farmeni Ring of royal grandeur

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Gold Eagle
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:goldeagle#2259
Re: farmeni Ring of royal grandeur

Příspěvek od Gold Eagle » 30.07.2014, 17:42 hod.

V sekci předměty mám post o závislosti MF versusu legend dropy v ROS. V odkazu u toho je i graf o kolil leze nahoru drop legend dle tormentu. Snad je to o 15% za každý vyšší torment, ale nevím nevím. Ty uděláš 1 hor. kešku za 19 minut, já ji mám na normál split bounty za 4 minuty. Hlavní na normálu je rychle utíkat. Ty musíš ještě cestou zabíjet elitky aby tě nesejmuly, elitky na normálu ignoruji a běžím okolo nich dál.

Výhodou T6 je, že máš expy.

tak si to vyzkoušej. Nafarmi 20 kešek na T6 a pak 20 kešek na splitbounty nanormálu na publicu a uvidíš co ti líp sedí.

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 31.07.2014, 07:23 hod.

tak o expy ani nejde, na ty prdím, ale goldy, ono když ti na normálu vypden dvě stovky a nebo na t6 s bonusem z paragonu třicet tisíc tak je to sakra rozdíl :) já ted mám cíl nafarmit miliardu plus, takže pro mě ten ring ani už není taková motivace, jen třešnička na dortu, ted farmím prachy, nový a jediný cíl v dia než vyjde patch...tudíž na normál je to pro mě mrtvý, vím že to jde rychle, tenkrát když sem ten ring potřeboval, tak sem farmil s klukama jedině normál...a tam za dobu co tu mám kešku jednu sem jich měl pět...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 31.07.2014, 07:27 hod.

a na co ti ty prachy budou? podle me jsou treba jen ze zacatku kdyz vybavujes novou postavu a pak uz jsou useless pac je udrzis normalnima riftama atd...

hanacius
Gorebelly
BattleTag:hanacius#1110

Příspěvek od hanacius » 31.07.2014, 07:42 hod.

Tolik goldů je podle mě důležité pro hráče, kteří mají více charakterů. Jelikož já hraju v podstatě jen Wiznu tak si vystačím s 30-50 miliony na úpravu gearu. Procházením riftů a občas bounty se v podstatě pořád udržuju na těch 30 mega. Ale chápu, že pro hráče co mají třeba 5 postav to může být problém.
Ale hnát to do extrému a mít 1 miliardu goldů je si myslím zbytečnost.

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 31.07.2014, 07:52 hod.

No já mám vyexpený všechno, ale taky hraju jen WD. Pro mě to má hlubší význam v tom, že mám ve hře aspon nějaký cíl, kdybych ho neměl, tak už asi nehraju jako většina kámošů...a prachy se hodí vždycky, ted mám mojo, do kterýho zaboha nemůžu narvat 15% fetish army, skončil sem na dvanácti a další pokus mě stojí osm mega a pořád se to zvyšuje, včera sem dal dest pokusů a z 200mega mi zbylo nějakých třicet...což se mi zas ta milarda rapidně vzdálila :D už z tohohle pohledu jsou prachy důležitý...až budu mít vše vymazlený jak potřebuju, tak pak ne...ale jen do tý doby než ripnu. V tom je kouzlo HC, ripnout na DC můžeš kdykoliv a tak se ti prachy budou hodit vždy, pač tě to hodně boostne hned v začátku, než nemít nic a goldy si začít farmit na normál, abys měl na kraft a mystika atd...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

hanacius
Gorebelly
BattleTag:hanacius#1110

Příspěvek od hanacius » 31.07.2014, 08:07 hod.

Tak to je pravda. Já jsem SC hráč - jelikož jsem slabý na srdce a smrt na HC by mohla být pro mě i tou skutečnou :D
Když RIPneš na HC tak se prachy určitě hodí...
Blizzard by možná mohl udělat nějakej cap na reroll u Mystic. Ty zvyšující se částky jsou někdy fakt extrémní.

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 31.07.2014, 08:11 hod.

ja nevim, hraju taky jen wiznu, a mam uz dobry 2-3 mesice stejnej gear, protoze polovina z nej je TR a Blackthrone set a zbytek je nacraftenej (Aughid, Ashera) a jediny co me ted drzi u hrani je chybejici Mirrorball se dvema (s jednou mam uz tri kua!) a WoW, prachu mam asi 100 mega a nepotrebuju je uz na nic, a to uz 3 mesice vsechno zluty a modry sbiram a jen rozebiram, materialu na crafteni mam tisice ale neni co craftit.... :-)
Jiny charaktery mel nelakaj, takze s novym patchem bych se mel posunout na T5 solo anebo T4 v parte, ten boost DPS temer u vseho co pouzivam by mel byt znat...

Odpovědět

Zpět na „Obecně“