Čau hellere,
tuhle událost jsem totálně propásl. Mrzí mě co se stalo a jsem rád, že Ti místní pomohli. Bohužel jsem to propásl, ale to už je jedno. Hlavně, že to dopadlo takhle a je vidět, že lidi co pomohli, tak pomoci chtěli... Na zbytek kašlat...
A že někdo tvrdí, že zná Tvůj život, ví jak ho žiješ, (je ochoten tvrdit, že parazituješ) ... To mě ani nemohlo naštvat, to mi přišlo fakt vtipný :-) ... Normálně příspěvek roku. Ale nic, nepíšu to abych vířil flame, jen když jsem to zjistil, tak jsme si chtěl načíst co tu o tom je a tohle mě fakt dostalo... Nic, gz podobným k znamenitému úsudku a přečtení Tebe a Tvého života...
Jen bych to ještě připodobnil k situaci, kdy se jednomu členovi fora "podařil" kousek, kdy byl obrán v trade okně o (v té době) poměrně velkou částku...Mnoho se nás složilo (mnozí si to budou pamatovat) a dodnes jsem rád, že jsme mohli pomoci kámošovi, co něco pod*elal... To se stává, nejsme dokonalí... I tehdy se našli krásní hateři a flameři kterým to nešlo přes srdce... Dodnes nechápu, že jim to za to stálo, že prostě nemohli skousnout, že někdo chce někomu z přátelství/kolegiality/soucitu pomoci. Fakt mi to nejde do hlavy :-)
Ale v pohodě, nenechte se mnou vyrušit a dál nás horlivě chraňte abychom nedejbože naletěli našim kamarádům, kteří se v ocitli nějaké situaci ze které jim my můžeme s minimem v vynaloženého úsilí a prostředků pomoci... Hned se nám pak spí klidněji.
Filosofický slovní cvičení za mě ukončeno, díky GEagle
Těším se, až se potkáme ve hře Hellere..