Seznamka hráčů Diabla III
1)Obojí
2)Preferuji známé, vás na foru, ale když nebude nikdo jiný a nebudu chtít hrát sám, kliidně i pub..
3)Dle nálady
4)Přísahám že neinvestuji ani korunu - doufám (kromě prvního vstupního poplatku a vydražené peníze pak využiji na další aukce) budu tedy určitě jen prodávat.
5)Postupně
6)Od každého něco
7)Nemám
8)Wizard chlap
9)Glad, Beelzebuba
10)Dle práce, dle nálady, dle nálady přítelkyně
11)Zajímavé oživení ale nebude to asi prioritou hned ze startu
12)Nelze
13)Žádné
2)Preferuji známé, vás na foru, ale když nebude nikdo jiný a nebudu chtít hrát sám, kliidně i pub..
3)Dle nálady
4)Přísahám že neinvestuji ani korunu - doufám (kromě prvního vstupního poplatku a vydražené peníze pak využiji na další aukce) budu tedy určitě jen prodávat.
5)Postupně
6)Od každého něco
7)Nemám
8)Wizard chlap
9)Glad, Beelzebuba
10)Dle práce, dle nálady, dle nálady přítelkyně
11)Zajímavé oživení ale nebude to asi prioritou hned ze startu
12)Nelze
13)Žádné
Re: Seznamka hráčů Diabla III
1) dle nálady ...
2) pár známejch mám ...
3) co je to PVP ?
4) budu prodávat jako divej abych měl alespoň na chleba
5) začneme asi softíkem ...
6) co mě bude bavit
7) asi ne
8) socku
9) mhm
10) když budu mít volno
11) viz bod 10
2) pár známejch mám ...
3) co je to PVP ?
4) budu prodávat jako divej abych měl alespoň na chleba
5) začneme asi softíkem ...
6) co mě bude bavit
7) asi ne
8) socku
9) mhm
10) když budu mít volno
11) viz bod 10
1) Když nebudou známý tak klidně i single, preferuju mulťák
2) Jednoznačně známý nebo lidi z webu, nebo aspoň aby to byl čech/slovák xD
3) Až mě přestane bavit PvE xD, jako určitě bych si zahrát chtěl PvP uvidim jak to bude zábavný
4) Prachů moc nemám, takže za prachy budu určitě jen prodávat
5) primárně SC a nikdy jsem HC nehrál tak nevim, jednou bych to určitě měl zkusit xD
6) 1. pve, 2. findění, 3.pvp
7) až budu mít Diablo 3
8) jako první bych chtěl wizadrku, jako další WD muže, s wiznou a WD to budu myslet vážně a ostatní postavy bych si chtěl alespoň zkusit
9) nad tim jsm ještě nepřemýšlel, ale dobře... přemýšlím... přemýšlím xD...
Liganga (moje socka z d2), Zayl's_son nebo Zayls_son když nepůjde uvozovka (v d2 jsem měl oblíbený jméno pro nekra Zayl, vůbec to neni "ten" Zayl z knížky xD)... tak asi tyto jména
10) předpokládám, že se na dia budu vyskytovat ve večerních hodinách v pracovní dny.. o prázdninách a o svátcích počítám že od rána xD... a jak dlouho hodlám hrát deně? to záleží na okolnostech a na tom jaký bude den, v pracovní dny tak 2-4 hoďky a jinak počítám, celej den? xD
11) chci co nejvíce
12) Azure#2998
13) co říct navíc, hledám nějaký lidi co semnou budou pařit a když to budou nějaký známý z AHG tim líp
2) Jednoznačně známý nebo lidi z webu, nebo aspoň aby to byl čech/slovák xD
3) Až mě přestane bavit PvE xD, jako určitě bych si zahrát chtěl PvP uvidim jak to bude zábavný
4) Prachů moc nemám, takže za prachy budu určitě jen prodávat
5) primárně SC a nikdy jsem HC nehrál tak nevim, jednou bych to určitě měl zkusit xD
6) 1. pve, 2. findění, 3.pvp
7) až budu mít Diablo 3
8) jako první bych chtěl wizadrku, jako další WD muže, s wiznou a WD to budu myslet vážně a ostatní postavy bych si chtěl alespoň zkusit
9) nad tim jsm ještě nepřemýšlel, ale dobře... přemýšlím... přemýšlím xD...
Liganga (moje socka z d2), Zayl's_son nebo Zayls_son když nepůjde uvozovka (v d2 jsem měl oblíbený jméno pro nekra Zayl, vůbec to neni "ten" Zayl z knížky xD)... tak asi tyto jména
10) předpokládám, že se na dia budu vyskytovat ve večerních hodinách v pracovní dny.. o prázdninách a o svátcích počítám že od rána xD... a jak dlouho hodlám hrát deně? to záleží na okolnostech a na tom jaký bude den, v pracovní dny tak 2-4 hoďky a jinak počítám, celej den? xD
11) chci co nejvíce
12) Azure#2998
13) co říct navíc, hledám nějaký lidi co semnou budou pařit a když to budou nějaký známý z AHG tim líp
Naposledy upravil(a) Azure dne 19.01.2012, 07:53 hod., celkem upraveno 1 x.
Programování je mým koníčkem (C#, wpf, java)
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.
1)Radšej by som hral v parte ak teda bude s kým.
2)radšej by som s niekym známym, prípadne z ľuďmi odtialto a byť na spoločnom mumble, nech sa lepšie koordinujeme a možeme pokecať
3)PvP ma nikdy moc nelákalo, ale skusim a uvidim
4)za real prachy kupovať nebudem
5)iba SC, časom moťno HC (ale skôr asi nie)
6)PvE, raidy na bossov...
7)čakačka na D3, ale učet na bn už mam
8)Monk, časom asi WH a barb
9)ešte netušim, uvidi sa keď príde ta pravá chvíla tvorby postavy :o)
10)Keďže pracujem, tak po večeroch a víkendy... tak 2 hodky denne + 5-8 cez víkend
11)Rozhodne chcem nejaké urobiť, takže ak sa pojde achiev hunt ratajte so mnou :o)
2)radšej by som s niekym známym, prípadne z ľuďmi odtialto a byť na spoločnom mumble, nech sa lepšie koordinujeme a možeme pokecať
3)PvP ma nikdy moc nelákalo, ale skusim a uvidim
4)za real prachy kupovať nebudem
5)iba SC, časom moťno HC (ale skôr asi nie)
6)PvE, raidy na bossov...
7)čakačka na D3, ale učet na bn už mam
8)Monk, časom asi WH a barb
9)ešte netušim, uvidi sa keď príde ta pravá chvíla tvorby postavy :o)
10)Keďže pracujem, tak po večeroch a víkendy... tak 2 hodky denne + 5-8 cez víkend
11)Rozhodne chcem nejaké urobiť, takže ak sa pojde achiev hunt ratajte so mnou :o)
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
1) od začátku bych chtěl být v partě ,ale zatím žádnou nemám .
2) moc lidí tu neznam
3) PvP si zahraju ...
4) kupovat nic nebudu . Jen prodavat
5) nejdřív SC pak HC
6) všechno
7) teprve až si koupím D3
8) rozmýšlím se mezi Barbarianem a Monkem .
9) tak nad tím jsem ještě nepřemýšlel .... Možna HardDick
10) ze začatku pojedu aspoň dva dny v kuse a pak to asi omezim na 6h denně .Podle toho jak mě to bude bavit ,ale budu hrat spíše večer .
11) všechny
12) -----
13) -----
2) moc lidí tu neznam
3) PvP si zahraju ...
4) kupovat nic nebudu . Jen prodavat
5) nejdřív SC pak HC
6) všechno
7) teprve až si koupím D3
8) rozmýšlím se mezi Barbarianem a Monkem .
9) tak nad tím jsem ještě nepřemýšlel .... Možna HardDick
10) ze začatku pojedu aspoň dva dny v kuse a pak to asi omezim na 6h denně .Podle toho jak mě to bude bavit ,ale budu hrat spíše večer .
11) všechny
12) -----
13) -----
God is of f.uck
Neriesim, kedze uz nebudu PK, TPPK tak na BN sa opytam ci niekto ide hrat(a neverim ze o druhej v noci tam nikto nebude =D)
S kámošema jsme domluveni ,ale počítám s tím že pořád všichni online nebudeme . Jelikož jsme odkojeni na Diablo 1 v dobách 286 a pak 386tek tak už něco pamatujeme :-) a naše rodiny budou chtít taky nějakou tu pozornost :-)Rozhodně i podle zkušeností z Wowka budeme radši hrát s lidma co nejsou plašoni kvůli kterejm budeme skillovat smrt :-)a vyšší obtížnost je jasná.. normal nechám pro svou roční dceru Tak ať nám to rychle utíká do officialního vydání .Cafe
1)Budu hrat oboji ale radsi multak.
2)Rad prihre poznam nove hrace ale hraji i s temi co znam nebo i nahodne.
3)Pvp asi tak jak budu mit naladu
4)Na aukci za penize asi budu jen prodavat ale mozna z tech nasetresenych penez neco uzitecneho koupim.
5)Urcite zacnu SC ale nebranim se pozdeji ani HC
6)Tak pve, farming a take to pvp
7)Zatim nemam moznost si pridat pratele
8)Asi jako prvni to bude Barbar ale pak vyzkousim vsechny postavy
9)Barbar by mel byt Drass, a dalene se teprve uvidi
10)Tak pres zimni obdobi to bude caste ale bude to jak prace dovoli
11) bateltag lvicekj#2143
2)Rad prihre poznam nove hrace ale hraji i s temi co znam nebo i nahodne.
3)Pvp asi tak jak budu mit naladu
4)Na aukci za penize asi budu jen prodavat ale mozna z tech nasetresenych penez neco uzitecneho koupim.
5)Urcite zacnu SC ale nebranim se pozdeji ani HC
6)Tak pve, farming a take to pvp
7)Zatim nemam moznost si pridat pratele
8)Asi jako prvni to bude Barbar ale pak vyzkousim vsechny postavy
9)Barbar by mel byt Drass, a dalene se teprve uvidi
10)Tak pres zimni obdobi to bude caste ale bude to jak prace dovoli
11) bateltag lvicekj#2143
Naposledy upravil(a) lvicekj dne 19.12.2011, 19:48 hod., celkem upraveno 1 x.
- FujiwaraCZ
- Quill Rat
1)Chci hrát nejlíp v partě, ale když žádná nebude tak klidně i solo.
2)Jelikož mám jen jednoho kamaráda, s kterým chceme hrát, tak bych klidně uvítal další lidi do party na stálé hraní.
3)PvP plánuji spíše jen okrajově nebo podle toho, jak moc mě to osloví.
4)Reálné peníze nebudu používat vůbec, přijde mi to divné. Kromě toho z vlastně získané věci, budete mít určitě větší radost, než z koupené :-)
5)Nejdřív určitě soft, a pak možná přitvrdíme :o)
6)Především si hru užít v partě PvE, okrajově PvP a věci budou padat samy
7)Hraju SC2, takže si můžu kohokoliv přidat.
8)Popravdě mě výběr postav moc neoslovil, monk a deamon hunter mi moc nesedí, wizarda bude hrát většina, barbar mi přijde dost pomalý a witch doctor má dost divné skilly... Rozhodnu se asi až na poslední chvíli.
9)Moje jména budou tak úžasné, že je raději nezvěřejním, aby mi je někdo nevyfoukl
10)Přes týden spíše večer a víkendy kdykoliv. Po tom co hra vyjde se bude hrát skoro pořád, ale vidím to tak na 1-4 hodiny průměrně.
11)Achievmenty mě budou určitě zajímat.
12)Fujiwara 699
13)Jestli budete mít někdo klíč do bety navíc, tak mi ho prosím pošlete! Díky! Pak vám za to něco určitě dám!!!
2)Jelikož mám jen jednoho kamaráda, s kterým chceme hrát, tak bych klidně uvítal další lidi do party na stálé hraní.
3)PvP plánuji spíše jen okrajově nebo podle toho, jak moc mě to osloví.
4)Reálné peníze nebudu používat vůbec, přijde mi to divné. Kromě toho z vlastně získané věci, budete mít určitě větší radost, než z koupené :-)
5)Nejdřív určitě soft, a pak možná přitvrdíme :o)
6)Především si hru užít v partě PvE, okrajově PvP a věci budou padat samy
7)Hraju SC2, takže si můžu kohokoliv přidat.
8)Popravdě mě výběr postav moc neoslovil, monk a deamon hunter mi moc nesedí, wizarda bude hrát většina, barbar mi přijde dost pomalý a witch doctor má dost divné skilly... Rozhodnu se asi až na poslední chvíli.
9)Moje jména budou tak úžasné, že je raději nezvěřejním, aby mi je někdo nevyfoukl
10)Přes týden spíše večer a víkendy kdykoliv. Po tom co hra vyjde se bude hrát skoro pořád, ale vidím to tak na 1-4 hodiny průměrně.
11)Achievmenty mě budou určitě zajímat.
12)Fujiwara 699
13)Jestli budete mít někdo klíč do bety navíc, tak mi ho prosím pošlete! Díky! Pak vám za to něco určitě dám!!!
1) Budu hrát Single i Multi.
2) Preferuji hru se známými, ale jsem ochoten hrát i s někým z webu. Do cizých her se budu připojovat až s osvědčeným buildem.
3) Až vytvořím stabilní build, budu se s ním často chlubit, ale nejdřív ho musím vytvořit...
4) Pokusím se obchodovat i s reálnými penězi.
5) Nejdřív budu chtít hru rychle dohrát kvůli ději a poté si ji budu chtít užít s ozkoušeným buildem.
6) Jakmile dohraju děj, bude nejdůležitější build testing a pvp...
7) Mám Starcraft 2 a budu rád za každého, kdo si mě přidá.
8) Budu hrát za všechny postavy, ale nejčastější bude asi Wizard.
9) Pokud to půjde, tak všechny postavy se budou jmenovat Trajda XD
10) Budu hrát téměř každé odpoledne a nejspíš každý víkend přibližně 5-7 hodin denně.
11) Některými achievmenty je hezké se pochlubit a určitě se o ně budu často snažit...
12) Trajda
2) Preferuji hru se známými, ale jsem ochoten hrát i s někým z webu. Do cizých her se budu připojovat až s osvědčeným buildem.
3) Až vytvořím stabilní build, budu se s ním často chlubit, ale nejdřív ho musím vytvořit...
4) Pokusím se obchodovat i s reálnými penězi.
5) Nejdřív budu chtít hru rychle dohrát kvůli ději a poté si ji budu chtít užít s ozkoušeným buildem.
6) Jakmile dohraju děj, bude nejdůležitější build testing a pvp...
7) Mám Starcraft 2 a budu rád za každého, kdo si mě přidá.
8) Budu hrát za všechny postavy, ale nejčastější bude asi Wizard.
9) Pokud to půjde, tak všechny postavy se budou jmenovat Trajda XD
10) Budu hrát téměř každé odpoledne a nejspíš každý víkend přibližně 5-7 hodin denně.
