Patch 2.0.6
není třeba to až tak prožívat, je to jen hra pro relax
Re: Patch 2.0.6
Ted uz urcite
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
Ani v 2.0.6 ani v 2.1 jsem se nedočetl nic o vyřešení fps v riftech, že by pořád hráli mrtvého brouka?
Dobrá půlka mých kámošů už nejen kvůli tomu přestala hrát...
Dobrá půlka mých kámošů už nejen kvůli tomu přestala hrát...
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
strategie mrtvej brouk stále funguje.... stačí se kouknout do technické sekce na ofic forech, když už něco napíšou tak bla bla bla ovladače bla bla, solo se to ještě dá ale ve full partě je stále kolem 7 fps v horších situacích
mě už drží fakt jen dobrá parta, kdyby se to takhle sekalo solo nevím jestli bych tam lezl (nejhorší je podle mě rift s monstrana z a5)
mě už drží fakt jen dobrá parta, kdyby se to takhle sekalo solo nevím jestli bych tam lezl (nejhorší je podle mě rift s monstrana z a5)
zase samej nerf a buff..co to je proboha za patch? Pro brecici deti? Proc jako zrusili ten legendarni material na craft? Zase tak moc ho treba nebylo...to je fakt neuveritelny...nenechaji nic jak je...
Na takove pipoviny slysi a na vazne technicke problemy delaji mrtveho brouka. Klasika.
Hammane fuj harley :-D to neni nic pro me. Mozna tak honda club :-D
@tabletofon
Hammane fuj harley :-D to neni nic pro me. Mozna tak honda club :-D
@tabletofon
jako tohle me fakt nasr.lo....ja teda u toho netravim zrovna 5 hodin denne...ale s nafarmenim materialu jsem nidky problem nemel..trosku casu to zabere, ale neni to nic vazneho a da se to spojit treba s farmenim bounties atd....vsechno zase nerfuji...zlehcuji atd....mozna to nebylo vzdy uplne zabavny, ale co je po delsi dobe? Zachvilu si Royla ring koupim u obchodnika ve meste? A nejelepa zadarmo? Abych ho nemusel dlouho farmit, protoze to nekoho nebavi? S blizzardem to jde cim dal vic z kopce...
mě taky pěkně vytočil blizzard, jak tu někdo psal, hledaní předmetů a materiaulu o tom ta hra je tak proč to do pytle davají pryč!!! jdu jim napsat něpěkné posty na fora a taky si podám ticket na low FPSka, každej koho znáte by jim měl napsat nějakej ticket kvůli LOW FPS !!! pokud možno a jestli je tu nějakej schopnej angličtinář, chtěloby to celosvětově vymyslet 1 nějakej ticket, kterej by jim každej napsal, aby si kua uvědomili, kdo je platí za jejich zmršenou práci a jak nám kadí na hlavu, kua jsme jejich zákazníci přece !!!!
btw už je v plánu hotfix na patch - http://www.diablofans.com/blizz-tracker ... dated-10-6
btw už je v plánu hotfix na patch - http://www.diablofans.com/blizz-tracker ... dated-10-6
Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/
No jak už jsem psal do komentu na hlavní stránce. Je to hnus :/. zvýšenej drop setů a zrušení lege matroše pro craft je debilita jak prasopes. Proč? proboha proč dělají vše pro to,aby měl každej hned všechno a tím pádem ho to dřív omrzelo? Na co se budu těšit,když budu po týdnu rozkládat Jade a Marauder věci, protože už je mám na 4 postavách? to se mi fakt nelíbí :/
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Mě by zajímalo, co ve výsledku bude znamenat
Barbarian
General
Animace Eartquake byla mírně zvýšena.
Animace Leapu byla zvýšena
Nová rychlost je rychlejší pro obě pohlaví
Barbarian
General
Animace Eartquake byla mírně zvýšena.
