Nadcházející patch 105
Však je to jednoduchý - wowko je osvědčený systém, který tahne lidi k hraní v coop/raidech. Nevím, proč se tu spousta lidí brání tomu přenesení podobného systému do diabla, stejně nic jiného v dnešní době nemá vlastně ani šanci - pokud někdo není schopen vymyslet zcela nový převratný systém.
Hra musí být hratelná i pro totální lemply a na druhou stranu musí obsahovat dostatek těžkých překážek, které zvládnou před nerfem opravdu jen ti nejlepší. Za to pak jsou samozřejmě i ty nejlepší odměny v podobě gearu a všeho ostatního. Nevím, co tu někteří očekávají. Já osobně bych očekával stejný vývoj jako ve wow a KAŽDEJ by tu za něj byl jen rád časem si myslím.
Nevím, co by bylo špatného na HC módech, na eventech vytvořených pouze a jenom pro coop hru v nutném minimálním počtu 4 hráčů včetně opět podpory HC módů. O čem jiném to je... To opravdu chcete do smrti farmit třetí akt a doufat, že Vám padne top nagenerovaná mannticora s dvěma sockety a bud ji nosit, nebo ji prodat?
K čemu je MF, když jsem schopen dropnout 2 legendárky během dvou sekund za cenu 70 milionů dohromady a pak měsíc se stejným MF nejsem schopen dropnout nic s cenou přes 5 milionů.... Paragon level je vlastně jen taková trošku komedie na hráče, kteří nejdřív nakoupí MF gear a pak nakoupí DPS gear, protože MF dostanou za Plevely. Vytvoření nového eventu, kde není nic nového kromě ringu? Stejní bosové, stejné vlastnosti dokonce stejné prostředí.... - ok, víc life a dmg. Možnost nastavení MP1-10 to je novinka??
Tohle vše mělo být dávno v základní verzi, jenže jak už sem tu někde napsal, to by se blizz připravil o několik měsíců aukce s low lvl itemy, tak proč by to dělal..
A stejně to všichni hrajem a farmíme - protože o tom to diablo je ne?
Hra musí být hratelná i pro totální lemply a na druhou stranu musí obsahovat dostatek těžkých překážek, které zvládnou před nerfem opravdu jen ti nejlepší. Za to pak jsou samozřejmě i ty nejlepší odměny v podobě gearu a všeho ostatního. Nevím, co tu někteří očekávají. Já osobně bych očekával stejný vývoj jako ve wow a KAŽDEJ by tu za něj byl jen rád časem si myslím.
Nevím, co by bylo špatného na HC módech, na eventech vytvořených pouze a jenom pro coop hru v nutném minimálním počtu 4 hráčů včetně opět podpory HC módů. O čem jiném to je... To opravdu chcete do smrti farmit třetí akt a doufat, že Vám padne top nagenerovaná mannticora s dvěma sockety a bud ji nosit, nebo ji prodat?
K čemu je MF, když jsem schopen dropnout 2 legendárky během dvou sekund za cenu 70 milionů dohromady a pak měsíc se stejným MF nejsem schopen dropnout nic s cenou přes 5 milionů.... Paragon level je vlastně jen taková trošku komedie na hráče, kteří nejdřív nakoupí MF gear a pak nakoupí DPS gear, protože MF dostanou za Plevely. Vytvoření nového eventu, kde není nic nového kromě ringu? Stejní bosové, stejné vlastnosti dokonce stejné prostředí.... - ok, víc life a dmg. Možnost nastavení MP1-10 to je novinka??
Tohle vše mělo být dávno v základní verzi, jenže jak už sem tu někde napsal, to by se blizz připravil o několik měsíců aukce s low lvl itemy, tak proč by to dělal..
A stejně to všichni hrajem a farmíme - protože o tom to diablo je ne?
