Právě, že viděl a tento koncept se neosvědčil, protože masu původní Inferno do 1.03 jaksi nějak neoslovilo. Diablo je totiž nebo by měla být masovka, pohodovka po práci a na výzvy tu není místo. Jinak já měl PL 490 už před RoS (PL 10x100 před patchem 2.0) a stále se považuju v české konkurenci za casual hráče, natož ve světovém měřítku, ten PL na HC 200+ ani nezmiňuji

. GR mi taky nesedí, ani na SC, to souhlas.
Me prave jedine co laka je ta Sezona. Zahrat si zase od zacatku. Projit pribeh, odemknout si Adventure a Torment diff a farmit gear od znova.
Udelat si achievy co v dane sezone budou a hotovo. Legendarky navic? To me vubec netankuje. Legendarka neni legendarka, pac hvezdu vidis v prumeru kazdych 10 minut, to se divim ze se to porad jeste jmenuje Legendary :O
@Dave ja sem se nechtel nikoho dotknout, beru to s humorem casual necasual me to je vcelku fuk

)) jenze je rozdil hrat to na scrubcoru kde proste vlitnes, parkrat chcipnes a reknes si ze tohle je moc a nebo ti to je fuk a proste co minutu lezis a cekas na ressurection button
Podle me vubec nejde o to jestli to mela byt masovka nebo ne. Ta hra ma nekolik "obtiznosti" prave proto, aby si to zahral kazdy. Ale to neznamena, ze kdyz budou lidi brecet ze se to hned ulehci. Blizz sam rekl, ze Inferno (tehdy) nema byt pro kazdeho ale jen pro poradny parany co tomu ten cas a nervy obetujou.
A ze si nejakej strejda od rodiny (ted to nemyslim nijak zle, jen jako priklad) kterej nema denne cas chce zahrat. Prosim, at si zahraje. Normal / Hard a ze to vys nejde, no to vis milej zlatej, kdyz hrajes mesicne 2 hodiny v sobotu po obede.
To same melo byt s Tormentem. T6 mela davat jenom hrstka lidi. Ja si predstavoval ze kdyz tech obtiznosti je 6, ze to bude vyzva. Ale drop je stejnej, vsechno stejny takze i ti top hraci farmi T6 jen kvuli expum a ne dropum, coz je podle me skoda.
D3 neni zla hra. Bavi me, vzdycky se k ni vracim, stejne jako v wow na 2 mesice kdyz vyleze novej datac. Podivat se co je noveho, zjistit ze uroven sla zase o neco dolu a tim to vetsinou konci. Pravda je ze ROS me uchvatilo diky Crusaderovi, Bountie a Rift byl jen dalsi zpusob jak farmit gear. Stejne jsem mel nejradsi Alkaizer road