Nový obsah a vyšší levely postavám
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
Co jsem tak slyšel, tak z GW2 jsou nadšení akorát hráči GW1, ostatní to považujou za docela nudu, néli odpad...
Aby jste nakonec nebyly zklamaní stejně jako z D3... přehnaná očekávání dělají své..
Aby jste nakonec nebyly zklamaní stejně jako z D3... přehnaná očekávání dělají své..
Re: Nový obsah a vyšší levely postavám
zaujimave, to neviem kde si pocul, pretoze je to skor naopak... velka vacsina pvp komunity z gw1 je z pvp v gw2 sklamana, resp je sklamana z toho ze to nie je system z jednotky, len proste vylepseny a v novom kabate... ale mozno ich to casom prejde ked sa dostanu viac do hry ak jej daju sancu (dufam ze ano aj kvoli sebe, som jeden z nich)... ale celkovo su na gw2 pvp velmi dobre ohlasy a na pve som snad nepocul vyrazne zlu reakciu, aj pve aj tak nikoho netrapiStill-Alive píše:Co jsem tak slyšel, tak z GW2 jsou nadšení akorát hráči GW1, ostatní to považujou za docela nudu, néli odpad...

...sry za OT, ale nejak som si nemohol odpustit reagovat
to by me zajimalo kdes na tohle prisel,kdyz prave z GW2 jsou nadseni temer vsichni...ty odpadeStill-Alive píše:Co jsem tak slyšel, tak z GW2 jsou nadšení akorát hráči GW1, ostatní to považujou za docela nudu, néli odpad...
Alfajk
100 bodov hahaha
som sa teraz tak zasmial ze som sa az oblial kavou kvoli tebe
ale si mu dal 

Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11
No GW2 mě určitě nemůže zklamat víc jak D3, to vím už teď s jistotou.
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
100 lidí, sto chutí. Četl jsem to na vývěsce jedné hry kde se o tom lidi bavily... Já to nikdy nehrál, tak vůbec nevím o co jde :-)
Mě nemůže potěšit žádná jiná hra víc, než mě potěšilo Diablo 3, když vyšlo po těch letech, je to dobrá hra, pro mě, ostatní mě nezajímají, já se bavím i teď, když někteří lidé říkají že je to odpad 
Jinak level můžou klidně zvednout na 99, pokud by vyšší level než 60 neovlivňoval staty a skilly tak vše zůstane stejné, ale s dobrou křivkou se může expit do zblbnutí juchů!
Zvedat level ale imo nebudou, už to říkal i vilzon, ani v expanzi. Jsem strašně zvědav s čím se vytasí aby přitáli hráče, to teda fakt jsem, protože víc hráčů v diablu chci, už jen kvůli aukci, ať mám víc peněz z té magořiny.
A guild wars 2 bude dobrá hra to je jasný, budou ji hrát její fanoušci a bude se jim líbit a bude mít spoustu haterů stejně jako diablo.
Jsem fanboy.

Jinak level můžou klidně zvednout na 99, pokud by vyšší level než 60 neovlivňoval staty a skilly tak vše zůstane stejné, ale s dobrou křivkou se může expit do zblbnutí juchů!
Zvedat level ale imo nebudou, už to říkal i vilzon, ani v expanzi. Jsem strašně zvědav s čím se vytasí aby přitáli hráče, to teda fakt jsem, protože víc hráčů v diablu chci, už jen kvůli aukci, ať mám víc peněz z té magořiny.
A guild wars 2 bude dobrá hra to je jasný, budou ji hrát její fanoušci a bude se jim líbit a bude mít spoustu haterů stejně jako diablo.
Jsem fanboy.
GW1 jsem nikdy nehrál takže mě neláká ani GW2, D3 mě pořád baví a jsem zvědav jak se bude dál vyvíjet.
-
- Quill Rat
nevíte někdo kdy má být ten nový update 1.0.4 ?
D3 monk lvl 60 akt 4 inferno.
D3 DH lvl 60 inferno completed
D3 DH lvl 60 inferno completed
soonMustafator píše:nevíte někdo kdy má být ten nový update 1.0.4 ?