Nový obsah a vyšší levely postavám

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Still-Alive
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:StillAlive#2220
Re: Nový obsah a vyšší levely postavám

Příspěvek od Still-Alive » 26.07.2012, 15:31 hod.

Co jsem tak slyšel, tak z GW2 jsou nadšení akorát hráči GW1, ostatní to považujou za docela nudu, néli odpad...
Aby jste nakonec nebyly zklamaní stejně jako z D3... přehnaná očekávání dělají své..

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 26.07.2012, 19:58 hod.

Still-Alive píše:Co jsem tak slyšel, tak z GW2 jsou nadšení akorát hráči GW1, ostatní to považujou za docela nudu, néli odpad...
Aby jste nakonec nebyly zklamaní stejně jako z D3... přehnaná očekávání dělají své..
zaujimave, to neviem kde si pocul, pretoze je to skor naopak... velka vacsina pvp komunity z gw1 je z pvp v gw2 sklamana, resp je sklamana z toho ze to nie je system z jednotky, len proste vylepseny a v novom kabate... ale mozno ich to casom prejde ked sa dostanu viac do hry ak jej daju sancu (dufam ze ano aj kvoli sebe, som jeden z nich)... ale celkovo su na gw2 pvp velmi dobre ohlasy a na pve som snad nepocul vyrazne zlu reakciu, aj pve aj tak nikoho netrapi :) ja netvrdim ze to bude na 100% mega dobra hra, ale myslim ze jedna z mala ktora ma na to sancu a uz len kvoli tym X rokom v jednotke to kupim

...sry za OT, ale nejak som si nemohol odpustit reagovat

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 26.07.2012, 20:02 hod.

Still-Alive píše:Co jsem tak slyšel, tak z GW2 jsou nadšení akorát hráči GW1, ostatní to považujou za docela nudu, néli odpad...
to by me zajimalo kdes na tohle prisel,kdyz prave z GW2 jsou nadseni temer vsichni...ty odpade

Red Eagle
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Red Eagle » 26.07.2012, 20:18 hod.

Alfajk :) 100 bodov hahaha :) som sa teraz tak zasmial ze som sa az oblial kavou kvoli tebe :) ale si mu dal :lol:
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11

lakai
Fallen Shaman

Příspěvek od lakai » 26.07.2012, 21:30 hod.

No GW2 mě určitě nemůže zklamat víc jak D3, to vím už teď s jistotou.

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 26.07.2012, 22:40 hod.

100 lidí, sto chutí. Četl jsem to na vývěsce jedné hry kde se o tom lidi bavily... Já to nikdy nehrál, tak vůbec nevím o co jde :-)

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 26.07.2012, 23:10 hod.

Mě nemůže potěšit žádná jiná hra víc, než mě potěšilo Diablo 3, když vyšlo po těch letech, je to dobrá hra, pro mě, ostatní mě nezajímají, já se bavím i teď, když někteří lidé říkají že je to odpad :D

Jinak level můžou klidně zvednout na 99, pokud by vyšší level než 60 neovlivňoval staty a skilly tak vše zůstane stejné, ale s dobrou křivkou se může expit do zblbnutí juchů!

Zvedat level ale imo nebudou, už to říkal i vilzon, ani v expanzi. Jsem strašně zvědav s čím se vytasí aby přitáli hráče, to teda fakt jsem, protože víc hráčů v diablu chci, už jen kvůli aukci, ať mám víc peněz z té magořiny.

A guild wars 2 bude dobrá hra to je jasný, budou ji hrát její fanoušci a bude se jim líbit a bude mít spoustu haterů stejně jako diablo.

Jsem fanboy.

Baglik
Gorebelly
BattleTag:baglik#2817

Příspěvek od Baglik » 26.07.2012, 23:44 hod.

GW1 jsem nikdy nehrál takže mě neláká ani GW2, D3 mě pořád baví a jsem zvědav jak se bude dál vyvíjet.

Mustafator
Quill Rat

Příspěvek od Mustafator » 27.07.2012, 13:50 hod.

nevíte někdo kdy má být ten nový update 1.0.4 ?
D3 monk lvl 60 akt 4 inferno.
D3 DH lvl 60 inferno completed

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 27.07.2012, 14:36 hod.

Mustafator píše:nevíte někdo kdy má být ten nový update 1.0.4 ?
soon :D

Odpovědět

Zpět na „Obecně“