Patch 2.1.0 Goes Live 'This Month'
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Jedu to s Jade WD, tak tam mám opravdu exploze goldů.
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Re: Patch 2.1.0 Goes Live 'This Month'
toto video je hodne slaby odvar toho co delam ja ... to bych sem ani nedaval hodne spatny a pomale
IDDQD Papagaj
http://www.twitch.tv/papagaj85/b/563911402
IDDQD Papagaj
http://www.twitch.tv/papagaj85/b/563911402
Papoušek, ten má aspoň penis ! Hammane
Tady asi nekdo nepochopil vyznam Lidi se tu ptaji, jake to je, jestli to ma vyznam, tak maji ukazku a on zase prijde blbec s tim, ze haha ja jsem lepsi, mam autoclicker a jen beham, blbec nad blbce, ale snad to oceni aspon ti, ktere to zajimalo
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
No ono je důležitější, zda je díky tomu lepší a šťastnější ve hře zvané "Real life".
Tak a už mě to farmení goldů neba, cca 2 560 000 000 stačí. UF. Udělám si melee postavu na goldyi doriftů a když bude potřeba, tak s ní pak zariftuju.
Tak a už mě to farmení goldů neba, cca 2 560 000 000 stačí. UF. Udělám si melee postavu na goldyi doriftů a když bude potřeba, tak s ní pak zariftuju.
To uz stejne nikdy neutratis Ja zase vaultil, dokud jsou goblini po dvojicich a dnes jen 3, vlastne jako vzdycky
Jen 3? To mi je te lito :-D Ja uz 4 dny zabijim gobliny, najdu jich mrte, ale furt nic. Kam na ne chodis a na jakou obtiznost? Uz bych se tam taky rad podival. Diky
No dobre, zas tak spatny to mozna nebude .. chodim jen core of arreat, ale hlavne jsem v komunite The Vault a kdyz trefis na dobry lidi, tak needlas nic jinyho nez ze posilas requesty a lezes do part, ale to je fakt malokdy, jinak proste jednou za cas
to je výsledek jen dalšího "fopa" blizzardu, ten kdo využil chyby a dostal se k tomu šutru, je za vodou
nevíte kdy končí bonus goldů a double goblinů?
Dnes o pulnoci
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Jo taky by mne zajimalo co s tim Blizz zamyslel, to muzou goldy smazat komplet.
Tak lidi co hrajou mensi obtiznosti a nehuntej gobliny, proste normalni hraci, ty toho moc mit nebudou a potesi je to.. ty narocnejsi uz ted meli hafo goldu a jestli maji vic uz je jedno, no ne?
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Moj prispevok bol mysleny skor z recesie.... tomu napovedali aj smajlici....ze ako strasne je ta hra broken A nasiel sa niekto, kto ma za to pocastoval blbcom )) Ale nevadi
Ja som si svojho goblina vyfarmil v Core of Arreat. Stacilo mi cca 10 minut ( ano mal som luck )
Sanca na spawn je tam pocitam kolo 20%. Hned som upgradol gem a odvtedy farmim. Spociatku to bolo tak nenormalne broken, ze goldy padali aj v greater riftoch cize vo Wand of Woh builde som spravil rank 37 co je nenormalny masaker, kedze odhora az dole v Leaderboards su vsetko wizardi s Furnace
Ked sa mi to podarilo, bol som 7. EU, vcera vecer som bol 25 myslim.... limit Wand of WOH buildu je pri solo hre cca 35-36....dalej uz treba mat luck na rift - idealne so zombikmi.
Inak odkedy mam ten gem som uz nafarmil takmer 6 bilionov goldov a dnes ak pridem z prace pokracujem a pojdem az do polnoci. Mam ciel mat 10 bilionov na ucte uderom polnoci
Skor ci neskor to nerfnu uplne cize sanca nafarmit si velmi jednoducho goldy + zvysit si aj expy ( nosim tie wristy na expy) uz tak skoro nebude. Greater rifty nechodim vobec, kedze je to uplne o nicom a neoplati sa to pokial toto funguje. V truhle mam uz cca 130 trial klucov.
Ja som si svojho goblina vyfarmil v Core of Arreat. Stacilo mi cca 10 minut ( ano mal som luck )
Sanca na spawn je tam pocitam kolo 20%. Hned som upgradol gem a odvtedy farmim. Spociatku to bolo tak nenormalne broken, ze goldy padali aj v greater riftoch cize vo Wand of Woh builde som spravil rank 37 co je nenormalny masaker, kedze odhora az dole v Leaderboards su vsetko wizardi s Furnace
Ked sa mi to podarilo, bol som 7. EU, vcera vecer som bol 25 myslim.... limit Wand of WOH buildu je pri solo hre cca 35-36....dalej uz treba mat luck na rift - idealne so zombikmi.
Inak odkedy mam ten gem som uz nafarmil takmer 6 bilionov goldov a dnes ak pridem z prace pokracujem a pojdem az do polnoci. Mam ciel mat 10 bilionov na ucte uderom polnoci
Skor ci neskor to nerfnu uplne cize sanca nafarmit si velmi jednoducho goldy + zvysit si aj expy ( nosim tie wristy na expy) uz tak skoro nebude. Greater rifty nechodim vobec, kedze je to uplne o nicom a neoplati sa to pokial toto funguje. V truhle mam uz cca 130 trial klucov.
Naposledy upravil(a) Papagaj dne 02.09.2014, 08:43 hod., celkem upraveno 1 x.
Tak ono ani tech 6 uz nikdy neutratis Hlavne kdyz si v něčem nechas ten gem a budes tak behat dal, tak uz to bude jen pribyvat a nikdy se toho nezbavis
Jeden jediný raz sa mi podaril otvoriť goblin portal (včera, padla mi sezónna dýka pre WD a ten greed gem, mám veĺkú radosť), predtým celkom dlho nešiel otvoriť, teraz tiež dlho nič. Je mi z toho smutno, ešte by som tam rád šiel, ale: len aby nezvýšili na niečie fňukanie šancu na goblin portal, takto je to vzácnosť a to by ma zas nebavilo, ak by sa za "každého druhého" goblina otvoril.
Naposledy upravil(a) maja dne 02.09.2014, 10:58 hod., celkem upraveno 1 x.
tupost a hloupost blizzardu nezná hranic, nevím proč to nenechali tak, jak to tak přihlouple vydali, tomu se opravdu říká stejná pravidla a podmínky pro všechny, já budu rád, když dnes dodělám 100 mega a to ani možná ne, takže mohu tomu zbytku popřát ať se daří a goldy se sypou
to sme na tom stejně :/ . Já dnes ani těch 100mega nedám.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !