Hodně ultimátní mf+crit sestavička
Outdated
Hodně ultimátní mf+crit sestavička
Re: Profily - pochlubte se odkazem na ten Váš :-) Všichni! =
Polda: pocitam ze si nakupoval za real money? Teda pokud si nevykotil hodne penez na normlani aukci.
jinak taky pridam profil, spatny ja vim
http://eu.battle.net/d3/en/profile/HorenaCZ-2967/
jinak taky pridam profil, spatny ja vim
http://eu.battle.net/d3/en/profile/HorenaCZ-2967/
Zrovna u Poldy to imho vůbec nemusí být pravda, ale u Papagaje bych se vsadil...HorenaCZ píše:Polda: pocitam ze si nakupoval za real money?
jojo nerikam ze je to pravda jen by me to zajimalo, zda se da ve hre nasetrit na takovy equip jaky ma pri 2900 elite kills na hlavni postave :]Nekronaut píše:Zrovna u Poldy to imho vůbec nemusí být pravda, ale u Papagaje bych se vsadil...HorenaCZ píše:Polda: pocitam ze si nakupoval za real money?
treba ten papagaj ma 13000 skoro
Naposledy upravil(a) HorenaCZ dne 08.08.2012, 12:55 hod., celkem upraveno 1 x.
No já právě myslím, že jo. Ale nechme mluvit přímo zainteresovaného
A není to úplně jedno? Nalezený to neni tak i tak a jestli to koupil za goldy nebo za rm už nehraje roli. Tohle je ten kámen úrazu D3, nikdo se tě nezeptá kdes to našel a po jaký době, ale za kolik goldů/rm sis to koupil...
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Bohuzel...Quetak píše:A není to úplně jedno? Nalezený to neni tak i tak a jestli to koupil za goldy nebo za rm už nehraje roli. Tohle je ten kámen úrazu D3, nikdo se tě nezeptá kdes to našel a po jaký době, ale za kolik goldů/rm sis to koupil...
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Tak to každopádně je hlavní kámen úrazu. Každý ať si to hraje jak chce a třeba ať do toho nasype půl výplaty, ale v tu chvíly já osobně nechápu, proč to hraje. Vidím několik úrovní téhle problematiky.Quetak píše:A není to úplně jedno? Nalezený to neni tak i tak a jestli to koupil za goldy nebo za rm už nehraje roli. Tohle je ten kámen úrazu D3, nikdo se tě nezeptá kdes to našel a po jaký době, ale za kolik goldů/rm sis to koupil...
1) Maniaci hrající totálně bez AH - mají můj respekt, ale ta hra je tak moc ušitá na míru AH, že je to čiré sebetýrání to tak hrát.
2) Hráči používající GAH k nákupu i prodeji. Jednou za uherák prodají něco na RMAH - aspoň v ČR zřejmě drtivá většina
3) Hráči importující do hry vlastní finanční prostředky, které ve hře samotné nezískali - chtějí být lepší než ostatní i za cenu toho, že nakoupené itemy nemůžou přinést takovou radost, jako získané čistě v rámci hry. Poté mají zákonitě i menší respekt těch, kteří o tom vědí, protože přece není problém nakoupit si bokem 100M goldů a s trochou šikovnosti je pak v AH namnožit a za to si koupit godlygear. To umí každý...
Samozřejmě, že by bylo nejlepší mít radost čistě z dropu, ale já mám aspoň radost z toho, že jsem si všechno zasloužil a ne instantně naboostoval. Nikdy tak žádnou hru hrát nechci, protože potom už to není hra...
