Ksinbad píše:Glimmer Man
Zřejmě podle tebe každý kdo má názor, že sezónu hrát nebude a napíše to sem, tak jen "zvrací své názory"? Proč podle tebe nesmím tady napsat, že sedmou sezónu hrát nebudu, protože nepřináší nic, co by mi motivovalo jí hrát? Podle mě by jsi se měl za ten příspěvek, ve kterém urážíš hráče, kteří si stěžují na sterotyp D3 omluvit. Já například s tvým názorem absolutně nesouhlasím, ale nenadávám tě do idiotů.
Nesmíš je silné slovo. Ono vpravdě, můžeš sem napsat takměř názor jaký chceš... ale čekej, že ostatní maj stejný právo a nečekej, že každej tě tu bude mít za drsnýho kinga, když tady machrovsky napíšeš, že ti to nestojí za to to hrát. Nechápu, co "vás" k tomu vede nám přinášet nám skoro denně takovéto poselství.
Pro mě takovýto diskutéři nejsou drsní kingové, ale ... no však víš co. Nicméně našel jsem na youtube video, kde to někdo pojmenoval a přiklonil jsem se k tomu, že D3 má stejný problém. Hned záhy se někdo takový zjevil a hned jsem ho obvinil, že se snaží urval ono první místo v žebříčku. Čímž jsem samozřejmě vyjádřil svůj názor, to popřít nemohu.
Abych se mohl omluvit a nemlátit u toho hubou naprázdno, musel bych si uvědomit vlastní omyl a svých slov litovat. Což se ovšem momentálně neděje. Naopak jsem přesvědčený, že to příště udělám znovu. Takže si myslím, že taková omluva by neměla váhu a byla spíš k smíchu. A takovým smyslem pro humor rozhodně neoplývám.