11) Některými achievmenty je hezké se pochlubit a určitě se o ně budu často snažit...
12) Trajda
1) Kdyz se najdou fajn lidi co prijdou na ts a bude s nima sranda hrat tak multi !
2) Nebranim se poznani novych lidi hlavne tady z diablo3.cz
3) PvP urcite hlavne az postavim partu plnou nervaku co budou porad nadavat ze jim neco nevyslo o 0.1s :-D
4) Obchod maximalne kdyz nikdo nebude chtit nejakej imba item tak ho prodam .-)
5) Ze startu urcite SC a prozivat lore. potom ciste HC farming :-)
6) Na co bude zrovna nalada :-)
7) Ucet mam ale musim pockat na d3
8) Monk(chlap) potom Monk(zenska) pak mozna jeste Monk na HC(taky chlap a zenska) ne ale vazne ? druhej asi barb nebo DH:-)
9) ScreaM, popr. ScreaMCZ
10) Zalezi jak me vyjde cas v reallife
11) Gotta catch 'em all !!! POKEMON !
12) --- :-(
13) --- :-(
2) Nebranim se poznani novych lidi hlavne tady z diablo3.cz
3) PvP urcite hlavne az postavim partu plnou nervaku co budou porad nadavat ze jim neco nevyslo o 0.1s :-D
4) Obchod maximalne kdyz nikdo nebude chtit nejakej imba item tak ho prodam .-)
5) Ze startu urcite SC a prozivat lore. potom ciste HC farming :-)
6) Na co bude zrovna nalada :-)
7) Ucet mam ale musim pockat na d3
8) Monk(chlap) potom Monk(zenska) pak mozna jeste Monk na HC(taky chlap a zenska) ne ale vazne ? druhej asi barb nebo DH:-)
9) ScreaM, popr. ScreaMCZ
10) Zalezi jak me vyjde cas v reallife
11) Gotta catch 'em all !!! POKEMON !
12) --- :-(
13) --- :-(
- Postalmaniac
- Quill Rat
- BattleTag:ManiacCZ#2227
1) Podle možností jestli budu mít ským hrát v partě.
2) Do cizích her se připojím když nebudou hrát znamý...nevadí mi když si zahraji někým z webu.
3) PvP v rámci možností (času)
4) Za Real Money budu občas kupovat jinak si budu nechávat nejlepší věci pro mě a znamý.
5) Určitě SC a HC možná.
6) Všechny styly.
7) SC2 nemám a WOW už nehraji takže neni zaplacený.
8) Prvě začnu s Demon Hunter.Ale chci zkusit všechny postavy.
9) Postalmaniac
10) Těžko říct spíše večer a ráno
11) Achievmenty chci všechny
12) ...
13) Hledám lidi do party Mám dlouholeté zkušenosti z PvP,PvE ve WOW jestli mi to teda k něčemu bude
2) Do cizích her se připojím když nebudou hrát znamý...nevadí mi když si zahraji někým z webu.
3) PvP v rámci možností (času)
4) Za Real Money budu občas kupovat jinak si budu nechávat nejlepší věci pro mě a znamý.
5) Určitě SC a HC možná.
6) Všechny styly.
7) SC2 nemám a WOW už nehraji takže neni zaplacený.
8) Prvě začnu s Demon Hunter.Ale chci zkusit všechny postavy.
9) Postalmaniac
10) Těžko říct spíše večer a ráno
11) Achievmenty chci všechny
12) ...
13) Hledám lidi do party Mám dlouholeté zkušenosti z PvP,PvE ve WOW jestli mi to teda k něčemu bude
Na začátek bych chtěl říct, že D3 budu hrát co nejčastěji, ale je to pouze hra a tak to budu brát.. takže radši půjdu někam pařit (myslím opít se) než prostě strávit čas na D3
1) chtěl bych hrát v partě, prostě pokecat a dělat Q trošku zábavnější s přáteli...
