Otázky a Odpovědi
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kargath #2439
Ok díky moc pánové , Swiftmount zrovna jeden áčkovej mám .... ještě jednou děkuji
sensitivita myši
Chtěl jsem se zeptat dá se nějak nastavit sensitivita myši v d3 reaper of souls ?
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Otázky a Odpovědi
přímo ve hře myslím tahle volba není, nastav si ji v operačním systému
jinak musím říct že s novým PC (win 8.1 a teď 10) mi klesla rychlost ukazatele tak na polovinu
jinak musím říct že s novým PC (win 8.1 a teď 10) mi klesla rychlost ukazatele tak na polovinu
Cavte,nevie niekto,či opravia buglý boon of the hoarder?Totiž mám ho na 100 proc a keď vleziem do dungu tak pár sekúnd nepadajú goldy jak majú.Ak začnú,v rifte napr vleziem do dalsieho poschodia a zas hra "zabudne" na pár sekúnd,že ten leg gem mám.
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Myslim, ze tohle je vubec nepali Jestli o tom vubec vi. A treba to jen spletli, chteli odstranit elitky u vchodu a odstranili goldy[emoji38]
inak toto som si aj ja vsimol nejako zo zaciatku nechcu padat a potom sa to rozbene...
inak pre mna je to zbytocne prachy mi pribudaju aj bez kamena
inak pre mna je to zbytocne prachy mi pribudaju aj bez kamena
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Morbide prachy neres Vzdyt za tech skoro 800 PL co mas na S5ce,jich musis mit mraky.Blizz by mel resit podstatnejsi veci
No mam asi 17 miliard,prachy ako také sú mi u prd..ehm,ale TX davam s prstom v nose a aby bolo z toho čo naj užitok,tak berem sebou custerian wristguards a iny farma gear a preto ma to tak ser....ehm.PS Snad sa Seton vráti,alebo nastúpi malý Setonik namiesto neho.
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Co tam zas sakra dělají v tom Blizzu ?!! Nemůžu se připojit přes B.net app.
Edit : Už to konečně jede...Možná byla chyba u mě,ae stejně za to může Blizzard
Edit : Už to konečně jede...Možná byla chyba u mě,ae stejně za to může Blizzard
- MARVEL_svk
- Wraith
- BattleTag:MARVEL#22102
ahojte,nemate niekto probem s latenciou?..skace mi to z 50 na 1050 atd,niekde som v zelenom 40-50,portnem mesto a hned som v cervenom 1000+
Pripojenie mam 300/20 (hramEU) .Dik za info/pripadnu radu ako to napravit, ze by bola chyba na strane blizzardu?...som novacik v diable.
Pripojenie mam 300/20 (hramEU) .Dik za info/pripadnu radu ako to napravit, ze by bola chyba na strane blizzardu?...som novacik v diable.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Ahoj, pusť si příkazovou řádku a napiš "ping google.com -t" (bez uvozovek) a nech pár minut běžet. Pokud uvidíš hodně "Vypršel časový limit spojení", kontaktuj ISP. Doporučuji doma používat připojení kabelem k routeru.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- MARVEL_svk
- Wraith
- BattleTag:MARVEL#22102
witekcz dakujem za radu,zajtra to vyskusam a napisem ako to bezi
...->..tapatalk
Edit:uz mi to slape ok...ping bez problemu....a som na pevno s kablom,este raz dik za radu
...->..tapatalk
Edit:uz mi to slape ok...ping bez problemu....a som na pevno s kablom,este raz dik za radu
Zdravim, jak to je u klasickeho D3 bez ROS ? Pokud ma dotycny jen puvodni D3 muze hrat sezony ? Muze hrat s clovekem co ma datadisk ? Netusite jak se to chova ?
- Glimmer Man
- Doom Knight
- BattleTag:GlimmerMan#2825
Nevím, ale z principu hrát sezóny nemůže, páč se točej kolem riftů a Adventure mode. Hrát s člověkem s datadiskem je taky bezpředmětný, páč i kdyby to šlo, tak nebudou mít co hrát.Raad3k píše:Zdravim, jak to je u klasickeho D3 bez ROS ? Pokud ma dotycny jen puvodni D3 muze hrat sezony ? Muze hrat s clovekem co ma datadisk ? Netusite jak se to chova ?
Podle mě to prostě nejde. Protože to jsou hodně odlišný hry. Kup si datadisk a nebo ho přemluv, ať si ho dokoupí.
S11 - těším se... necromantský žebříček čeká, až do něj vyreju svoje jméno :-)
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
myslím že sezony hrát může ale tím že je kopec úkolů navázána na to co přidal až ROS tak se nedostane k odměnám - tedy udělá si postavu l60, nabere nějaký šrot a dál se neposune (v plnění úkolů)
jinam myslím že může hrát s tímkdo má datáč, ale hra bude na jeho lvl (max 60), nezahrajete si GR atd., podle mě je lepší si odpistit dva mekáče a koupit si i ROS
jinam myslím že může hrát s tímkdo má datáč, ale hra bude na jeho lvl (max 60), nezahrajete si GR atd., podle mě je lepší si odpistit dva mekáče a koupit si i ROS
dik, neresim financni stranku, jen z principu jak se hra chova
kamaradi vyhrabali d3 krabici z dob minulych a patrame co to bude delat
- Glimmer Man
- Doom Knight
- BattleTag:GlimmerMan#2825
To mám ještě pocit, že krabice vám už k ničemu nebude, pokud byla licence již přiřazena k nějakýmu battle.net účtu.Raad3k píše:dik, neresim financni stranku, jen z principu jak se hra chova
S11 - těším se... necromantský žebříček čeká, až do něj vyreju svoje jméno :-)
Cavte,dá sazískať anc Hamburger?Mám len pár a sú leg.
Ďakujem,sndpojde aj upgradnut normal na anc,mohli by vymyslieť nejaký super special event,umlátiť potvory obedom Sná´d pojde aj shiny blade upgr naanc padol mi ešte kedysi dávno pred 2.0 patchom a na tu dobu velmi slušný roll na dex,a i terazje fajn.