Re: Nadcházející patch 105
Tohle přesně chci. Přehrabovat se v dropnutejch legendárkách a hledat tu s nej rollem. To mě přesně bavilo v D2, hledat to samý, jen líp rollnutý až do zblbnutí Snad to s tim zvojnásobenym dropem legendárek půjde líp, teď co si člověk nekoupí to nemá.Yaka píše:To opravdu chcete do smrti farmit třetí akt a doufat, že Vám padne top nagenerovaná mannticora s dvěma sockety a bud ji nosit
Presne tak .. o tomto je Diablo a ani v dvojke to nebolo inak a ludí to bavilo V D3 ešte pribudla možnosť zbaviť sa nepotrebných cenných vecí legálne cez RMAH a privyrobiť si nejaké drobné na kafé
S4 Monk 1100+
@Quetak v 1.05 má být zdvojnásobený drop legendárek? jestli ano tak je to docela příjemná novinka btw. rád bych aby někdo kdo hraje na PTR řekl jak moc je to poznat díky
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Dimik#2705
jj má být dvojnásobný. Co jsem četl reakce na zahraničních forem tak je to opravdu znát, ale je to "jen" PTR.Snowfist píše:@Quetak v 1.05 má být zdvojnásobený drop legendárek? jestli ano tak je to docela příjemná novinka btw. rád bych aby někdo kdo hraje na PTR řekl jak moc je to poznat díky
Nezbývá než počkat až bude 1.0.5 live. Což doufám, že bude brzy:-)
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
kdo je lucker, bude dvojnásobný lucker.. a my ostatní.. no uvidíme
nevite nekdo kdy ma ten 1.0.5 vyjit? diky :-)
jo to jsi řekl dobře:) my ostatní budeme poloviční smolařiPeckoslav píše:kdo je lucker, bude dvojnásobný lucker.. a my ostatní.. no uvidíme
- Wishmaster
- Gorebelly
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
Neviete ako to potom bude s expami pri monster power? bude rozdiel medzi mp1 a mp10?
ja sa len pytam, neposlite na mna hned butchera
ja sa len pytam, neposlite na mna hned butchera
-
- Quill Rat
- BattleTag:Dimik#2705
Zkus kouknout třeba sem.... http://www.diablofans.com/topic/72054-m ... -and-ilvl/
necituj předchozí příspěvek. kojot
necituj předchozí příspěvek. kojot
- Wishmaster
- Gorebelly
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
teď sem si přečetl patch note na ptr(US) a je tam pár zajímavejch úprav který tam asi přidali:
-Affixes on items will now roll their level based on the level of the monster killed (rather than the item's level)
This now applies to random affixes on Legendary items
-"Extra Health From Globes" now benefits potions
-Treasure Goblins will now play a sound whenever they become aware of a player
-You can now change the icon for each tab in the shared stash
The intent of this feature is to allow players the option to visually customize their stash tabs to better reflect its contents
-An option to display Auction House events (sales, expirations, etc) has been added to the Social menu
A pár nových úprav skillů:
Disintegrate
Arcane Power cost reduced from 20 to 18 per period
Weapon damage increased from 155% to 170%
Skill Rune - Chaos Nexus - Weapon damage increased from 40% to 44%
Skill Rune - Entropy - Weapon damage increased from 178% to 196%
Skill Rune - Intesify - Weapon damage increased from 202% to 221%
-Affixes on items will now roll their level based on the level of the monster killed (rather than the item's level)
This now applies to random affixes on Legendary items
-"Extra Health From Globes" now benefits potions
-Treasure Goblins will now play a sound whenever they become aware of a player
-You can now change the icon for each tab in the shared stash
The intent of this feature is to allow players the option to visually customize their stash tabs to better reflect its contents
-An option to display Auction House events (sales, expirations, etc) has been added to the Social menu
A pár nových úprav skillů:
Disintegrate
Arcane Power cost reduced from 20 to 18 per period
Weapon damage increased from 155% to 170%
Skill Rune - Chaos Nexus - Weapon damage increased from 40% to 44%
Skill Rune - Entropy - Weapon damage increased from 178% to 196%
Skill Rune - Intesify - Weapon damage increased from 202% to 221%
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
No pekne, to de mi libi.:-)
Musim testnout.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Musim testnout.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Juu, oni mi boostnou Disintegrate.
Asi do patche zustanu u GW2 a po patchi se zase vrhnu na D3. Ty zmeny se mi libi.
