Prostě datadisk přináší celkem dobré změny, ale furt tomu chybí to co dělalo d2 tak neuvěřitelně znovuhratelným. Možná jim některé věci dojdou až v dalším datadisku

Až pojedeš v PTR 3. postavu od začátku tak ti přijde, že smart drop už není smart a budou ti padat max legendární plánky a materiál na pikaču (tohle mě už včera rozčililo, že mi padaj ptákoviny, které nemohu použít), nikoli zbraně. Kdybych si nenechal smart drop legendárky od 1. a 2. postavy, tak bych s tou 3. asi jen chcípal, protože nepadá ni! Mě přijde, že nějakým mikropatchem zhoršili smart drop a snížili počet legendárek či co za těch pár týdnů co PTR jede.Seton píše:Já mám s PTR příjemnou zkušenost. Rozehrál jsem Wizze, teď sem na 52 lvl a padlo mi asi 7 legendárek a jeden plánek na setovej armor a nějakej lege materiál
. Kromě 2 (2H meč a rukavky) to byl vždy parádní boost!! Zkouším jet fire dmg a zdá se, že smart loot nějak asi opravdu funguje
už mám asi 4 věci s +fire dmg a nějaký věci s větším dmg přímo pro skill. Hraje se mi svižně
. Pozitivně vítám i oživení u mrtvoly, neidentifikaci žlutejch, daleko hezčí waypoint mapa
. Sou to maličkosti,ale příjemný
. A samozřejmě paragon je good, přidávání bodů je fajn. Mám posit, že potkávám i víc "náhodných" událostí.
No tak uvidím no, jak říkám, zatím se mi to zdá dobrý, možná je to náhoda, ale vážně mi to padá jedna báseň....ale zas je fakt, že víc pro toho wizee od začátku, co jsem kopíroval DH na 60lvl, tak pro něj docela nic....Gold Eagle píše:Až pojedeš v PTR 3. postavu od začátku tak ti přijde, že smart drop už není smart a budou ti padat max legendární plánky a materiál na pikaču (tohle mě už včera rozčililo, že mi padaj ptákoviny, které nemohu použít), nikoli zbraně. Kdybych si nenechal smart drop legendárky od 1. a 2. postavy, tak bych s tou 3. asi jen chcípal, protože nepadá ni! Mě přijde, že nějakým mikropatchem zhoršili smart drop a snížili počet legendárek či co za těch pár týdnů co PTR jede.Seton píše:Já mám s PTR příjemnou zkušenost. Rozehrál jsem Wizze, teď sem na 52 lvl a padlo mi asi 7 legendárek a jeden plánek na setovej armor a nějakej lege materiál
. Kromě 2 (2H meč a rukavky) to byl vždy parádní boost!! Zkouším jet fire dmg a zdá se, že smart loot nějak asi opravdu funguje
už mám asi 4 věci s +fire dmg a nějaký věci s větším dmg přímo pro skill. Hraje se mi svižně
. Pozitivně vítám i oživení u mrtvoly, neidentifikaci žlutejch, daleko hezčí waypoint mapa
. Sou to maličkosti,ale příjemný
. A samozřejmě paragon je good, přidávání bodů je fajn. Mám posit, že potkávám i víc "náhodných" událostí.