DIII Collector's Edition
Jo jo, nemusis je mit
Are you ever afraid in battle ? Fear is a part of life, if you live, you fear
-
- Quill Rat
Re: DIII Collector's Edition
No a ty kridla budou nahrazovat co? Brneni? Opasek? Vis co myslimStill-Alive píše:Ano, půjdou taky zničit aby nezabírali místo v inventáři (pak stačí založit novou postavu, přes bednu si přetáhznout křídla, pokud by jsi je třeba chtěl u té postavy znovu.
Nebudou nahrazovat nic... Jsou tam prostě navíc. Nedávají žádné bonusy. Jenom bude vidět, že máš collectorku.
Oprava dezinformace. Křídla nejsou vidět v invetáři, právě kvůli tomu, aby nezabíraly místo.
Koukám že jsem s tou CE velice zaváhal :/ Už asi není nejmenší šance že by se někde dala sehnat, krom ebay za hrozné ceny co?
Jdeš s křížkem po funuse, kámo
V případě CE je pojem "zaváhal" už loni ...
V případě CE je pojem "zaváhal" už loni ...
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
Sehnat se bude určitě dát, mnoho lidí si určitě předobjednalo a nemá na to ve finále prachy.. Musíš holt často koukat na ruzné portály a obepisovat obchody zda ještě nemají nějakou CE na skladě, čistě náhodou..
- LizardWizard
- Wraith
- BattleTag:Papin#2195
ja si myslim ze treba tri mesice po vydani by mohli udelat druhou vlnu... mamon je mamon
Tak jsem dnes rano zjistil, ze dalsi anglickej shop jeste dela predobjednavky na CE Diabla III .. a na rozdil od Game.co.uk mi i potvrdili ze to poslou do CR (quote nize..) Pravda uvedli ze doba dodani je obvykle 14 dni, ale podle me radeji pisou dele nez mene..
jo abych nezapomel adresa http://www.zavvi.com/games/platforms/pc ... 07612.html
a kdyby mi nekdo chtel dat Referrer - ZV15774355 => 5% slevu na objednavce.. :-D
(doufam ze to neni proti pravidlum - nenasel jsem to tam, ale kdyztak ho rad smazu..)
jo abych nezapomel adresa http://www.zavvi.com/games/platforms/pc ... 07612.html
a kdyby mi nekdo chtel dat Referrer - ZV15774355 => 5% slevu na objednavce.. :-D
(doufam ze to neni proti pravidlum - nenasel jsem to tam, ale kdyztak ho rad smazu..)
One of our customer services advisors has reviewed your query and we are able to confirm the following:
Hello Petr,
Thank you for your message regarding the item Diablo III Collector's Edition.
I can confirm that we do ship this product to Czech Republic.
Delivery is usually 14 days.
If there is anything else I can help you with please feel free to contact me.
Kind regards,
Amy
Zavvi.com Customer Service Team
I ta cena celkem ujde. Xzone potvrdil že cena sběratelské edice bude 2999kč.
Kde potvrdil ? Už emailem ?
-
- Quill Rat
BlackSun píše:Tak jsem dnes rano zjistil, ze dalsi anglickej shop jeste dela predobjednavky na CE Diabla III .. a na rozdil od Game.co.uk mi i potvrdili ze to poslou do CR (quote nize..) Pravda uvedli ze doba dodani je obvykle 14 dni, ale podle me radeji pisou dele nez mene..
One of our customer services advisors has reviewed your query and we are able to confirm the following:
Hello Petr,
Thank you for your message regarding the item Diablo III Collector's Edition.
I can confirm that we do ship this product to Czech Republic.
Delivery is usually 14 days.
If there is anything else I can help you with please feel free to contact me.
Kind regards,
Amy
Zavvi.com Customer Service Team
Dle referencí třeba zde: http://www.reviewcentre.com/reviews168425.html kvalita obchodu nic moc. Zkoušel jsem udělat objednávku, abych zjistil výši poštovného do ČR, ale než jsem se dostal k volbě dopravy, už ze mě systém tahal údaje kreditky a dál mě bez tohoto kroku nechtěl pustit... Suma sumarum, obchod na mě nepůsobí seriózním dojmem a sice jsem CE chtěl, ale raději budu hledat ještě někde jinde...
Heller: psal jsem jim pres kontaktni formular a odpovedeli na mejl..
Hachetoeur: kamarad uz od nich parkrat objednaval a bez problemu, jinak ja zadaval paypal, ale to ze chtej metodu platby bych jim nezazlival. Postovne bylo podezrele nizke 1 libru, ale jak rikam kamarad uz tam neco objednaval a bez problemu.
Jinak z uctu si nic nestahli, stahnou az v momente odeslani objednavky.
Hachetoeur: kamarad uz od nich parkrat objednaval a bez problemu, jinak ja zadaval paypal, ale to ze chtej metodu platby bych jim nezazlival. Postovne bylo podezrele nizke 1 libru, ale jak rikam kamarad uz tam neco objednaval a bez problemu.
Jinak z uctu si nic nestahli, stahnou az v momente odeslani objednavky.
Dal bych si pozor, zavvi patří do Thehut group a hry od sud často lidem choděj ze zemí mimo EU i když je to na oko UK shop, tak aby vám diablo neskejslo měsíc na celnici + dph. Lepší jim přímo napsat a zeptat se odkud to budou posílat.
- Still-Alive
- Doom Knight
Kamarád si objednával tričko z mexika a došlo mu to do ČR v pohodě a obešlo to i celnici.. Pravda, když ten balík dostal do ruky, vypadalo to jako balíček drog
Tak me ujistili ze to poslou z UK. zaroven jsem koukal ze uz maj CE vyprodany. tak doufam ze v poradku dojde...
- Still-Alive
- Doom Knight
mafian89: Slint, slint Vypadá to fakt úžasně.... Kua ani by se mi to nechtělo rozbalovat, tak by to mělo větší sběratelskou hodnotu
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
podle infa od nákupu od jednoho internetového obchodu se do ČR dostane velmi omezené množství sběratelských edic, v řádu pár stovek 500+-, což pokraje zhruba 10% objednávek, projel jsem internetové ochody a udávají, že pokryjí objednávky z listopadu a dále už to bude obtížné.
Všimněte si, že ani Alza sběratelskou edici nenabízí pravděpodobně z důvodu rozhořčených zákazníků.
Všimněte si, že ani Alza sběratelskou edici nenabízí pravděpodobně z důvodu rozhořčených zákazníků.