Asi do patche zustanu u GW2 a po patchi se zase vrhnu na D3. Ty zmeny se mi libi.
- Model
- Fallen Shaman
- BattleTag:Model#2654
Neví někdo náhodou o kolik % se budou zvedat HP a hlavně DMG mobům na jednotlivých MP levelech?
drop klucov a prisad na tvorbu ringu zavisi aj od MF alebo to dropuje iba podla toho aky je MP ?
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
- BattleTag:Swen #2595
co sem pochoplil tak drop klicu je zavislej jen na nahode MP a musis mit 5x NV
Pro drop klicu i casti ringu staci mit 5xNV a 10xMP. Pak mas 100% sanci.
Zkousel jsem na PTR 10xMP, ale ze bych byl schopen sam umlatit 2 bosse v arene, nez mi vyprsi NV, tak to skutecne nejsem )
Navic i samotny elite pack bylo pro me kuchani na dlouhou dobu. To nepocitam castou smrt. Takze to nejspise bude dobre pro nesmrtelne barbary, kterym staci 10ti nasobne levnejsi equip, nez u DH
Verim, ze na zacatku budou nejvice ringu vlastnit prave barbari.
Zkousel jsem na PTR 10xMP, ale ze bych byl schopen sam umlatit 2 bosse v arene, nez mi vyprsi NV, tak to skutecne nejsem )
Navic i samotny elite pack bylo pro me kuchani na dlouhou dobu. To nepocitam castou smrt. Takze to nejspise bude dobre pro nesmrtelne barbary, kterym staci 10ti nasobne levnejsi equip, nez u DH
Verim, ze na zacatku budou nejvice ringu vlastnit prave barbari.
Drop klíčů prý nebude závislý na výši MP jediná podmínka je 5NV pak už je to o štěstí. Jak to bude s ringem nevím, údajně při 10 MP bude 100% otázka je kolik hráčů to bude dávat a myslím že i ww barbaři budou mít problém až je nerfnou.
Co jsem cetl na forech, tak WW barbari budou sice nerfnuti, ale pry s drobnou zmenou vybaveni to bude stale pouzitelne. Vidim to sam, kdyz hraju s barbarama, kteri maji equip za mnohonasobne nizsi cenu, tak i presto jsou schopni likvidovat rychleji a to bez jakekoli smrti.
Blizzard na to sice zareagoval nerfnutim WW barbara, ale i tak je to, podle me, stale "nejlevnejsi a nejlepsi" charakter ve hre.
P.S. Tim si nijak nestezuju, ze maji barbari vyhody. DH neopustim, i kdyby to mel byt nejhorsi charakter ve hre (samozrejme mysleno cenou za vybaveni, aby byl srovnatelny s ostatnimi, i kdyz i ted na to prvni misto aspiruje) I kdyz... Co jsem mel moznost sledovat, tak nejhure se mi zatim stale jevi Monk. Sice je temer nesmrtelnej, ale nez nekoho umlati, tak je to vecnost (samozrejme je to subjektivni a koukam na to pouze z pohledu hrace, ktery se setkal tak s 10-20 ruznymi hraci za kazdy charakter. Urcite jsou i drsni Monkove, stejne jako slabi Barbari).
Blizzard na to sice zareagoval nerfnutim WW barbara, ale i tak je to, podle me, stale "nejlevnejsi a nejlepsi" charakter ve hre.
P.S. Tim si nijak nestezuju, ze maji barbari vyhody. DH neopustim, i kdyby to mel byt nejhorsi charakter ve hre (samozrejme mysleno cenou za vybaveni, aby byl srovnatelny s ostatnimi, i kdyz i ted na to prvni misto aspiruje) I kdyz... Co jsem mel moznost sledovat, tak nejhure se mi zatim stale jevi Monk. Sice je temer nesmrtelnej, ale nez nekoho umlati, tak je to vecnost (samozrejme je to subjektivni a koukam na to pouze z pohledu hrace, ktery se setkal tak s 10-20 ruznymi hraci za kazdy charakter. Urcite jsou i drsni Monkove, stejne jako slabi Barbari).