2)nevím jak docílit toho abych tuto hru s přáteli hrál, protože můj gameplay nebude tak častý jak bych chtěl a přátelé už budou v Q daleko daleko přede mnou.. takže si myslím že budu hrát prostě v partě jak se připojím
3)PvP? no nevím, raději preferuji PVE .. jelikož jsem ještě neměl tu čest zkusit si zahrál PVP, tak nevim .. možná to bude tak epické, že se k PVE ani nedostanu
4)RM? Jen prodej .. nejsem blázen abych cpal peníze do hry.. vím je to D3 ale i tak
5)Určitě začnu nejdříve na softcore, ale potom jestli mé nervy vydrží tak i HC
6)Tak rozhodně PVP a PVe .. na farming není tolik času ale jak bude nuda, tak proč ne?
7)Hraji D2 a WOW ale wow jen na free serverech.. někdo mě za to co jsem právě napsal zabije, ale nejsem nějáký bláznivý hráč ..
8)Rozhoduji se mezi Witch Doctorem a Demon Huntrem .. ještě nevím
9)Určitě Dizietr, Dyzietr, Dizyetr.. a jestli najdu ještě nějaké y/i tak to přehážu ale Dyzyetr už zní docela bběb ale proč ne?
10)Přes víken kolem těch 4-7 a o víkendu jen od rána do večera.. potom něco s přáteli v realnem čase
11)Samozřejmě chci jich sesbírat co nejvíc, nejlépe všechny
12)ještě jsem nezaložil ..
13) Chci velice poděkovat klukům, kteří založili Carpinus a tohle forum.. opravdu vás obdivuji a držím vám palce.. ať v tom zůstanete asponň tak dobří jako doteď
Ps: rád bych si zahrál alespoň jednu hru v D3 s: Garnem, Geoffreyem, iddadym .. no prostě bych si chtěl zkusit zahrá s takovýma (Pro Garna typické slovo) Epickýma týpkama z carpinu ..
1) chtěl bych hrát v partě, prostě pokecat a dělat Q trošku zábavnější s přáteli...
2)nevím jak docílit toho abych tuto hru s přáteli hrál, protože můj gameplay nebude tak častý jak bych chtěl a přátelé už budou v Q daleko daleko přede mnou.. takže si myslím že budu hrát prostě v partě jak se připojím
3)PvP? no nevím, raději preferuji PVE .. jelikož jsem ještě neměl tu čest zkusit si zahrál PVP, tak nevim .. možná to bude tak epické, že se k PVE ani nedostanu
4)RM? Jen prodej .. nejsem blázen abych cpal peníze do hry.. vím je to D3 ale i tak
5)Určitě začnu nejdříve na softcore, ale potom jestli mé nervy vydrží tak i HC
6)Tak rozhodně PVP a PVe .. na farming není tolik času ale jak bude nuda, tak proč ne?
7)Hraji D2 a WOW ale wow jen na free serverech.. někdo mě za to co jsem právě napsal zabije, ale nejsem nějáký bláznivý hráč ..
8)Rozhoduji se mezi Witch Doctorem a Demon Huntrem .. ještě nevím
9)Určitě Dizietr, Dyzietr, Dizyetr.. a jestli najdu ještě nějaké y/i tak to přehážu ale Dyzyetr už zní docela bběb ale proč ne?
10)Přes víken kolem těch 4-7 a o víkendu jen od rána do večera.. potom něco s přáteli v realnem čase
11)Samozřejmě chci jich sesbírat co nejvíc, nejlépe všechny
12)ještě jsem nezaložil ..
13) Chci velice poděkovat klukům, kteří založili Carpinus a tohle forum.. opravdu vás obdivuji a držím vám palce.. ať v tom zůstanete asponň tak dobří jako doteď
Ps: rád bych si zahrál alespoň jednu hru v D3 s: Garnem, Geoffreyem, iddadym .. no prostě bych si chtěl zkusit zahrá s takovýma (Pro Garna typické slovo) Epickýma týpkama z carpinu ..