Animace Leapu byla zvýšena
Nová rychlost je rychlejší pro obě pohlaví
Ze budes utocit vickrat za stejnej cas
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ma tam byt rychlost animace. Už opraveno.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
hh dík : p Já to ani nenasel v patchnotesuO.o
Mě se líbí že není potřeba jak degeš zakládat novou hru kvuli bounty craft lege mats ; )- Protože sem toho nafarmil tunu a nevyšla i žádná dobrá věc kolikrát. Dobrá, ať to nechají, ale ať je craft daleko více úspěšnější než je teď. Drop set taky vítám, ale spíš by to chtělo vybalancovat drop jednotlivých setů,. Reakor mi padá jak přemnoženej, immo, tak nějak skoro vůbec a EQ mi nepadl ani jednou, mám ho full jen díky kadale... A to sem nahrál 300+p na Ros
Holt doba je uspěchaná a jinak to nebude ; )- Tak se hry musí držet tohoto tempa.
PS: Blizz má představu, že budem mít všichni all charry a všechny geared. To je jejich představa dlouhodobé hratelnosti ; )-
Mě se líbí že není potřeba jak degeš zakládat novou hru kvuli bounty craft lege mats ; )- Protože sem toho nafarmil tunu a nevyšla i žádná dobrá věc kolikrát. Dobrá, ať to nechají, ale ať je craft daleko více úspěšnější než je teď. Drop set taky vítám, ale spíš by to chtělo vybalancovat drop jednotlivých setů,. Reakor mi padá jak přemnoženej, immo, tak nějak skoro vůbec a EQ mi nepadl ani jednou, mám ho full jen díky kadale... A to sem nahrál 300+p na Ros
Holt doba je uspěchaná a jinak to nebude ; )- Tak se hry musí držet tohoto tempa.
PS: Blizz má představu, že budem mít všichni all charry a všechny geared. To je jejich představa dlouhodobé hratelnosti ; )-
Naposledy upravil(a) Cartman dne 11.06.2014, 09:18 hod., celkem upraveno 2 x.
Uparvená rychlost animace, jako tomu bylo předtím u female barbara ni ? ve výsledku to bylo fuk .. EQ barb skočil tak či tak 3x ... ale byl na to lepší pohled a pocit lepší z těch skoků
Kdo to hraje, tak už všechno dávno má, maximálně chce lepší rolly, tohle je krok k tomu přizpůsobit hru další skupině hráčů, kteří to hrajou "vycházkově". Ale odstranění craft materiálu mi taky přijde jako blbost, tak nějak to tam logicky patří, jenom bych to rare monstrum dal do té lokace vždy a zvedl drop chance a vyrovnal je.Seton píše:proboha proč dělají vše pro to,aby měl každej hned všechno a tím pádem ho to dřív omrzelo?
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Teď už je může spasit snad jen tiered rifts + seasons .. tak snad to bude fajn změna pak
ve zkratce receno...RARE monstra jsou zase k nicemu ? Jako uz dva roky predtim? Tak proc tam teda vubec jsou ? To je fakt demence...
- smajli
- Gorebelly
- BattleTag:smajli#2160
Všechno nové jde postupně do kopru a za chvíli sme ve vanile. Co zrušej příště, že nemusíme hledat lege, ale můžeme si je za mega goldy místo v aukci koupit u vendora? Už teď to bude jen o farmení jak ve vanile. Najde se lokace kde to padá a hrrr na ni.
Tý hře by rozmanitost měli přidávat a ne ubírat.
Tý hře by rozmanitost měli přidávat a ne ubírat.
rare monstra budou asi k ničemu no drop z nich už kdysi nerfnuli .. takže tak no.
No ticket na low fps bych klidně poslal, ale u mne osobně by se fakt mohli snadno vymluvit na slabší grafiku no
Ovšem bez debat je, že před patchem mi to běhalo líp a hlavně se to brutálně trhá v riftech, zejména v některých je to ukrutné.
Můžu hrát pohodlně sólo, ovšem jak jsme full a lítaj efekty, je to konec, 5fps rekord
Tohle maj řešit, ne nějaké drobnosti...
Ovšem bez debat je, že před patchem mi to běhalo líp a hlavně se to brutálně trhá v riftech, zejména v některých je to ukrutné.
Můžu hrát pohodlně sólo, ovšem jak jsme full a lítaj efekty, je to konec, 5fps rekord
Tohle maj řešit, ne nějaké drobnosti...