něco. Jen tak dále a houšť !

Still-Alive
Doom Knight

Příspěvek od Still-Alive » 12.08.2012, 12:43 hod.

On byl v DII craft systém? (ve smyslu tvorby předmětů?) Gamble není craft..

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 12.08.2012, 12:49 hod.

Still-Alive píše:On byl v DII craft systém? (ve smyslu tvorby předmětů?) Gamble není craft..
v konecnym dusledku to ale bylo jeste lepsi v D2...

Still-Alive
Doom Knight

Příspěvek od Still-Alive » 12.08.2012, 12:59 hod.

No nevím, v gamblu mi teda padali i obyč bílé šunty, tady v D3 máš alespoň jedinou záruku že to bude vždy modrý/žlutý item, to že bude 99% s nesmyslnými staty, je vedlejší..

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 12.08.2012, 13:00 hod.

Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“