jinak to hraju podobne jako Pana_Ruplahlava

konec tretiho aktu je vazne az prehnane zdlouhavy, naopak ctvrty akt by mohl byt o neco delsi

no, to nic moc
butcher mnoTimpa píše:Kdo je boss 1.Aktu ja už jsem ve 3 Aktu ted to hraju od začátku a pořád mě to neche zaznamenat prvního bose zabití a to jsem ho zabijel 2x pokažde za jinou postavu.
Je to ten velkej Butcher nebo jak se to píše jak si vás přitahuje v té aréně že ?
jj tiez som to cital a dost mam teda teraz zmiesane pocity z toho co tam pisu ludia na to ako to blizzard neskutocne ospevoval a vsetci ocakavali hru roka tak je tam obrovske mnozstvo negativnych vyjadreni a tych 3,5 bodov som len cumel
Jenže většinu těch nul, které to hodnocení sráží to dostalo za to, že se člověk vůbec do hry nepřipojí.Tyrion píše: jj tiez som to cital a dost mam teda teraz zmiesane pocity z toho co tam pisu ludia na to ako to blizzard neskutocne ospevoval a vsetci ocakavali hru roka tak je tam obrovske mnozstvo negativnych vyjadreni a tych 3,5 bodov som len cumeltakze som zrusil svoju objednavku ,
btw ludia vravia ze je to strasne kratke , vie to niekto objektivne odhadnut,prirovnat s dlzkou aktov s diablo 2?