13 tisíc elite kills? jediná postava? s trochou štěstí to mohl papagaj klidně nafarmit. a kdyby ne, tak to mohl určitě získat zpátky ještě s profitem ;D v nejhorším případě by hodně zainvestoval a nevrátilo se mu to. to by bylo smutné, ale nevěřím tomu. o farmení svědčí i upozadění progresu. kdyby chtěl,, mohl diabla už mít.
polda si na svůj equip herním úsilím naspořil mnohem méně pravděpodobně a s návratností zrovna tak ;D
polda si na svůj equip herním úsilím naspořil mnohem méně pravděpodobně a s návratností zrovna tak ;D
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Papagaj si vydanie Diabla naplanoval a od 15. maja mal prakticky 2 tyzdne dovolenky a hral nonstop. 60% mojho equipu je nakupenych este za normalne, neinflacne ceny. Trebars shouldery mam uz snad 6 tyzdnov a lepsie som ani len na AH odvtedy nevidel. Je to prakticky perfect roll a vdacny som aj za ten range pre pickup, lebo nikde inde to nemam a bez toho by to bola otrava.Nekronaut píše:Zrovna u Poldy to imho vůbec nemusí být pravda, ale u Papagaje bych se vsadil...HorenaCZ píše:Polda: pocitam ze si nakupoval za real money?
Taktiez mi plno veci podropovalo, ktore sa nasledne predali.
To ze je niekto lavy a nemozny este neznamena, ze clovek s lepsim equipom si to nakupil za peniaze.
Co si pamatam este casy WoWka, kde som hraval maga, tak vo svojej ere som mal Tier 5 kompletny 4 piece bonus ako jediny mag na servi. A tam boli veci BoP
Takze tolko k mojmu nakupovaniu.
-
- Gorebelly
Outdated
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:04 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Gorebelly
Spravnev0kurka píše:13 tisíc elite kills? jediná postava?
WoWko som hral od roku 2004 po 2010 - nikdy som nic ine ako maga nehral a to same tu v Diablu. Ani v bete som nic ine ako wizarda nehral. Dokonca som ani inu postavu neskusal, takze keby Diablo III vydali len s wizardom....nevadi mi to
A taktiez v Diablo II som hral prezmenu iba sorceressku.
Trochu mi to připomíná nákupy nemovitostí těsně po revoluci. Kdo věděl, měl nějaké možnosti a byl rychlý, ten je teď za vodou. Každopádně svou sázku jsem tedy prohrál a omlouvám se pokud jsem tě tím urazil.Papagaj píše:60% mojho equipu je nakupenych este za normalne, neinflacne ceny.Nekronaut píše:Zrovna u Poldy to imho vůbec nemusí být pravda, ale u Papagaje bych se vsadil...HorenaCZ píše:Polda: pocitam ze si nakupoval za real money?
equip jsem nakoupil cca za 18M komplet, luk vyšel něco kolem 12-14, už nevím.
Není problém koupit dobrý equip když si člověk dá načas a je ochotný trávit trochu času na AH.
Ja sem měl to štěstí, že mi padla
kterou sem střelil za nějakých 30M, po zdanění to hodilo nějakých 25
Není problém koupit dobrý equip když si člověk dá načas a je ochotný trávit trochu času na AH.
Ja sem měl to štěstí, že mi padla
kterou sem střelil za nějakých 30M, po zdanění to hodilo nějakých 25
-
- Gorebelly
Presne si to vystihol a lepsie by to nenapisal snad nikto. Proste kto na zaciatku skupoval veci v normalnych cenach je teraz za vodou.Nekronaut píše: Trochu mi to připomíná nákupy nemovitostí těsně po revoluci. Kdo věděl, měl nějaké možnosti a byl rychlý, ten je teď za vodou.
Ja si vsetko oneshootujem a rare packy si davam v MF equipu a s vysokou survivabilitou za 10 sekund dole A zadny stress.
-
- Gorebelly
Outdated
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:04 hod., celkem upraveno 1 x.
HC barbarian lvl ?? / ?? / ACT ??
Graveyard:
HC barbarian lvl 60 / INFERNO / ACT IV - Diablo down - Sacrifice A2
TOP 10 HC EUROPE
Graveyard:
HC barbarian lvl 60 / INFERNO / ACT IV - Diablo down - Sacrifice A2
TOP 10 HC EUROPE