Starter Edition
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
zachování postav ze Starter Ed. určitě bude, někdo to tu psal.
Nicméně moc nevěřím, že by zůstaly zachovány postavy z bety (ačkoliv to Blizzard na accountech přejmenoval taky na Starter Ed.).
Nicméně moc nevěřím, že by zůstaly zachovány postavy z bety (ačkoliv to Blizzard na accountech přejmenoval taky na Starter Ed.).
Re: Starter Edition
Kdybys to nekupoval přímo od blizzu, tak tě vyjde digitální levnějc.DarkAngelus píše:Když to tak pozoruji, tak krabice má pořád větší a větší výhody než digitální verze a přitom je digitální verze dražší
Mám v tom teď trošku zmatek, tak poprosím někoho fundovaného o odpověď:
Když jsem měl closed betu a mam na účtě možnost starter edice, můžu si jí 15. stáhnout a hrát a 16. (až si vyzvednu krabici) upgradovat na full a pokračovat ? Nebo k tomu potřebuju ještě pass právě z tý krabice ?
Díky
Když jsem měl closed betu a mam na účtě možnost starter edice, můžu si jí 15. stáhnout a hrát a 16. (až si vyzvednu krabici) upgradovat na full a pokračovat ? Nebo k tomu potřebuju ještě pass právě z tý krabice ?
Díky
To v tom máš teda dost bordel. Jednoduše. Hned 15. začneš hrát starter edici a potom až ti přijde krabice dáš upgrade game ( nebo co to tam bude za výběr), zadáš klíč hry Diabla 3 a budeš pokračovat kde si skončil.
@V-tec .. Ja bych rekl, ze lidi, co maji na uctu starter edition, budou moci hrat hned po spusteni serveru. Blizzard muze klidne predpokladat, ze lidi s closed betou maji hru davno objednanou nebo ji vubec nehrali a tim padem nevyuziji ani starter edition. Upgrade na plnou verzi by mel byt bez problemu. Ostatni si budou muset pockat tech 30 dni nebo mit guest pass od nejakeho znameho.
Naposledy upravil(a) Vozi dne 13.05.2012, 09:55 hod., celkem upraveno 1 x.
Peckoslav: Z bety určitě nezůstanou postavy.
V-tec: Guest pass máš pro někoho, kdo si chce hru vyzkoušet a nechce se mu čekat 30 dní po vydání hry.
Něco ke starter edition zde
V-tec: Guest pass máš pro někoho, kdo si chce hru vyzkoušet a nechce se mu čekat 30 dní po vydání hry.
Něco ke starter edition zde
-
- Gorebelly
Outdated
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:01 hod., celkem upraveno 1 x.
Taky taky ..Má to asi každej, když beta jela na americkejch serverech...
To mě přivedlo na otázku, jestli když upgraduju, tak se automaticky přehodim na EU i s těma postavama ? (Že postavy zůstávají vim, ale aby nezůstal i region x))
To mě přivedlo na otázku, jestli když upgraduju, tak se automaticky přehodim na EU i s těma postavama ? (Že postavy zůstávají vim, ale aby nezůstal i region x))
-
- Gorebelly
Outdated
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:01 hod., celkem upraveno 1 x.
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
A to je takovej problém potom začít znova ? stejně v tý starter neuděláte žádný top chary, beru to jako zábavu a uklidňující ,drogu,, než se pustíte do hry naostro...
-
- Gorebelly
Outdated
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:00 hod., celkem upraveno 1 x.
Jelikož jde o blizzard, tak si myslím, že tohle to maj vyřešený..
Guest pass
Moze mi niekto poslat Guest pass? moja hra dorazi 17teho a rad by som hral uz dnes v noci, na otocku poslem moj guest pass, ked mi dorazi krabica.
Dik
sefas @ centrum.sk
Dik
sefas @ centrum.sk
Ahoj, také bych se rád zeptal, jestli by byl někdo ochotný mi poslat PM zprávou guest pass, hru také dostanu až později a rád bych hrál už od patnáctého. Takže pokud je někdo ochotný mi ho poslat budu velice rád.
Díky moc.
Díky moc.
- Raahk
- Wraith
- BattleTag:Raahk#2416
Teď jsem se přihlásil přes kamarádův účet přímo do Diabla a šlo to i bez guest passu
Hned jsem pak koukal i na jeho BN účet a objevila se mu tam starter edice
Hned jsem pak koukal i na jeho BN účet a objevila se mu tam starter edice
porposím jeden guest do pm
Ahoj, prosim, nenasel by se tady nekdo, kdo by obetoval 1 guess pass? chtel bych zkusit, jestli mi to vubec slape, nez si d3 koupim
Taky bych chtěl poprosit o jeden quest pass, pokud by někdo měl. Tak či tak díky.
taky bych rad poprosil o jednu pozvanku
Neposlal by mi nekdo prosím na PM GP ? Chtěl bych zkusit zahrát před koupí. Dík