The best of best drop :)
GZ,Dobrá ancientka!No ten leg afix je asi niekedy nepríjemný :-)
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
Re: The best of best drop :)
gratz k dropu, ale není legendárka s tímhle affixem tak trochu k ničemu? nebylo by lepší dát ji kovářovi?
Výborně Lemurman a Morbid se rozhodli také zapojit do soutěže o nejtrapnější hlášku. Bude velmi těžké stanovit vítěze. Ukazuje se, že lidská hloupost nezná hranic. Nechápu proč je diskuze stále otevřená, když to nemá s D3 co dělat.
Kolik je vám chlapci 10 let?
Kolik je vám chlapci 10 let?
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
takže říkáš, že tady všechno musí být jen o Diablu? to se tu nikdo nemůže pochlubit takovou životní událostí? myslím ,že se tu řešili už i "horší" věci a nikdo si nestěžoval
Lemurman
Pochlubil se, všichni mu pogratulovali včetně mě, to je všechno vpořádku. Jenže to už je skoro týden a tahle diskuze se zvrhla v trapný hlášky viz. ta tvá. Většina těhle témat netýkajících se D3 se zamyká, má to svůj dobrý důvod. Jak by to tu vypadalo, kdyby každý zakládal libovolný téma k diskuzi (např. o chovu ovcí v Austrálii), přemýšlej trochu jestli to umíš.
Pochlubil se, všichni mu pogratulovali včetně mě, to je všechno vpořádku. Jenže to už je skoro týden a tahle diskuze se zvrhla v trapný hlášky viz. ta tvá. Většina těhle témat netýkajících se D3 se zamyká, má to svůj dobrý důvod. Jak by to tu vypadalo, kdyby každý zakládal libovolný téma k diskuzi (např. o chovu ovcí v Austrálii), přemýšlej trochu jestli to umíš.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Osobně mi ty hlášky přijdou ještě OK. Pokud si Seton bude přát, téma zamknu. Jestli nechcete pogratulovat, zdržte se komentářů.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- Still
- Gorebelly
- BattleTag:Stillovy#2593
Též velká gratulace moje rok a 3/4 stará legendárka mi ale spíš přidává BAN na můj Bnet účet tak ať to nemáš nastejno a máš furt dost času být ingame
Taky opozdene gratuluji Doma mam taky ancienta, paragon 3, female barbar (soudim podle casteho battle rage a war cry...)
A jak bylo buchisem nakousnuto... ty detske songy jsou peklo. Na druhou stranu ti preju radost pri objevovani Mother Goose Clubu, Prasatka Peppy, Pingu, Mickeyho klubiku, Kouzelne skolky a dalsich silenosti na youtubu
A jak bylo buchisem nakousnuto... ty detske songy jsou peklo. Na druhou stranu ti preju radost pri objevovani Mother Goose Clubu, Prasatka Peppy, Pingu, Mickeyho klubiku, Kouzelne skolky a dalsich silenosti na youtubu
@Ksunbad: Máš pravdu, že se to netýká diabla, ale pravda taky je, že se tu mnohdy řeší méně úsměvné sr*čky a naprosto bezvýznamné diskuse typu "jak kdo tráví volný čas" (viz. diskuse o gabym a spol.). Za ty 3roky co jsem uživatelem fóra jsem si zde oblíbil pár lidí a troufám si říct, že i oni mne , jsme komunita jako každá jiná, komunikace o čemkoliv (primárně diablo samozřejmě) nás baví a podle toho taky konáme.
Toť komentář po objektivní stránce, po lidské stránce akorát řeknu, že tvoje komenty byly naprosto zbytečný, ono by to tady samo upadlo a tvoje kB na serveru to nejsou...ale to je můj lidskej pohled, ber prosím hlavně ten objektivní .
Ještě jednou děkuju všem co gratulovali, i všem co si tady k tomu hodili hlášku .
@witekcz: Tak to prosím zamkni, ať nepobuřujeme diskusí nad miminama . Děkuju
Toť komentář po objektivní stránce, po lidské stránce akorát řeknu, že tvoje komenty byly naprosto zbytečný, ono by to tady samo upadlo a tvoje kB na serveru to nejsou...ale to je můj lidskej pohled, ber prosím hlavně ten objektivní .
Ještě jednou děkuju všem co gratulovali, i všem co si tady k tomu hodili hlášku .
@witekcz: Tak to prosím zamkni, ať nepobuřujeme diskusí nad miminama . Děkuju
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Setone, líp bych to nenapsal.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Seton
Má kritika se týkala jen pár komentářů, které mi přišli trochu moc hloupé. Možná jen nemám ten správný smysl pro humor - četl si je vůbec?
I já jsem ti gratuloval, takže to bylo k té tvé lidské stránce.
Pro mě tohle téma zamykat nemusíte, je mi to už jedno, stejně tohle fórum dost upadlo a do dalšího patche tu bude mrtvo.
Má kritika se týkala jen pár komentářů, které mi přišli trochu moc hloupé. Možná jen nemám ten správný smysl pro humor - četl si je vůbec?
I já jsem ti gratuloval, takže to bylo k té tvé lidské stránce.
Pro mě tohle téma zamykat nemusíte, je mi to už jedno, stejně tohle fórum dost upadlo a do dalšího patche tu bude mrtvo.