Patch 1.0.8 potvrzené změny

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Punky
The Butcher
Re: Patch 1.0.8 potvrzené změny

Příspěvek od Punky » 16.05.2013, 10:08 hod.

Kuki10 píše:No to jo, ale uznej craft ramen,rukavic amuletu a braceru zabil vetsinu ostatnich itemu....:(
ono ako sa to vezme... v podstate ten craft dost vyrazne "zabil" akurat wardy... tie sli cenovo velmi dolu a je to aj pochopitelne, pretoze tie shouldery su najviac easy na craft... primary stat vysoky mas isty a k tomu ti staci vysoka vit a AR a si vysmiaty, mas v podstate ekvivalent k niekolko sto milionovym VW spred par mesiacov... co sa tyka rukavic, tam je to zlozitejsie, tam potrebujes craftnut k primary este trifectu s vysokymi hodnotami a k tomu este + aspon nieco (armor, pick up, vit, ar) a to uz nie je take jednoduche, vela ludom to vyslo ale stale je dost ludi co ma aj kupene/dropnute glovsy a na AH ich je stale dost za slusnu sumu... amulet tazko povedat, ten sa da co som pozeral craftnut tiez velmi slusne, ale napr mne sa ani na asi 200 pokusov nepodarilo spravit nic lepsie nez to co mam a to ma stalo nejakych 10m+, takze tak :) bracery to ovplyvniulo najmenej, tam stale imo dost drzia cenu lacuni, aj ked tie samozrejme klesli, ale to je aj vinou nesutaleho dropu a tym ze je ich viac... kazdopadne prave vcera som za 12m predal svoje stae obycajne bracery, ktore som kupil par mesiacov dozadu snad za 10, takze tam je to stale oki

ono najviac sa imo toci weapony, tie keby hoidli do craftu tak by to bolo zaujimave, aj ked tam by museli dat nejaky iny garantovany stat nez primary, lebo to by nebolo az take terno... mozno skor ak by carft rozsirovali, tak to vidim na boots, pants a ringy

ReptileSVK
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 16.05.2013, 11:10 hod.

aj teraz sa daju craftit boots a panty. Ak zas zagarantuju na archonoch prim stat, tak behat koli farme bude uuplne zbytocne. naco? si to vycraftim na 200sty pokus a hra pre mna nema zmysel, lebo tie dropy nik aj tak nekupi.

dohny777
Wraith
BattleTag:dohny#2988

Příspěvek od dohny777 » 16.05.2013, 11:48 hod.

přesně tak, proč pak budou lidi hrat dál když budou 100paragon ..uz ted je to mega nuda kdyz jde nekdo jen kvuli dropuim co by se dali prodat to baví jen chvilku a už ted je jen asi 10% lege co mohou mit větší cenu,jinak uz na zemi kazdy vi ze brim... - neni tu zadny endgame a natom by měli hlavně pracovat páni v blizardu....

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 16.05.2013, 12:14 hod.

tak myslim ze prave preto spravia, alebo aspon slubuju, nove legendarky, resp nove rolly starych legendarok... teraz podstatne zvysili exp bonusy, co dost ludi "dokope" k tomu aby riesili paragona... no a potom nahodia nove dropy a kedze na GAH sa to nebude oplacat davat, pojde s tym vacsina na RMAH... a blizz je zahojeny :)

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 17.05.2013, 05:53 hod.

dohny777 píše: neni tu zadny endgame a natom by měli hlavně pracovat páni v blizardu....
Pánové by měli pracovat na vícero věcech. Například nepochopím, jak je možné, že v začátcích v Rakkisu nebyly poklesy FPS a nyní to kolísá téměř v celé jeho délce !
Včera jsme tama procházeli v rámci progresu infernem a bylo to otřesný, div jsem neumřel.

A nějaké návody, jakože snížit kvalitu zvuku, na to jim dlabu ! Já chci high kvalitu a ne low .)

A taky blbnou textury, A3 je celej nějakej rozladěnej.
Obrázek

dohny777
Wraith

Příspěvek od dohny777 » 17.05.2013, 06:07 hod.

to máš pravdu, vcera jsem zkousel udelat videjko ve fraps a kdyz sem ho zapl tak mi to hodilo 7-10fps a uplne se to sekalo to driv nedelalo...
(mam nové pc takze tim to urcite nebude...grafika 670ti ssd disk, i7)

vavik
Wraith
BattleTag:vavik#2969

Příspěvek od vavik » 17.05.2013, 09:01 hod.

přesně tak, Rakkis Crossing je pro mě už dlouho nehratelný a souhlasím, že na rady typu snižování kvality zvuku, kanálů apod. jim s prominutím kašlu

na druhou stranu musím blizzard pochválit - hlásil jsem problém s odpojováním ze hry při použití tempest rushe a ejhle, v tomto patchi opraveno, tak aspoň něco :)

další "práce" diablo týmu si pochvalu nezaslouží, skutečné problémy hry nechtějí/nemohou? řešit, změny ve hře jsou zpravidla nemastné, neslané, jen aby se neřeklo :(

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 19.05.2013, 07:07 hod.

Všimli jste si u té novinky "engaged" u elitek, že modré elitky to hlásí modrým písmem a název druhu moba.
U žlutých to někdy ohlásí žlutě se jménem žluťáka, ale stalo se mi dostkrát, že mi to ohlásilo bíle s názvem druhu moba.
Obrázek

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 20.05.2013, 08:05 hod.

No konecne sa da vypnut v menu informacne okno ci chcem naozaj salvagneut item. Funguje to iba pri rare itemoch (zlte, samozrejme aj modre). Pri legendarkach sa to stale pyta. Ale aj tak to urychli rozbijanie.

dohny777
Wraith

Příspěvek od dohny777 » 03.06.2013, 07:19 hod.

nevíte kdy se planuje nějaký další patch ? už to začíná byt zase nuda... :)

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 03.06.2013, 08:51 hod.

podla mna tak 10/2013 najskor

Odpovědět

Zpět na „Obecně“