ono ako sa to vezme... v podstate ten craft dost vyrazne "zabil" akurat wardy... tie sli cenovo velmi dolu a je to aj pochopitelne, pretoze tie shouldery su najviac easy na craft... primary stat vysoky mas isty a k tomu ti staci vysoka vit a AR a si vysmiaty, mas v podstate ekvivalent k niekolko sto milionovym VW spred par mesiacov... co sa tyka rukavic, tam je to zlozitejsie, tam potrebujes craftnut k primary este trifectu s vysokymi hodnotami a k tomu este + aspon nieco (armor, pick up, vit, ar) a to uz nie je take jednoduche, vela ludom to vyslo ale stale je dost ludi co ma aj kupene/dropnute glovsy a na AH ich je stale dost za slusnu sumu... amulet tazko povedat, ten sa da co som pozeral craftnut tiez velmi slusne, ale napr mne sa ani na asi 200 pokusov nepodarilo spravit nic lepsie nez to co mam a to ma stalo nejakych 10m+, takze tak bracery to ovplyvniulo najmenej, tam stale imo dost drzia cenu lacuni, aj ked tie samozrejme klesli, ale to je aj vinou nesutaleho dropu a tym ze je ich viac... kazdopadne prave vcera som za 12m predal svoje stae obycajne bracery, ktore som kupil par mesiacov dozadu snad za 10, takze tam je to stale okiKuki10 píše:No to jo, ale uznej craft ramen,rukavic amuletu a braceru zabil vetsinu ostatnich itemu....
ono najviac sa imo toci weapony, tie keby hoidli do craftu tak by to bolo zaujimave, aj ked tam by museli dat nejaky iny garantovany stat nez primary, lebo to by nebolo az take terno... mozno skor ak by carft rozsirovali, tak to vidim na boots, pants a ringy