V sekci předměty mám post o závislosti MF versusu legend dropy v ROS. V odkazu u toho je i graf o kolil leze nahoru drop legend dle tormentu. Snad je to o 15% za každý vyšší torment, ale nevím nevím. Ty uděláš 1 hor. kešku za 19 minut, já ji mám na normál split bounty za 4 minuty. Hlavní na normálu je rychle utíkat. Ty musíš ještě cestou zabíjet elitky aby tě nesejmuly, elitky na normálu ignoruji a běžím okolo nich dál.
Výhodou T6 je, že máš expy.
tak si to vyzkoušej. Nafarmi 20 kešek na T6 a pak 20 kešek na splitbounty nanormálu na publicu a uvidíš co ti líp sedí.
farmeni Ring of royal grandeur
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
Re: farmeni Ring of royal grandeur
tak o expy ani nejde, na ty prdím, ale goldy, ono když ti na normálu vypden dvě stovky a nebo na t6 s bonusem z paragonu třicet tisíc tak je to sakra rozdíl já ted mám cíl nafarmit miliardu plus, takže pro mě ten ring ani už není taková motivace, jen třešnička na dortu, ted farmím prachy, nový a jediný cíl v dia než vyjde patch...tudíž na normál je to pro mě mrtvý, vím že to jde rychle, tenkrát když sem ten ring potřeboval, tak sem farmil s klukama jedině normál...a tam za dobu co tu mám kešku jednu sem jich měl pět...
a na co ti ty prachy budou? podle me jsou treba jen ze zacatku kdyz vybavujes novou postavu a pak uz jsou useless pac je udrzis normalnima riftama atd...
Tolik goldů je podle mě důležité pro hráče, kteří mají více charakterů. Jelikož já hraju v podstatě jen Wiznu tak si vystačím s 30-50 miliony na úpravu gearu. Procházením riftů a občas bounty se v podstatě pořád udržuju na těch 30 mega. Ale chápu, že pro hráče co mají třeba 5 postav to může být problém.
Ale hnát to do extrému a mít 1 miliardu goldů je si myslím zbytečnost.
Ale hnát to do extrému a mít 1 miliardu goldů je si myslím zbytečnost.
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
No já mám vyexpený všechno, ale taky hraju jen WD. Pro mě to má hlubší význam v tom, že mám ve hře aspon nějaký cíl, kdybych ho neměl, tak už asi nehraju jako většina kámošů...a prachy se hodí vždycky, ted mám mojo, do kterýho zaboha nemůžu narvat 15% fetish army, skončil sem na dvanácti a další pokus mě stojí osm mega a pořád se to zvyšuje, včera sem dal dest pokusů a z 200mega mi zbylo nějakých třicet...což se mi zas ta milarda rapidně vzdálila už z tohohle pohledu jsou prachy důležitý...až budu mít vše vymazlený jak potřebuju, tak pak ne...ale jen do tý doby než ripnu. V tom je kouzlo HC, ripnout na DC můžeš kdykoliv a tak se ti prachy budou hodit vždy, pač tě to hodně boostne hned v začátku, než nemít nic a goldy si začít farmit na normál, abys měl na kraft a mystika atd...
Tak to je pravda. Já jsem SC hráč - jelikož jsem slabý na srdce a smrt na HC by mohla být pro mě i tou skutečnou
Když RIPneš na HC tak se prachy určitě hodí...
Blizzard by možná mohl udělat nějakej cap na reroll u Mystic. Ty zvyšující se částky jsou někdy fakt extrémní.
Když RIPneš na HC tak se prachy určitě hodí...
Blizzard by možná mohl udělat nějakej cap na reroll u Mystic. Ty zvyšující se částky jsou někdy fakt extrémní.
ja nevim, hraju taky jen wiznu, a mam uz dobry 2-3 mesice stejnej gear, protoze polovina z nej je TR a Blackthrone set a zbytek je nacraftenej (Aughid, Ashera) a jediny co me ted drzi u hrani je chybejici Mirrorball se dvema (s jednou mam uz tri kua!) a WoW, prachu mam asi 100 mega a nepotrebuju je uz na nic, a to uz 3 mesice vsechno zluty a modry sbiram a jen rozebiram, materialu na crafteni mam tisice ale neni co craftit.... :-)
Jiny charaktery mel nelakaj, takze s novym patchem bych se mel posunout na T5 solo anebo T4 v parte, ten boost DPS temer u vseho co pouzivam by mel byt znat...
Jiny charaktery mel nelakaj, takze s novym patchem bych se mel posunout na T5 solo anebo T4 v parte, ten boost DPS temer u vseho co pouzivam by mel byt znat...