- damagedeath
- Zhar the Mad
Mohl bys mi prosím tě přeložit ty první dva řádky, nějak tomu nerozumím
- Mithrandire
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Takže, Hrával som SC ale asi pred 6timi rokmi som začal hrat HC a to ma dostalo.SC už ma nebaví.Takže ma dost motivovalo že v D3 budem musiet prejst SC pokial chcem hrat HC.Je to ochudobnenie hračovej slobodnej vôle.A D3 budem hrat tak často aby som sa nedostal do konfliktu s mojim zamestnávatelom a mojou drahou polovičkou.Akú postavu si vyberiem tak jednoznačne WD, kedže Necromancer z D2 mi chýba, WD je k nemu najbližšie.Ako som už spomínal, ked moj čas bude ochudobnený (na travenie dlhých hodín, hraním D3ky ako v prípade D2 ešte na škole) tak osobne asi budem využívat aukčnú sien aj za real peniaze.Nemám až tak hlboko do vrecka(a terz ma prosím neukrižujte že som neaký namyslený noob) Proste čas su peniaze a opačne
Ja bych ze sebe udelal takoveho maniaka vypsanim u ceho sem tak travil cas.
Takze Guild Wars asi 2 roky, Wow pres rok, Titan quest multak, ostatni mmo, ale ty me moc nenadchly a samozrejme D2 prubezne asi 5 let. Vsude PVE hrac s rekreacnim PVP.
A v D3... samozrejme brutalni PVE i pres hrozbu matury mam v planu aktivne se zapojovat (snad) denne, protoze jak vsichni vime - maturu si muzem zopaknout, zacatek D3 je vsak jen jeden
(mensi nadsazka)
PS: Sem takovy mensi achiev hunter s chuti poradne hry, takze budu k dispozici znalemu tymu co se neboji silence.
Takze Guild Wars asi 2 roky, Wow pres rok, Titan quest multak, ostatni mmo, ale ty me moc nenadchly a samozrejme D2 prubezne asi 5 let. Vsude PVE hrac s rekreacnim PVP.
A v D3... samozrejme brutalni PVE i pres hrozbu matury mam v planu aktivne se zapojovat (snad) denne, protoze jak vsichni vime - maturu si muzem zopaknout, zacatek D3 je vsak jen jeden
(mensi nadsazka)
PS: Sem takovy mensi achiev hunter s chuti poradne hry, takze budu k dispozici znalemu tymu co se neboji silence.
Neříkám, že nechci umřít. Jen nechci být u toho, až se to stane.
1)urcite oboje, podle lidi!
2)Samozrejme s kamosema pref.
3)tezko rict, uvidi se...
4)Podle ekonomiky, asi obcas, nebranim se tomu
5)jen SC
6)PvE all inclusive
7)Wow jsem prestal po vydani Pikachu patche
8)W. Doktor 100%
9)visual/VisX
10)off-working hours
11)Achivy prijdou s casem Nejsem HC farmer.
12)Zeptejte se PM.
13)Diablo I HC player, MMO addict
2)Samozrejme s kamosema pref.
3)tezko rict, uvidi se...
4)Podle ekonomiky, asi obcas, nebranim se tomu
5)jen SC
6)PvE all inclusive
7)Wow jsem prestal po vydani Pikachu patche
8)W. Doktor 100%
9)visual/VisX
10)off-working hours
11)Achivy prijdou s casem Nejsem HC farmer.
12)Zeptejte se PM.
