DIII Collector's Edition
V pripade zajmu nas obchod hrac sidlici v CR v Brne,Olomouci a ceskych Budejovicich ma stale sberatelské edice hry za 2999.V pripade zajmu me kontaktujte na mailu vojta.valka@email.cz . Jsem edoucí prodejny Brněnské pobočky
Re: DIII Collector's Edition
Ahoj, mám možnost si nechat přivést Diablo 3 CE z USA bratrancem, ale nevím v jakém tamním obchodě by ji ještě mohli prodávat, nemáte někde nějaký typ na amarický obchod kde by to moglo ještě být? A nebo obecně na americké obchody co prodávají hry? Díky moc.
walmart a target by mali mat nejake kusy 15steho,
Takže přímo na prodejnách? Protože na webu mají oba out off stock.
-BashinokBoth Walmart and Target should have some copies of the CE to sell on the 15th.
Best of luck!
https://us.battle.net/d3/en/forum/topic ... 644?page=1
Už jsem zaúkoloval bratránka aby se tam toho patnáctého zastavil a jednu pro mě ukořistil Jen doufám že nebude mít problémy to normálně přivést letadlem do ČR, kdyý si to zabalí do kufru s ostatními věcmi, tak by to mělo být v pořádku a neměl by ho nikdo kontrolovat ne?
Divne je. Ze mi z Xzone nenapsali furt ten potvrzovaci email. A jestli termin a cena bude 100%
Cena je konečná 2999 a psali tam, že potvrzovací e-maily posílat nebudou. Že těm co nenapsali, tak těm to zůstává.
No i tak bych rad vedel par dnu predem zda ji maji jestli se nekde nestala nejaka nekolikadenni prodleva.
Stejně je zajímavé, že u vás se prodává za 2999 kč a v US vyjde na 1800 kč
Na tom není nic zajímavého. Tak to holt je a nejen s Diablem. Člověk už se nesmí nervovat, stejně s tím nic nenadělá
To neudělá no, naštěstí mám možnosti si to nechat z US přivést. ( bratránek tam žije ).
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Bronxigar#1298
Dnes ráno mi přišel od CZC.CZ propagační email na D3 a související produkty ve kterém czc píší že ještě stále mají nějaké kusy CE volné
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
To bude nějaký kec, mě stále chdí emaily, že pro mě nemají zablokovaný kus... Tomu fakt nerozumím
Tento email došel i mě, vůbec jsem ho nebral vážně ... člověk pak beztak jen zjistí, že "už" nemají a mají jen obyč
Mě došel taky. Však taky je tam malým písmem napsáno, že pokud na tebe nevyjde CE, tak máš přednostně normální edici...
- Rafider
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Subdega #2297
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že je nás tu víc, co neobjednali např. na XZONE, ale v CZC... email mě docela pobavil, protože mě to přišlo jak s křížkem po funuse... rychle se snaží ještě získat další objednávky, ale celkově oproti jiným dle mě dost zaspali, ikdyž jsem jim několikrát psal, ať se do toho taky opřou, tak až teď . Volal jsem jim tam, kolikátý jsem v pořadí a já konkrétně jsem 176-tý, tak doufám, že CE edice přijde alespoň 200ks, aby na mě zbylo . Ptal jsem se, kolik tak bývá CE edicí a na to mi neodpověděli, takže nezbývá než doufat, nikdo neví a proto tam CE edici pořád mají, třeba bude mít štěstí prvních 50, nebo 300, kdo ví ... Každopádně ta mince je oproti kalendáři slabá
Zann Esu, klan kouzelnic, brzy znovu povstane proti hordám Diabla...
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je fakt luxus!!!!!!!!
Sakra .) už se nemůžu dočkat.