PTR Patch 2.0.1
By ma zaujimalo ci sa budu dat kopiraovat postavy z PTR do FULL verzie...
Re: PTR Patch 2.0.1
100% ne
edit: před wipem bylo možné mít třeba 100% cd redukci, a asi si dovedeš představit jak by to vypadalo kdyby se lidi s těmahle postavama mohli dostat do klasické verze hry...
edit: před wipem bylo možné mít třeba 100% cd redukci, a asi si dovedeš představit jak by to vypadalo kdyby se lidi s těmahle postavama mohli dostat do klasické verze hry...
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
ROS vyjde 25.3.2014, viz https://eu.battle.net/shop/en/checkout/ ... U/DIABLO_3 Takže odhady tady můžete už uzavřit. Tedy přesně týden po zavření AH. Jen nevím co bude v té Digital deluxe edition ROS
.

nemáš svoj BTN ? tam máš v shope všetko
)
jednozančne beriem spectral hounda

jednozančne beriem spectral hounda
tu máš krásne rozpísané čo tam bude :http://www.diablofans.com/
-
- Zhar the Mad
Lenost mi nedovolila klikat dál. 

v pohode
neboj sa poznám to.....kua blizzard dáš mi beta key ak si teraz zaplatím collectorku ?:DD

to akoze ten goblin a minion budu potom somnou stale pobehovat ked si kupim deluxe edišn?
jaky goblin? goblin nie.
iba ten pes, no ten minion a urcite nie stale, bude to si myslim na tebe ci ho budes chcet mat okolo seba alebo nie.
iba ten pes, no ten minion a urcite nie stale, bude to si myslim na tebe ci ho budes chcet mat okolo seba alebo nie.
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Taky tak. chyba 3003
Spectral Hound Minion and Transmogrified Gear, Treasure Goblin Pet for World of WarcraftPatho píše:jaky goblin? goblin nie.
no vsakRelic píše:Treasure Goblin Pet for World of Warcraft

ale ved teraz v PTR behal wizard s nejakym goblinom to ma new skill som este nehral wiz..
To je nová vlastnost Puzzle ringu, co vyvolá goblina co chodí s tebou a sbírá bílý věci a za každých 40 věcí ti hodí rare s šancí na legendárku
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Tak mám nahrané první 2-3 hodky na PTR a musím říci, že mi to přijde příjemné a zábavné. Zkouším Master a s mojí HC postavou je to občas výzva, ale dá se to. S novými afixy a miniony mi přijde fighty s elitami zajímavější a mnohem více kladou důraz na můj pohyb - ale to může být subjektivní pocit. Padli mi dva rare předměty co mi zvedli jak toughness , tak dmg...A padl mi setový páseček od pana immortal kinga, který je velmi pěkný boost a navíc padl s bonusem pro cleave, který používám. Příjemné...Jsem zvědav dále...
-
- Zhar the Mad
Tyt to evidentně hraješ se skopírovanou postavou na 60. levelu, že jo?