13)Diablo I HC player, MMO addict
no jelikož mám několik lidí co budou hrát d3 v gildě wowka a v práci nevadí
1.určo obojí(single pokud nikdo nebude online )
2.známí z webu v případě nepřítomnosti kdekoliv
3.záleží jestli mě bude bavit jako např v d2
4.nemám ponětí ale řekl bych že vůbec nebo jen velmi vzácně
5.pouze SC
6.PvE
7.hraji wow(ofiko)
8.soso(ženu)
9. Viky,Viconie
10.záleží dle práce(dělám 3 směnný provoz)
11.co nejvíc nejlíp všechny(dělám to i ve wowku)
12.BATTLETAG godlike#2727
13.těším se
1.určo obojí(single pokud nikdo nebude online )
2.známí z webu v případě nepřítomnosti kdekoliv
3.záleží jestli mě bude bavit jako např v d2
4.nemám ponětí ale řekl bych že vůbec nebo jen velmi vzácně
5.pouze SC
6.PvE
7.hraji wow(ofiko)
8.soso(ženu)
9. Viky,Viconie
10.záleží dle práce(dělám 3 směnný provoz)
11.co nejvíc nejlíp všechny(dělám to i ve wowku)
12.BATTLETAG godlike#2727
13.těším se
Naposledy upravil(a) godlike dne 22.03.2012, 16:00 hod., celkem upraveno 2 x.
- Meegor
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
1. Spis v parte, je to zabavnejsi...
2. Jasně že je lepsi hrat s kamosema... bohuzel vsichni co znam uz maji jinaci starosti
3.Pvp se priznam me nikdy moc nebralo, ale prej bude novej pvp system tak uvidime...
4. Penize do toho urcite vrazet nebudu, uz tak dam dost za elektrinu, ale neco si prividelat by nebylo spatny
5.nejdriv SC na HC je casu dost....
6.PvE a Itemy, unikaty, sety--- sakra ja uz se tesim...
7.zatim jen Bnet ucet...
8.Porad se nemuzu rozhodnout, asi witch doctora nebo mozna monka,a nebo... no este si to rozmyslim....
9.Vzdycky sem chtel Dictatora bo neco podobnyho ale vzdycky uz to bylo obsazeny...
10. Jestli si dokazu prodejem predmetu vydelat na obzivu, tak budu hrat dokud neoslepnu
11.Jako bych je uz mel...
12.BATTLETAG Zodiac#2548
13.vyska 190cm, vaha 82kg... jo, tohle vlastne neni seznamka, sorry...
2. Jasně že je lepsi hrat s kamosema... bohuzel vsichni co znam uz maji jinaci starosti
3.Pvp se priznam me nikdy moc nebralo, ale prej bude novej pvp system tak uvidime...
4. Penize do toho urcite vrazet nebudu, uz tak dam dost za elektrinu, ale neco si prividelat by nebylo spatny
5.nejdriv SC na HC je casu dost....
6.PvE a Itemy, unikaty, sety--- sakra ja uz se tesim...
7.zatim jen Bnet ucet...
8.Porad se nemuzu rozhodnout, asi witch doctora nebo mozna monka,a nebo... no este si to rozmyslim....
9.Vzdycky sem chtel Dictatora bo neco podobnyho ale vzdycky uz to bylo obsazeny...
10. Jestli si dokazu prodejem predmetu vydelat na obzivu, tak budu hrat dokud neoslepnu
11.Jako bych je uz mel...
12.BATTLETAG Zodiac#2548
13.vyska 190cm, vaha 82kg... jo, tohle vlastne neni seznamka, sorry...
Když se bojíš že spadneš,
tak spadneš, protože se bojíš.....
tak spadneš, protože se bojíš.....
Hledame hrace na HC sme 2 (monk,barbarian) hledame dalsi 2 rozumne hrace
PC CPU:AMD X6 T1100 RAM: 16GB DDR3 GPU: AMD HD 6970 OC Jop a Net UPC 120MB.... puvodne sem si tuto sestavu kupoval na BF3 ale stala se z toho sestava na diablo 3 )) .... Klavesnice: Razer lycosa, Mys: Rat 7,Sluchatka : Logitech G930