Opravdu je diablo 3 tak krátké?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
lakai
Fallen Shaman
Re: Opravdu je diablo 3 tak krátké?

Příspěvek od lakai » 25.05.2012, 15:34 hod.

Nutit někoho procházet každej kousek mapy s tím, že to bude jinak krátké bych řekl není moc ok.

Jedna otázka: Co mě donutí hrát D3 roky tak jako D2? Momentálně nic nevidím.

BBB
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od BBB » 25.05.2012, 15:36 hod.

lakai píše:Jedna otázka: Co mě donutí hrát D3 roky tak jako D2? Momentálně nic nevidím.
Leda vidina možného přivýdělku na RMAH.

lakai
Fallen Shaman

Příspěvek od lakai » 25.05.2012, 15:37 hod.

Haha to jo, asi dám výpověď :D

Silblade
Wraith
BattleTag:Silblade#2187

Příspěvek od Silblade » 26.05.2012, 12:00 hod.

lakai: Stejně tak se můžu zeptat, co tě nutilo hrát D2 celé ty roky? Vidina zisku 99.levelu je dost chabá motivace, pač dřív tě to přestane bavit, než toho levelu dosáhneš, navíc bez možnosti výměny skillů klikáš celou dobu jen na 2-3 tlačítka. Zábava na n-tou.:D
Obrázek

lakai
Fallen Shaman

Příspěvek od lakai » 26.05.2012, 16:41 hod.

To ti klidně řeknu, bylo to především obrovské množství buildů, které sem musel jet od začátku, vidina zisku 99 levlu určitě ne, i když to že sis třeba na lvl 86 mohl opět rozdělit atributy a dát si bodík do skilu bylo na bonus. Neřikám že to všem vyhovuje, ale ta znovuhratelnost byla obrovská. U D3 momentálně můžeš jen ke konci farmit itemy nebo goldy a doufat že brzo bude fungovat aspoň pvp.

Silblade
Wraith
BattleTag:Silblade#2187

Příspěvek od Silblade » 26.05.2012, 17:28 hod.

lakai: Počkej brzdi, obrovské množství skillů ve dvojce... tímpádem ještě větší množství skillů ve trojce, pač ve dvojce připadá na jednu postavu nějakých 30 skillů celkem, je to tak? Ve trojce 35-38 skillů + skill runy. Což je podstatně více buildů ve trojce než ve dvojce, navíc snad 80% všech skillů byla ve dvojce nepoužitelná, sloužili ti jen jako prostředek dostat se k těm nejlepším skillům, kterých bylo sotva bys napočítal na prstech jedné ruky. Takže s variabilitou buildů bych to nepřeháněl, ve trojce máš více možností a (díky bohu) instatní respec, kdy za špatně investovaný bod nemusí člověk platit znovuhráním té stejné postavy pořád dokola. Navíc, dvojka byla o čem? O farmení itemů? Správně. Takže z tohoto pohledu se zas tak toho moc nezměnilo.:)
Obrázek

zumik
Quill Rat
BattleTag:Zumik#2114
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zumik » 26.05.2012, 17:56 hod.

Silblade: Jenže, ve dvojce já osobně měl 3-4 sorcky a každá jinej build. Ve trojce samo můžu mít taky 3 kouzelníky, ale je to naprosto nesmyslné mít tři identické postavy. Osobně jsem se na D3 hrozně těšil a u nějakého 40 lvl jsem si říkal, jak je ten systém perfektně vymyšlený, ale má to jeden háček, stejně jako lakai, zatím nevidím jediný důvod proč bych to měl chtít hrát i za půl roku. Snad přibyde něco jako v D2 byl uber tristram, který byl fakt maso nasbírat equip aby to člověk dal (alespoň pro mě) a sbírání klíčů bylo taky na dlouho.

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 26.05.2012, 18:05 hod.

@Zumik UT je na par minutek sbirani klicu max na tri hodky. Jinak mam otazku ono v D3 existuje neco jako respec? Nevim v D3 jsem na zacatku jestli je respec to bude akorat nuda.
Achievements: 7400 (92%)

lakai
Fallen Shaman

Příspěvek od lakai » 26.05.2012, 18:08 hod.

Přesně tak, buildů sice v D3 asi je víc, ale změnu z jednoho na druhý dosáhneš asi tak 5 minutovým překlikáváním skilů. Takže ve výsledku si celé D3 zahraješ 5x (tedy podle počtu postav), v D2 to bylo třeba 20x. Jak říkám, každému vyhovuje něco jiného, ale D2 ti vydrželo na mnohem dýl (teda aspoň podle toho jak to zatím vypadá). Co se itemů týče tak unikát v D3 je v podstatě réro s trochu lepšíma atributama (někdy ani to ne)

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 26.05.2012, 18:25 hod.

@lakai to je docela sklamani jak rikas staci mit pet postav a donekonecna prehazovat vybavu jeste mam otazku to preklikovani skillu se dela jak a me bylo divny kdyz jsem se ptal at mi nekdo poradi build a kazdy rikal vyskousej si to co ti bude nejvic vyhovovat.
Achievements: 7400 (92%)

lakai
Fallen Shaman

Příspěvek od lakai » 26.05.2012, 18:42 hod.

No ve skutečnosti výbavu ani přehazovat nemusíš, nehrozí něco jakože meele postava pojede na spellpower (třeba hammerdin z D2) :) Jinak s těma skilama: Dáš "S" klikneš na nejaký skil z výběru nahoře, vybereš runu a je to. Když ho chceš změnit, klikneš na jiný. Ještě tu máš elective mod, ale na to příjdeš určitě :)

SpiritCZE
Quill Rat
BattleTag:SpiritCZE#2219

Příspěvek od SpiritCZE » 27.05.2012, 00:30 hod.

Ja bych treba jeste rad jeden act ale myslim ze rozhodne kratky to nebylo...Ale je možny že je to otazka nazoru a jak kdo si vychutna ten příběh.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“